Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  SUV KATEGORI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  SUV biludlejning verden over

  SUV biludlejningMed et omfattende udvalg af køretøjer til rådighed fra Auto Europe er der mulighed, for at vælge SUV kategorien, der kombinere komfort og holdbarhed. Bilerne anvendes primært til specielle lejligheder eller, hvis man skal afsted en større gruppe. De mest populære biler omfatter Volkswagen Tuareg, Mercedes ML og BMW 5. Lej en SUV med Auto Europe og nyd din tur!

  Lej en SUV

  Auto Europe's kunder bestiller i mange tilfælde en SUV til vinterferien, derfor er kategorien utrolig populær i München, Bergamo og Genova. Bilerne anbefales også, hvis man skal ud på lange ture samt på mere krævende veje. Ekstra udstyr såsom skiholdere, skibokse, GPS og barnesæder er tilgængelige ved afhentning.

  Fordele og ulemper med en SUV

  SUV'er hører først og fremmest til nogle af de sikreste biler i bilbranchen, hvilket gør det ekstra trygt for mange mennesker. Samtidig på grund af bilens størrelse vil der være utrolig meget plads til føreren samt passagererne. Afhængig af model vil bagagerummet have plads til 2 eller 3 kufferter. Bilen er derfor et super valg til ferien på grund af sin plads og sit høje udstyrsniveau. SUV biludlejning er lig med komfort.

  Bilerne er dog dyrere at leje end familieklassen, da deres kraftfulde motorer forbruger mere brændstof. Et andet aspekt, som er værd at nævne er, at deres størrelse kan gøre det svært at navigere rundt i byer med små gader. Parkeringspladser kan også være svære at finde.

  Bestil din SUV kategori med Auto Europe i dag

  Det første skridt for at leje en SUV, er at besøge vores hjemmeside. Her vil der være mulighed for at filtrere søgeresultatet efter bilens kategori. Finder du et interessant tilbud kan du give os et opkald på vores gratis telefonnummer og forhøre dig nærmere om lejebetingelserne og tilgængelighed af en given bil. Vores reservationsteam vil hjælpe med at finde og bestille den helt rigtige bil til dine behov. Uanset om det er USA, Frankrig eller et helt andet land vil vi kunne hjælpe dig. Vi har i dag mere end 24.000 afhentningssteder i 180 lande verden over.

  Populære bilmodeller i bilkategorien SUV

  Nedenunder finder du nogle af de mest populære bilmodeller i bilkategorien SUV i vores flåde.

  Audi Q2 Biludlejning BMW X5 Biludlejning Kia Sportage Biludlejning
  Audi Q2 BMW X5 Kia Sportage
  Lexus NX Biludlejning Mercedes GLE Coupe Biludlejning Mitsubishi Outlander Biludlejning
  Lexus NX Mercedes GLE Coupe Mitsubishi Outlander
  Nissan Juke Biludlejning Nissan Qashqai Biludlejning Range Rover Evoque Biludlejning
  Nissan Juke Nissan Qashqai Range Rover Evoque
  Seat Ateca Biludlejning Volvo XC40 Biludlejning VW TRoc Biludlejning
  Seat Ateca Volvo XC40 Volkswagen T Roc

  Mere information om vores andre bilkategorier

  Mini Økonomi Kompakt
  Mellemklasse Familieklasse Van
  Luksus Cabriolet