Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NAMIBIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Namibia – Find din perfekte leje

  Auto Europes samarbejder med de ledende billejefirmaer verden over og derfor kan vi tilbyde kvalitetsbillejer i over 24.000 forskellige destinationer verden over - ved lufthavne, bystationer eller banegårde - som giver vores kunder fleksibilitet til at vælge den afhentningsstation der passer deres behov bedst, velvidende at de altid bliver tilbudt de mest konkurrencedygtige priser. I Namibia tilbyder vi billeje på over 5 forskellige destinationer, bl.a. i Windhoek.

  Få mest ud af din billeje

  Med en biludlejning i Namibia er du garanteret fleksibilitet på din rejse. Lej for eksempel en bil fra Windhoek, og oplev nogle af de første mennesker på jorden. Man skal nemlig ikke meget østpå fra Windhoek før man rammer Kalahari-ørkenen, hvor San-folket hører til. Denne befolkningsgruppe er af DNA-forskere blevet udnævnt til at være direkte efterkommere af nogle af de allerførste moderne mennesker.

  Har man et mere sportsligt sind, byder Namibia også på utroligt gode forudsætninger for at få sved på panden. Bl.a. ved Fish River Canyon i det sydlige Namibia, hvor der findes en 90 km lang hiking-rute, som er en af de mest populære i det sydlige Afrika. Her når man højder på 840 m., og det laveste punkt er 220 m. over havets overflade.

  Kørselsregler og vejforhold

  I Namibia kører man i venstre side af vejen. I Namibia er det, udover de store hovedveje mellem de største byer, kun en lille procentdel af vejene, der er asfalterede, og disse er hovedsagligt situeret omkring hovedstaden Windhoek eller turistområderne på kysten som Walvis Bay. Ofte er der rigtigt langt imellem tankstationerne, og man møder sjældent andre biler på de lange, lige grusveje.

  • Det er påkrævet at have et internationalt kørekort ved billejer i Namibia.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Namibia skal man være mindst 18 år gammel (aldersgrænse kan dog variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år.

  For yderlig information om kørsel af din billeje i Namibia, klik her.

  Valuta

  I Namibia har man Namibianske Dollar (NAD). 1 dansk krone svarer til ca. 1,81 NAD.

  Tidsforskel

  Namibia ligger i tidszonen UTC+1, og er således i samme tidszone som Danmark i vinterperioden, mens man er en time bagud i Namibia over sommeren som følger af vores sommertid.

  Sprog

  Det officielle sprog i Namibia er engelsk, men grundet stor tysk inflydelse under kolonitiden, og Namibias geografiske placering, tales der hovedsagligt tysk og afrikaans.

  Ordbog

  Herunder vil være en lille parlør til de mest basale tyske og afrikanske vendinger:
  Tysk
  Hallo, guten Tag!- Hej, Goddag
  Auf Wiedersehen, Tschüss - På gensyn, Farvel
  Wie viel? - Hvad koster det?
  Danke - Tak
  Bitte - Det var så lidt
  Willkommen! - Velkommen!

  Afrikansk
  Hallo, goeie Dag!- Hej, Goddag
  Totsiens - På gensyn, Farvel
  Hoeveel? - Hvad koster det?
  Dankie - Tak
  Jy is welkom - Det var så lidt
  Welkom! - Velkommen!

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Namibia er 220 Volt, og den typiske stikkontakt er identisk med den man vil finde i Sydafrika.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere kan frit opholde sig i Namibia i op til 90 dage uden visum. Dog skal passet være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
  Danmark har ingen ambassade i Namibia, men et konsulat i Windhoek. Dette kan kontaktes på følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Windhoek, Namibia
  Eland Street 11, Finkenstein Estate
  Windhoek
  P.O.Box 24236
  Tlf: +264 85 124 4219
  Email: cfnorgaard@gmail.com

  Autocamper leje i Namibia

  Tag dine rejseplaner til det næste niveau og prøv autocamper 4x4 leje i Namibia! På den måde har du mulighed for at blive tæt på naturen under hele rejsen såvel som at tage på en selvkørende safaritur og opleve dyrelivet på nærmeste hold. Det er muligt at afhente din autocamper leje i Windhoek, Walvis Bay og Swakopmund. Nyd de åbne veje og det Namibiske Enjoy the open road and the Namibian væld af dyreliv!

  Nyttige links

  Biloversigt i Namibia