Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  VAN KATEGORI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Minivan biludlejning verden over

  VAN biludlejningHer hos Auto Europe forstår vi, at en speciel ferie kræver forberedelse. Vi sætter en ære i at hjælpe dig, for at finde udlejningsbiler til netop dit formål. Søger du en van biludlejning, så er du kommet til det rette sted. Auto Europe tilbyder van billeje på talrige destinationer i hele verden med forskellige modeller.

  Hvorfor vælge en van biludlejning med Auto Europe?

  Vi har kunnet tilbyde biludlejning siden 1954 og har derfor samlet værdifuld erfaring, hvilket betyder, at vi stræber efter, at gøre din ferie eller forretningsrejse så god som mulig. Auto Europe har indgået et samarbejde med internationale og lokale leverandører verden over, der tilbyder et moderne udvalg og sikre en sikker rejser. Vores prisvindende kundeservice er til rådighed for dig 7 dage om ugen på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Bagagerumsplads: Minivans tilbyder dig utrolig meget bagageplads. Vi anbefaler disse køretøjer, hvis man rejser med venner eller familie og har brug for plads til al bagage. Afhængigt af hvor mange mennesker man rejser med, kan man vælge mellem fem, syv eller ni-passager vans. Rejser man i en gruppe på ca. 7 personer, anbefaler vi, at man lejer en 9-personers. Tilsvarende passer en 7-personers van bedst, hvis man er 5 personer på rejsen.

  Pris: Vans kan som sagt rumme op til hele 9 personer, hvilket betyder, at man sparer på udgifterne. Hvordan? Hvis man sammenligner to mellemstore biler vil deres lejeudgifter stige til det dobbelte, da både forsikring og brændstofgebyret også skal betales. Ved at leje en minibus med Auto Europe sparer du ikke kun penge, men også tid. Vans er for eksempel utrolig populære, hvis man rejser i Norge. Køretøjet gør det ideelt for dig og din familie at opleve landets smukke fjorde. Din familie kan rejse komfortabelt, da der er masser af plads til passagerer og du behøver ikke at bekymre dig om din bagage!

  Prestige van udlejning: For at imødekomme vores kunders forventninger tilbyder vi også prestige/luksus vans. Takket være vores luksus biludlejningsleverandører er vi nu i stand til, at bekræfte specifikke modeller til din udlejning. På denne måde kan vores kunder nu bestille køretøjer som den populære Mercedes Viano, der tilføjer ekstra komfort og prestige på vejen.

  Lej en van

  Vi råder dig til at bestille din van i forvejen, da de ofte er på forespørgsel. I højsæsonen er det ekstra vigtigt på populære turistmål ligesom Rom eller Malaga, for at sikre tilgængeligheden. Derfor anbefaler vi, at du sørger for at bestille din bil i forvejen, for at få den bekræftet.

  Bestil din van billeje med tre nemme skridt

  Besøg vores hjemmeside for at bestille din van biludlejning hurtigt og nemt. Det første er, at indtaste rejsedatoer og destinationen i vores søgemaskine. Andet skridt er at filtrere efter van kategorien og vælge bilen, der opfylder dine krav. Det sidste skridt handler om betaling og at modtage en bekræftelse. For yderligere hjælp, så husk at vores team er klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Vores agenter vil også være glade for at hjælpe dig med at vælge det rigtige køretøj, leverandører eller forsikringsmuligheder.

  Hvilken van er bedst til din tur?

  Minivan Minivans
  Vores søgemaskine filtrerer efter minivans til 5, 7 og 9 passagerer.
  Mercedes Sprinter Mercedes Sprinter
  Dette køretøj er en klassisk van model, som oftest bestilles for familier eller venner til feriebrug.
  Mercedes-Benz Viano Mercedes-Benz Viano
  Dette køretøj er en klassisk van model, der oftest bestilles til familie eller vennebrug.
  VAN kategori Envejsleje
  Afhent din minibus i Rom og aflever den i Milan for eksempelt. Skræddersy din biludlejning så den passer til jeres optimale ferieprogram!

  Populære bilmodeller i bilkategorien van

  Nedenunder finder du nogle af de mest populære bilmodeller i bilkategorien van i vores flåde.

  Citroen Berlingo Van Udlejning Fiat Doblo Van Udlejning Ford Galaxy Van Udlejning
  Citroen Berlingo Fiat Doblo Ford Galaxy
  Opel Vivaro Van Udlejning Mercedes Vito Van Udlejning Peugeot Traveller Van Udlejning
  Opel Vivaro Mercedes Vito Peugeot Traveller
  Seat Alhambra Van Udlejning Nissan Primastar Van Udlejning VW Caddy Van Udlejning
  Seat Alhambra Nissan Primastar Volkswagen Caddy
  VW Caravelle Van Udlejning VW Transporter Van Udlejning Renault Traffic Van Udlejning
  Volkswagen Caravelle Volkswagen Transporter Renault Traffic

  Mere information om vores andre bilkategorier

  Mini Økonomi Kompakt
  Mellemklasse Familieklasse SUV
  Luksus Cabriolet