Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BARCELONA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Barcelona – En enestående oplevelse

  Book en biludlejning i Barcelona med Auto Europe for at kunne nyde denne vidunderlige storby. Med en lejebil kan du nemlig komme rundt og se alt det, du vil, i dit eget tempo. I Barcelona er der mange ting, som man kan opleve såsom kirker, specielle huse og selvfølgelig strande på grund af vejret. Udover at komme rundt i byen, så kan du også komme ud og se, hvad der er ude for byen, når du har en lejebil. Herude er der nemlig også en del seværdigheder og andre byer, man kan opleve. Når man har en bil, har man bare så meget mere frihed til at gøre lige, hvad man har lyst til. Man kan nemlig bare tage ud i bilen og køre derhen, man vil uden at skulle planlægge alt efter hvornår en bus eller et tog går.

  Vi, Auto Europe, er kendt for at have en kunde service i top, da vores reservationsafdeling altid er der for at hjælpe dig, hvis du har nogle problemer. Udover vores fantastiske service har vi også de bedste priser på markedet. Vi har nemlig i over 60 år samarbejdet med adskillige lokale, nationale og internationale biludlejningsfirmaer. Dermed har vi opbygget solide forhold til dem, som gør, at vores tilbud er så gode, som de er, og at vores service er så god, som den er. Vi garanterer endda, at vores priser er de billigste, så du finder ikke noget bedre! Vent derfor ikke længere, book din ferie i Barcelona og din billeje i dag, så du kan begynde at glæde dig!
   

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Barcelona.

  Hvordan er trafikken i Barcelona?

  Barcelona er en rigtig stor by, og dermed er der også meget trafik. Man kan dog sagtens komme rundt i byen, da der er god skiltning, og vejene er lavet til, at der kan være mange biler. Dermed hvis man holder god afstand og er ekstra opmærksom, så er det ikke noget problem at køre i byen. Som i mange storbyer så er der mest trafik i myldretiden, altså om morgen og om aften. Her tager det lidt længere tid at komme rundt, men det er stadig ikke noget problem. Uanset hvornår man kører, skal man dog være ekstra opmærksom på scootere og motorcykler, som mange gange kører i mellem bilerne. Dog er det ikke trafikken, der burde skramme en væk fra at leje en bil i denne dejlige by, da man sagtens kan komme rundt. Et sted, man dog nok ikke burde køre ind i, er området Barrio Gótico, da det ikke er et let sted at navigere i med bil, og gaderne har en tendens til at være meget smalle med begrænset parkeringsmuligheder. Hvis du ønsker at besøge Barrio Gótico området, så anbefaler vi, at man parkerer udenfor området og derefter fortsætter til fods.

  Dermed hvis du gerne vil lære mere om færdslen i Spanien generelt, så burde du læse vores færdselsguide for Spanien.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Barcelona?

  Når man har booket en billeje i Barcelona, skal man ikke bekymre sig om, hvor man kan parkere bilen. Der er nemlig massere af parkeringshuse og parkeringskældre. I de fleste af disse parkeringshuse og parkeringskældre er der også overvågning, så dermed skal man heller ikke bekymre sig om tyveri. Dog kan det være en ide at se, hvor det er billigst at holde, da nogle af dem kan være lidt dyre. Der er også parkeringspladser ude på veje. Dog er risikoen for at få bilen stjålet større ude på vejen. Især udlejningsbiler er biler, som bilrøvere går efter, så dermed fraråder vi, at man holder sin bil ude på vejen. Dermed skal man også tænke på, når man booker et hotel, om der er parkeringsmuligheder ved hotellet. Det kan nemlig være lidt dyrt, hvis man skal have bilen parkeret i lang tid et sted.

