Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LISSABON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Lissabon med Auto Europe

  Siden grundlæggelsen i 1954 er Auto Europe vokset til at kunne tilbyde billig billeje i Lissabon samt mere end andre 24.000 steder i hele verden. Hvis du booker din udlejningsbil gennem Auto Europe er du sikret den perfekte måde at opleve Portugal på egen hånd. Desuden er du garanteret de bedste priser og en prisvindende kundeservice hver gang du rejser. Auto Europe tilbyder køretøjer fra mini/økonomi kategorien til sportvogns- og luksusudlejning.

  Læs om andrre kunders oplevelse af billeje i denne vidunderlige by ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Lissabon.

  Trafik og Parkering

  • I Portugal er det obligatorisk at bruge sikkerhedssele.
  • Når du kører bil i Portugal skal du være opmærksom på, at der oftes køres meget tæt, endvidere 'glemmer' de tit at benytte blinklyset.
  • Der er ensrettede veje overalt, så vær især opmærksom på dette, når du kører i byerne.

  For flere færdselsregler besøg vores side om kørselsinformation i Portugal

  Parkering

  Parkering i hovedstaden kan muligvis være en udfordring men ikke en umulighed. Der er parkeringshuse og -pladser samt parkometre i hele byen. Lørdage og søndage er parkering ofte gratis, men se efter skilte, der bekræfter dette.

  Geografi

  Lissabon er, udover at være Portugals hovedstad, også landets største by med omkring 565.000 indbyggere. Selvom Lissabon ligger ud til kysten, er der store niveauforskelle, da byen er bygget på en række høje med hver sit udsigtspunkt på toppen. Lissabon har et stort udvalg af dejlige, grønne områder, hele ti procent af byens areal udgøres af Monsanto Forest Park, en beskyttet skov, åben for offentligheden. Lissabon er rig på arkitekturhistorie med en stor spændevidde lige fra romansk og gotisk stil over barok til det postmoderne. Museer og scenekunst kan findes i hele byen og der tilbydes en bred vifte af kulturelle tilbud for enhver interesse.

  Lissabon har et subtropisk middelhavsklima, hvor milde vintre afløses af somre, hvor temperaturen varierer fra moderat til varmt, dette indbyder til at besøge Portugal året rundt.

  Hvis man er interesseret i information om forskellige road trips i Portugal, så har vi samlet en guide, hvor vi blandt andet kommer ind på en smuk tur fra Lissabon til Sintra.

  Lissabon-Portela lufthavn

  Lissabon lufthavn er en af de mest betydningsfulde internationale lufthavne i Europa. Lufthavnen er placeret ca. 7 km uden for Lissabons centrum og er et bekvemt afhentningssted for din lejebil med Auto Europe. Lufthavnen tilbyder alle de faciliteter det moderne rejseliv kræver fra banker og pengeautomater, til valutaveksling og udbetaling samt shopping og restauranter.

  Portelo Airport - LIS (Lissabon Lufthavn)
  Website: www.ana.pt
  Telephone: +351 21 841 35 00
  Adresse: Alameda das Comunidades Portugesas, 1700-111>
  E-mail: lisbon.airport@ana.pt

  Offentlig transport

  Der er flere former for offentlig transport i Lissabon, der kan supplere din billeje.

  Bus
  Bussen kan være en behagelig måde at rejse på mellem de større byer, men også mellem de forskellige bydele. Samtidig giver bussen dig adgang til mindre befolkede områder af landet hhv. byen.

  Taxi
  Taxi-tjenesten leveres både af offentlige og private virksomheder til varierende priser.

  Tog
  I Portugal kan der naturligvis også køres med tog hvad enten om det er småture eller over længere strækninger. Mulighederne med de portugisiske statsbaner, CP, er mange, lige fra regional toge til hurtigkørende langdistancetog. Mulige destinationer kunne blandt andet være Faro og Porto.

  Metro
  Lissabons undergrundsbane er en nem, hurtig og billig måde at nå rundt i byen på og med metro-nettet kan man tilmed komme rundt i det meste af byen.

  Autocamper leje i Lissabon

  Lissabon er en spektakulær by og fuld af overraskelser samt vidunderlige steder at besøge. Så hvis ideen om at tage en road trip i det portugisiske land lyder interessant for dig, så hvorfor ikke gøre det med stil? Med en autocamper i Lissabon kan du udforske byen i eget tempo, opleve store seværdigheder og se turistiske attraktioner, men også køre ind i landet! For ikke at nævne, at du vil kunne spare penge på hotel- og restaurantregninger.

  Nyttige links

  Turistinformation Lissabon