Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MÜNCHEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Billig billeje i München – Garanti for de bedste priser

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954 var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget, og i dag er Auto Europe et multinationalt foretagende med kontorer på 4 kontinenter og med biludlejning i over 150 lande. Vores værdipunkter er en uovertruffen kundeservice, samtidig med at have markedets billigste priser. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet. Du kan bruge søgemaskinen øverst til venstre på siden til hurtigt at danne dig et overblik over hvilke biler og biludlejningskontorer vi har til rådighed i München.

  Mangler du lidt inspiration til din næste rejse, så har vi samlet en spændende road trip guide omkring Den romantiske vej og Den tyske alpevej.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra München.

  Geografisk information & Münchens opland

  München er den største by i forbundsstaten Bayern, samt hovedstad. Med knap 1,5 mio. indbyggere er München efter Berlin og Hamburg den tredje største by i Tyskland. På grund af byens sydlige beliggenhed bliver byen også nogen gange omtalt som Italiens nordlige hovedstad eller Weißwurstmetropolen. Da mange vigtige højskoler, Museer, Biergarten og Teatre har beliggenhed i byen og der derudover også er mange ældre byggerier og andre seværdigheder trækker München hvert år mange turister til sig. Selvfølgelig er det også en vigtig grund til Münchens internationale kendthed at byen hvert år afholder den store Oktoberfest der årligt besøges af over 6 mio. mennesker. En biludlejning i München kan være en rigtig god idé, da det ikke kun er byen der tilbyder mange udflugtsmål, men derimod også det omkringliggende land der indbyder til ture. Følgende mål kan man køre til på under 2 timer fra München:

  • Zugspitze - er ca 90km fra München og hører til bjergkæden Wettersteingebirge. Bjerget, som er tysklands højeste er 2964m højt og man kan nemt komme til det via Garmisch Partenkirchen med den bayerske "Zugspitzbahn".
  • Neuschwanstein Slot - et af de mest besøgte slotte i Europa er der kun 111 kilometer til fra München. Med sit flotte, velbevarede og storslåede udsmykning i eventyragtig stil trækker slottet hvert år ca. 1,3 mio. besøgende til sig fra hele verden.
  • Herrenchiemsee Slot - med beliggenhed på en ø bliver slottet også omtalt som det "nye Versailles". Afstanden fra München er på ca. 80 km. Der er parkeringsmuligheder ved slottet.
  • Ved siden af "Chiemsee" findes der flere andre populære søer i münchens omkred som f.eks. "Starnberger See" ca. 28 km, "Ammersee", "Tegernsee" begge ca. 52 km eller "Königssee" ca. 122 km væk.

  München lufthavn

  Den anden travleste lufthavn i Tyskland er Munich International Airport, der kan findes tæt på byen Freising. Lufthavnen har tilslutning de fleste lufthavne i Europa og internationale lufthavne. München Lufthavn er specielt vigtig for Lufthansa og Star Alliance medlemmer.

  Officielt navn: Flughafen München (MUC)"Franz Josef Strauß"
  Adresse: Nordallee 25, 85356 München
  Hjemmeside: www.munich-airport.com
  Telefon: +49 89 97500
  Biludlejningsstationer: Biludlejningsområdet ligger centralt i terminal 1, og her har de fleste kendte biludlejningsselskaber et kontor.

  Kørsel til og fra lufthavnen

  • Med lejebilen kommer man til lufthavnen via motorvejen A9 og A92 mod Deggendorf, udkørsel "Flughafen München", eller man kører af B11 eller B13 fra "Mittleren Ring" og kører så på A92. Tilbageleveringsstedet ved lufthavnen bliver skiltet med "Car Rental Return" og ligger overfor parkeringsgaragen P26, nord for P9. Ved tilbageleveringen af lejebilen overlades bilen til servicepersonalet og nøgler og papirer efterlades i bilen.
  • Med Taxi tager det ca. 45 minutter at komme til centrum af byen og koster ca. 60€.
  • Hvis man først vil leje bil på et senere tidspunkt, eller aflevere den lejede bil tidligere end turen går hjemad igen kan man også komme nemt til centrum af byen med S-Tog fra lufthavnen. S-Tog linjerne S1 og S8 kører fra hhv. hovedbanegården og "Ostbahnhof" til lufthaven på ca. 45 minutter. Biletterne skal købes og stemples inden ombordstigen. Der findes single- og partnerbiletter hvor op til 5 personer kan køre med. Disse biletter er gyldige i Münchens samlede offentlige trafiknet hele dagen hvor de er stemplet på.

  Traffik og parkering

  Parkering i centrum af byen kan i weekender og især i myldretiden hurtigt udvikle sig til et problem. Derfor kan det være en god idé at have et par adresser til parkeringshuse ved hånden, hvis det skulle se håbløst ud på gaden. Ca. 7400 parkeringspladser i 24 parkeringshuse skal hjælpe en med at finde en parkeringsplads.

  Car Park Cristal
  Adresse: Schwanthalerstraße 36, 80336 München
  Telefon: 089-551110
  ligger syd for hovedbanegården, ikke langt fra Theresienwiese; har ca. 220 pladser;

  City-Parkhaus Färbergraben
  Adresse: Färbrgraben 10, 80331 München
  Telefon: 089-266177
  Har ca. 400 pladser og ligger i München Altstadt. Rindermarkt, Sendlinger Tor og flere interessante seværdigheder kan herfra nemt nåes til fods.

  Hopfenpost
  Adresse: Hopfenstraße 8, 80335 München
  Telefon: 089-51505878
  Ligger mellem Bayerischen Rundfunk og hovedbanegården og har ca. 587 pladser. Tæt på ligger Augustiner biergarten, som helt sikkert er et besøg værd.

  Parkgarage am Salvatorplatz
  Adresse: Salvatorplatz 1, 80333 München
  Telefon: 089-37826012
  Parkeringskælderen ved Salvatorplatz ligger ved Theatinerkirche. Her finder du 452 parkeringspladser, og herfra er der ikke langt til gågaden eller til Odeonsplatz.

  Parkgarage Rieger City
  Adresse: Frauenstr. 38, 80469 München
  Telefon: 089-2428760
  Parkerer du her, kan du tage en tur til Viktualienmarkt eller besøge Deutsches Museum, for parkeringskælderen der har 406 pladser ligger direkte ved Isartor.

  Siden 2012 er reglerne for miljøbeskyttelse blevet skærpet. Det er derfor nu ikke længere tilladt for biler der ikke har en grøn "plakette" i forruden at køre indenfor Münchens midtlere ring. Turister skal også have en plakette, som f.eks. kan erhverves hos FDM eller over internettet. Mere kørselsinformation for München og Tyskland kan findes under dette link.

  Autocamper leje i München

  Hvis du gerne vil undlade besværet med at finde det rette hotel, anbefaler vi, at du tager på sightseeing i Bayern samt i nabolandet Østrig i en autocamper. Med en autocamper i München, har du muligheden for at se hele regionen i dit eget tempo. Du vil nyde komforten på fire hjul.

  Nyttige links

  Infografik: Oktoberfest