  Barcelona Lufthavn

  Barcelona Lufthavn er Spaniens anden største og travleste lufthavn, hvor der i 2019 kom cirka 53 millioner passagerer igennem lufthavn, som enten landede i lufthavnen eller skulle til et andet sted fra lufthavnen. Lufthavnen hedder Barcelona-El Prat Josep Tarradellas Lufthavn, da den ligger i byen El Prat de Llobregat. Førhen hed den dog kun Barcelona-El Prat Lufthavn, men i februar 2019 blev den så omdøbt til at have Josep Tarradellas i navnet, som var en præsident for Catalonien. Det er en international lufthavn, som har 2 terminaler. Terminal 2 er dog delt i tre bygninger nemlig T2A, T2B og T2C. Fra disse to terminaler kan du flyve til over 145 destinationer i hele verden. Dermed hvis man prøver at finde en måde at komme derned på, så er der en del flyselskaber, der flyver direkte fra København. Dog hvis man gerne vil spare penge, så kan man også komme derned med andre flyselskaber, hvor der nok er en mellemlanding.

  Den første landingsbane ved Barcelona blev lavet ved byen El Remolar i 1916. Dog da der ikke var nogen gode muligheder for at udvide det, så blev en ny lufthavn lavet ved El Prat i 1918. Helt indtil 1927 blev lufthavnen så brugt af det spanske luftforsvar. I 1927 begyndte lufthavnen så dog også at blive brugt til passagerer. Derefter voksede lufthavnen så markant, hvor de begyndte at udvide mere og mere med flere landingsbaner og faciliteter. I 1968 åbnede de så en terminal, der kun var for passagerer, som er Terminal 2B i dag. I 1970’erne og 1980’erne oplevede lufthavnen dog en tilstand i hvor mange passagerer, der brugte lufthavnen, så dermed skete der ikke så meget. Det stoppede dog i 1992, hvor at en del af OL blev holdt i Barcelona. Der blev der nemlig lavet 2 andre bygninger, som i dag er T2A og T2C, der skulle bruges til det formål. Terminal 1 kom først til i 2009, og dermed ser lufthavnen ud, som den gør i dag.

  Barcelona Lufthavn (BCN)
  Officielle navn: Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat
  Adresse: 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona, Spanien
  Tlf.: +34 913 21 10 00
  Flyselskaber som opererer fra Barcelona Airport: EasyJet, Emirates, KLM, Ryanair, Lufthansa osv.
  Hjemmeside: http://www.aena.es/en/barcelona-airport/index.html

  Hvad kan jeg foretage mig i Barcelona?

  Der er massere af ting, man kan lave i byen, så hvis man vil nå at se det hele, så burde man booke en biludlejning i Barcelona. På den måde kan man nemlig hurtigt rundt komme i byen. I byen er der seværdigheder såsom kirker, gamle bygninger, museer og meget, meget andet. Vi har dermed lavet en liste herunder over hvad man skal se, når man er i Barcelona.

  • Segrada Familia
   Segrada Familia er en kæmpe stor katedral, og det er en af de første ting, man ligger mærke til, når man kommer til Barcelona. Det er det, da man nærmest kan se den fra alle steder i Barcelona. Den ligger meget centralt i Barcelona og er virkelig noget, man skal se, når man er der. Den er ikke kun flot udenpå, men også indeni. Der er nemlig ikke kun brugt en stilart til at bygge den, men hele tre, som gør bygningen virkelig flot. Dermed er det også en af de højeste religiøse bygninger i verden, hvor man kan få en fantastisk udsigt udover Barcelona, hvis man tager op i en af tårnene.

  • La Rambla
   La Rambla eller Ramblaen på dansk er en fantastisk gågade. Her er der naturligvis alle de mest populære butikker, som man kan gå rundt i. Udover de mange butikker, så er det også bare et fantastisk sted at gå en tur i. Her er der nemlig smukke høje træer, gadekunstnere og folk der laver mad, som man kan købe. Gaden ender nede ved havnen, hvor hvis man følger den, kommer man hen til Maremagnum shopping center, hvor man kan shoppe mere og Barcelonas Akvarium.<

  • Park Güell
   Park Güell er en park med mange fantastiske skulpturer, huse og meget andet lavet af Antoni Gaudí. Antoni Gaudí var en meget kendt catalansk arkitekt, som havde en særdeles original stil. Dette er dermed et fantastisk sted at gå en tur i, hvor alle stederne i parken er meget spændende og anderledes. Udover de mange skulpturer osv., så kan man også tage op på terrassen i parken. Deroppe er der nemlig en af de bedste udsigter udover byen. Hvis man dermed gerne vil lære mere om Antoni Gaudí, er der også et hus, som han levede i fra 1906 til 1926, som man kan tage ind i.

