Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ LANZAROTE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Lanzarote med Auto Europe

  Hop i en biludlejning på Lanzarote og udforsk den spændende ø! Den vulkanske oprindelse af øen giver den sin unikke skønhed. Auto Europe tilbyder fantastiske priser på billeje på Lanzarote, samt et stort udvalg af bilkategorier at vælge imellem. At have dine egne fire hjul er den perfekte måde at udforske øens berømte vulkanske steder samt sine smukke strande. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Lanzarote du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Kørsel på Lanzarote er generelt en afslappet affære. Der er ofte meget lidt trafik, og selv de største veje på øen har kun to baner. De samme trafikregler gælder som i Spanien - du kan finde flere oplysninger her. En ting at bemærke er, at bilister ofte kører uden brug af indikatorer - så vær vågen. Biludlejning på Lanzarote er den bedste transportform på øen, da du kan udforske alle hjørner og kanter af dette fantastiske sted og nemt nå alle de vigtigste attraktioner på øen. Fra Lanzarote Lufthavn kan du nå det centrale Arrecife på kun otte minutter via LZ-2. Hvis du er på vej til Puerto del Carmen eller Playa Blanca, er førstnævnte kun ti minutter væk langs LZ-40, og sidstnævnte kan nås på cirka en halv time via LZ-2.

  Parkering

  Parkeringspladser på Lanzarote er der nok af, og de er ofte gratis ved de fleste større attraktioner. Du skal dog betale for at parkere din billeje på Lanzarote i byerne Puerto del Carmen og Arrecife - disse parkeringspladser er markeret med blå linjer.

  Geografisk information

  Lanzarote er en ø, der ligesom Tenerife og Fuerteventura tilhører Spanien. Af De Kanariske Øer, er Lanzarote den 4. største og østligste. Den ligger i Atlanterhavet omkring 125 km fra den afrikanske kyst. Øen er ret kompakt i størrelse - 60 km lang og 26 km bred. Terrænet på Lanzarote varierer fra 212 km kystlinje til ørken og bjergrige landskaber. Øens ørkenklima sikrer, at der er lidt regn, og somrene er særligt varme med gennemsnitlige temperaturer mellem 25°C og 30°C i halvåret.

  Lanzarote Lufthavn

  Lanzarote Lufthavn ligger i San Bartolomé, cirka 5 km fra Arrecife. Du kan flyve direkte til lufthavnen fra Københavns lufthavn og Billund lufthavn. Vælger du at flyve fra Aalborg eller Aarhus (Tirstrup) lufthavn, er nødsaget til at mellemlande og skifte fly. 

  Lanzarote Lufthavn (ACE)
  Adresse: Arrecife Ciudad, s / n, 35500 Arrecife, Las Palmas, Spanien
  Hjemmeside: www.aena.es
  Telefon: +34 902 40 47 04

  Offentlig transport

  Lanzarote tilbyder ikke meget med hensyn til offentlig transport, hvilket gør biludlejning desto vigtigere. En begrænset busforbindelse opererer mellem lufthavnen og bus depotet i Arrecife, og der er andre tjenester fra Arrecife til Costa Teguise, Puerto del Carmen og Playa Blanca. Taxier opererer også på øen.

  Nyttige links

  Turistinformation Lanzarote