Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I DÜSSELDORF

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Düsseldorf til de bedste priser

  Hos Auto Europe er vi stolte af at give dig en biludlejningserfaring, der vil gøre din ferie simpel og fornøjelig. Når du bestiller din biludlejning i Düsseldorf med Auto Europe, vil du ikke kun nyde godt af en lang række køretøjer, der passer til alle behov til billige priser, men også enestående kundeservice. På vores dedikerede side om biludlejningsanmeldelser fra Düsseldorf finder du anmeldelser der er skrevet af andre kunder og kan give dig et indtryk af hvad du skal forvente af at leje af bil gennem os.

  Trafik

  Trafik i byen er ret ordnet, og du bør derfor ikke have problemer med at køre rundt i din billeje i Düsseldorf. Byens centrum kan dog blive ganske proppet i løbet af myldretrafikken, hvilket betyder, at det anbefales at undgå kørsel i travle perioder hvis muligt. Dette hænger også sammen med, at parkering kan være svært at finde i travle perioder.

  Düsseldorf er rigtig godt forbundet med Tysklands omfattende motorveje, hvilket optimerer muligheden for at rejse mellem større byer på den såkaldte "Autobahn". Disse veje er yderst vedligeholdt. Düsseldorf er et af de første stop på den 600 kilometer lange biltur - en motorvejstur i Tyskland. Et par timers kørsel fra Düsseldorf rammer man andre store byer som bl.a. Hamborg eller Frankfurt.

  For flere ruter og trafikregler, se vores side om tyske færdselsregler her.

  Parkering

  Som i en hver anden storby, kan ledige parkeringspladser være vanskelige at finde i visse perioder og områder i løbet af dagen. Mange parkeringspladser man finder i byen, er ofte placeret i områder hvor betaling kræves alt afhængig af parkeringstid. "Park & Ride" faciliteter er ofte til at finde i udkanten af byen, hvor man gratis kan parkere sin bil. På denne måde, har man muligheden for at benytte sig af offentlig transport til og fra byen, hvilket ofte er billigere end at parkere i centrum.

  Geografisk information

  Düsseldorf er hovedstaden i Nordrhein-Westfalen, som ligger langs floden Rhinen. Byen er kendt for sin imponerende kunstscene og modeindustri. Düsseldorf har et mildt, fugtigt og tempereret klima med milde til varme somre. I vintermånederne falder der desuden knap så meget sne, som i øvrige tyske byer.

  Düsseldorf Lufthavn

  Düsseldorf Lufthavn ligger ca. 11 kilometer fra centrum af byen. Lufthavnen giver forbindelse til mere end 200 destinationer verden over, og er den tredjestørste lufthavn i Tyskland. Du kan med garanti spare tid ved at afhente din biludlejning i Düsseldorf direkte i Lufthavnen, og derefter søge direkte mod byens pulserende centrum.

  Düsseldorf Lufthavn (DUS)
  Hjemmeside: www.dus.com
  Telefonnumer: +49-211-421-0

  Offentlig transport

  Det offentlige transportnet i Düsseldorf som leveres af Rheinbahn, er yderst omfattende. Hvis man ønsker at benytte sig af den offentlige transport i form af både sporvogne og busser, vil man gøre sig klog i at købe det såkaldte "Düsseldorf-kort", som udover sidstnævnte, også giver rabat til adskillige museer i byen. Dette "kort" kan købes til enten 24, 48 eller 72 timers brug. Højhastigstogforbindelser (ICE) fra Düsseldorf har forbindelser til München, Frankfurt, Stuttgart, Berlin og Hamborg, for blot at nævne nogle få.

  Autocamper leje i Düsseldorf

  Når du skal leje autocamper i Düsseldorf er du garanteret fantastisk natur, kombineret med enestående campingpladser. Düsseldorf er en fascinerende by, som byder på en masse kulturellse seværdigheder. Byen har bygningsværker, som går helt tilbage til baroktiden.

  Nyttige links

  Turistinformation