Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  OPLYSNINGER OM BILUDLEJNINGS KATEGORIER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Oversigt over bilkategorier hos Auto Europe

  Auto Europe tilbyder et stort udvalg af køretøjskategorier i over 180 lande verden over. For singler og par kan en mini/økonomi passe perfekt til korte ture på rejsemålet. Er man en familie, der har brug for mere plads, bør man til hver en tid vælge en større bilkategori som for eksempel en middelklasse eller måske en van/minibus.

  Her kan du se en oversigt over de mest populære kategorier og modeller til Auto Europe's kunder. Du kan finde mere information, ved at klikke på den valgte bilkategori. Vi håber, at disse informationer vil være med til at forenkle dit valg af en passende bilkategori.

  Lej bil i miniklassen

  Miniklassen er den mindste bilkategori hos Auto Europe. Det er her du finder de aller billigste lejebiler og de mest brændstoføkonomiske køretøjer. En minibil passer til en kort dagsudflugt eller hvis man blot er en gruppe på 2-4 personer med lidt bagage.

  Læs mere om miniklassebiler

  Lej bil i økonomiklassen

  Lille, smidig og sparsom. Økonomiklassen er det bedste alternativ ved korte og længere udflugter for max 2 personer med oppakning. Naturligvis passar den også for 4 personer som vil tage en kort dagstur til stranden, centrum eller til en speciel destination.

  Læs mere om økomomiklassebiler

  Lej bil i kompaktklassen

  En bil i kompaktklassen udmærker sig ved sit sparsommelige brændstofforbrug med mere plads i forhold til en bil i økonomiklassen. I denne kategori er der plads til 3 små til mellemstore kufferter.

  Læs mere om biler i kompaktklassen

  Lej bil i mellemklassen

  Rejsende, der ønsker at have komfort, men til en rimelig pris vil finde den perfekte bil i mellemklasse kategorien. Op til fire mellemstore kufferter vil uden problemer kunne finde plads i bagagerummet.

  Læs mere om biler i mellemklassen

  Lej bil i familieklassen

  Book en billeje i familieklassen og nyd den store komfort i disse vidunderlige køretøjer. Disse køretøjer er udstyret med mange behagelige funktioner og har samtidig rigtig god plads til tasker og kufferter.

  Læs mere om biler i familieklassen

  Lej en luksusbil

  Hvis du ønsker at leje en bil af højeste kvalitet og med den bedste komfort, skal du vælge luksusklassen fra Auto Europe. Forkæl dig selv med den ultimative og mest luksuriøse køreoplevelse. Her vil du finde de fleste sport bilmærker og køretøjer i premiumsegmentet fra vores partnere.

  Læs mere om luksusbiler

  Lej en cabriolet

  Nyd friheden og vinden i håret ved at leje en cabriolet hos Auto Europe. Kom tættere på naturen og gør din ferie til en uforglemmelig oplevelse. Læs mere om de forskellige modeller og det store udvalg, når du bestiller en luksuriøs bil.

  Læs mere om at leje en cabriolet

  Lej en SUV

  Stor, sikker og yderst rummelig. Sådan adskiller et køretøj sig i SUV-kategorien. Disse køretøjer er perfekte til vintersport og andre krævende rejser.

  Læs mere om billeje i SUV-kategorien

  Lej en van/minibus

  Du ønsker at leje en bil med meget bagageplads, men vil også rejse komfortabelt? Så bør du helt klart leje en van fra Auto Europe! En van passer perfekt til en større gruppe rejsende eller en stor familie med meget oppakning.

  Læs mere om leje af vans/minibusser

  Hvordan bestiller jeg en billeje hos Auto Europe?

  Bestil en billeje til din ferie med Auto Europe. Det er i de fleste tilfælde den mest fleksible og nemmeste måde at rejse på - og så foregår det i dit helt eget tempo. Book direkte online på vores hjemmeside eller kontakt vores billeje specialister syv dage i ugen på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.