  Bedste dagsture med en biludlejning i Barcelona

  Når man har booket en billeje i Barcelona, så er det oplagt, at man også kører udenfor byen for at se, hvad der er derude. Her er der nemlig også en masse seværdigheder og spændende byer, man kan tage hen til. Herunder er der dermed en liste over, hvad man skal se, hvis man tager udenfor byens grænser.

  Girona
  Hvis man godt kan lide gamle byer og historie, og man gerne vil prøve at komme ud fra Barcelona, så burde man virkelig tage til Girona. Her er der nemlig en hel del gamle huse, og gaderne er lavet af brosten, så man kommer virkelig tilbage til de gamle dage. I byen er der også et gammelt katedral, man kan tage ind i og et jøde museum. Inde i dette museum kan man lære mere om befolkningen af jøder, der boede der indtil 1400-tallet.

  Montserrat
  Hvis du gerne vil ud i naturen lidt efter at have været i storbyen i lidt tid, så kan du tage til bjergtoppen Monserrat. Her er der nemlig smukke klipper og andre former for natur, som er rigtig smukt. Hermed kan man også komme op til nogle virkelig smukke udsigt punkter i området, hvor man kan se udover Barcelona og en hel masse andet smukt natur. Hvis man også gerne vil have en gåtur ud af det, så kan man gå op til toppen af bjerget Saint Jeroni, hvor udsigten kun bliver bedre jo længere, man kommer op.

  Tarragona
  En anden by, som man burde overveje at tage til, er byen Tarragona. Byen ligger ikke så langt væk fra Barcelona og er et fantastisk sted at tage hen. Her er der nemlig bygninger og ruiner tilbage fra romertiden. Det der er især spændende ved byen er, at den har en ruin af et amfiteater, altså en mindre model af Colosseum i Rom. Alt dette har gjort, at byen er i UNESCOs verdensarvsliste. Udover alt historien ved byen, så er det bare en hygge by, hvor der også er gode strande, man kan benytte sig af.

  Geografisk Information og Historie

  Barcelona er hovedstaden i regionen Catalonien, og det er den anden største by i Spanien. I byen bor der nemlig cirka 1.6 millioner mennesker. Byen ligger i det nordøstlige Spanien på østkysten ud til middelhavet. Det er en meget rig by i en meget rig stat, hvor den førhen er blevet kåret til den bedste by for virksomheder. I byen bliver der ikke kun talt spansk men også catalansk. Nogle snakker endda ikke spansk men kun catalansk. Dog kan mange snakke engelsk, og hvis man kan spansk, så kan langt de fleste også snakke spansk. Vejret i byen er for det meste også meget godt, hvor det er bedst i juli og august, hvis man gerne vil dertil, når det er varmest. Temperaturene er nemlig i gennemsnit cirka 25 gradet i denne periode.

  Historien om Barcelona er meget lang og hænger meget sammen med historien om Catalonien altså staten, som Barcelona ligger i. Man er ikke sikker på, hvornår byen startede, men de første spor på beboelse i området er ca. fra år 2000 f.Kr. I mange år derefter var Barcelona så beboet af stammer fra Afrika nemlig ibererne, ligurerne og kelterne. I 218 f.Kr. blev byen dog så erobret af romerne, hvor byen blev kaldt Barcino. Derefter var der mange slag i byen, som gjorde, at byens kraftige bymure blev bygget. Byen oplevede så en arabisk erobring i 700-tallet, men blev så erobret af kristne i 801. I 1150 blev Catalonien og Aragonien (en anden region i Spanien, lige ved siden af Catalonien) forenet, som fik massere af handel til byen. Dette fik byen til at vokse meget indtil 1300-tallet. Herefter kom byen så under fransk besiddelse en del gange. En af de mest kendte tider hvor byen var under fransk besiddelse var fra 1808 til 1813, hvor uafhængighedskrigen mod Napoleon stod på. I 1800 tallet og 1900 tallet har byen og hele Spanien lidt under en del borgerkrige og politiske roligheder. I nyere tid har der også været roligheder, da mange i Catalonien gerne vil være et selvstændig land. Disse uroligheder kunne man især se i 2017, hvor de prøvede at have et valg om deres selvstændighed, som dog mislykkede, da valget blev dømt til at være ulovligt i Madrid.

  Hvordan kommer jeg rundt i Barcelona?

  Hvis man ikke vil have en bil i Barcelona eller bare vil lade den stå, så er der også offentlig transport, man kan bruge. Dermed vil vi anbefale, at man enten køber et T-10 kort eller et Barcelona Card. Et T-10 kort er et ti turs kort, som koster cirka 8 euro. Her kan du så tage ti ture med metroen, busserne eller FSG togene. Med et Barcelona Card kan du bruge det offentlige transport så meget, som du har lyst til og du får også en rabat på nogle af attraktionerne. Dermed metroen går ud til lufthavnen, så hvis man har dette kort, kan man også komme derud. Herunder er der dermed en liste med de offentlige transport midler, du kan tage.

  Metro
  Den primære måde at komme rundt i byen på er ved hjælp af byens metro. Der er nemlig 12 linjer, som stopper ved 160 forskellige stoppesteder. Årligt tager cirka en halv milliard mennesker denne transport form, så den er meget populær. Metroen er opereret af to firmaer nemlig Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) og Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Dog når man køber en billet, så gør man det af Autoritat del Transport Metropolità (ATM), som giver adgang til begge former for toge.

  Busser
  Busser er en anden måde at komme rundt i denne dejlige by på. Der er cirka 109 busruter, man kan tage med, som nærmest kører til ethvert sted i byen. Ved de fleste stoppesteder er der endda også mere end en bus, der kører, så man skal ikke vente så langt tid på bussen. Ved busstoppestedet er der også informationer om, hvor de forskellige busser tager hen, så man ved hvilken en, man skal tage. En godt tip når man skal med bussen, så skal man indikere, når bussen kommer, at den skal stoppe. Hvis man nemlig ikke gør dette, så kan det være, at den bare kører forbi.

  Sporvogne
  I Barcelona er der også sporvogne, man kan tage med. I dag er der 6 sporvogne, der kører i alt 30 km. rundt i Barcelona. Sådan har det ikke altid været, da der kun var en linje indtil 2004. I 1971 blev næsten alle sporvognlinjerne nemlig nedlagt, hvor den eneste der fik lov stadig køre, var sporvognlinjen Tramvia Blau. Denne sporvogn kan man faktisk stadig køre med i dag, så er det også en turistattraktion, som man kan tage hen til.

  Taxaer
  Der er naturligvis også taxaer i Barcelona, som i mange andre storbyer rundt om i Europa. Det er selvfølgelig meget bekvemmeligt at køre med taxaer, når man skal rundt i byen, da de kører en lige hen til der, hvor man gerne vil. Dog er det naturligvis en væsentlig dyrere metode end at tage de andre offentlige transport midler. Hvis man dog vil tage en taxa, så anbefaler vi, at man tager de officielle taxaer, som er sorte og gule.

  Kan jeg leje en autocamper i Barcelona?

  Nu hvor du kender lidt mere til Barcelona og de utrolige steder omkring byen, er det tid til at begynde at planlægge dit eventyr i Catalonien. Auto Europe tilbyder en komfortabel og overkommelig måde at gøre det på, for ikke at nævne, at du kan planlægge din egen rejse efter dine præferencer! Vi tilbyder et varieret udvalg af autocampere, der passer til alles behov. Kontakt os i dag, for at finde ud af mere omkring autocamper leje i Barcelona. Dette er en af de bedste måde at udforske Spaniens skjulte perler på!

  Nyttige links

  Turister Informationer