Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NORGE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Billig billeje i Norge med Auto Europe

  Auto Europe er en international biludlejningsmægler med 60 års erfaring i biludlejningsbranchen. Takket være vores stærke partnerskaber med de bedste internationale og lokale biludlejnignsfirmaer, er vi i stand til at tilbyde en uovertruffen service samt konkurrencedygtige priser på over 24.000 lokationer i 180 lande verden over. Disse samarbejder gør, at vi er i stand til at tilbyde vores kunder et stort udvalg af biltyper og afhentningssteder; du kan frit vælge mellem togstationer, lufthavne og bykontorer. Vi tilbyder dig både kvalitet og fleksibilitet! Du kan let kontakte os på +45 78 75 53 06 for at arrangere din billeje i Norge. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Norge du kan læse på anmeldingssiden.

  Få mest ud af din billeje!

  Før du begynder din rejse i Norge, er det til din fordel, at du er bekendt med de lokale færdselsregler.

  Kørselsregler og tankstationer

  • Det er obligatorisk, for alle køretøjer på de norske veje, altid at have forlygterne tændt.
  • Brugen af sikkerhedsseler er obligatorisk for både fører og passagerer.
  • I Norge er promilegrænsen 0, 2. Du skal altså være opmærksom på, at den er under halveret af den danske.
  • Visse veje i Norge er lukket om vinteren. Når man kører op ad en lang, stejl bjergvej, er det en god idé altid, at holde øje med temperaturmåleren. For at undgå overophedning af bremserne er det sikrets, at sætte bilen i et lavt gear, når du kører ned nogen stejle veje.
  • Man er ikke forpligtet til, at have vinterdæk på bilen, hvis man har tilstrækkeligt vejgreb afhænigig af vejrforholdene. Er der sne eller is på vejen, skal man dog som minimum bære snekæder.
  • Tankstationer i Norge varierer meget i form af priser og åbningstimer. Vær opmærksom på, at i landdistrikter og bjergområder i Norge, kan der være meget langt mellem stationerne.

  Du kan få mere information om, at køre bil i Norge her.

  Vejafgifter

  Norge har cirka halvtreds betalingsanlæg, hvoraf de fleste er automatiske. Føreren har registreret hans eller hendes kreditkort online og kan passere gennem AutoPASS stationer uden at stoppe. Du kan registrere dit kreditkort i forvejen, eller op til 14 dage efter den første gang du passeret den automatiske afgiftszone. De, der ikke har registreret sig, kan stoppe og betale på en nærliggende tankstation som bære skiltet "KR-service". Hvis du passerer gennem en station, der ikke er automatisk, men som også har har et manuelt betalingsanlæg, må du kun bruge AutoPASS-banen, hvis du er registreret. Besøg denne evt. denne engelske hjemmeside for mere information om Norges vejafgifter.

  Alderspolitik

  Vil du leje bil i Norge, så er minimumsalderen ved de fleste biludlejningsfirmaer på 19 år og ofte bliver unge under 25 år påkrævet et ung-chauffør-gebyr.

  Valuta

  Norge bruger den norske krone (NOK), som den grundlæggende form af sin valuta. Valutaveksling kan foretages i vekselbureauer eller ved turistkontorerne. Du kan også hæve kontanter i hæveautomaterne, som der findes i alle byer. Mange virksomheder accepterer kreditkort, herunder Visa, Eurocard, Mastercard, Diner's Club og American Express.

  Tidsforskel

  Tidszonen i Norge er ligesom i Danmark, GMT +1. Norge bemærker følger sommertid, så i løbet af sommeren er tidsyonen i Norge GMT +2.

  Elektricitet

  Norge har en spænding på 220 volt ved 50-60 Hz, hvor vi i Danmark bruger 230 volt i vores stikkontakter. Det er derfor ikke noget, der vil have nogen indflydelse på dine danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Norge er en del af Schengen-aftalen, så som dansker er det ikke en nødvendighed at man medbringer pas når man skal til Norge, det anbefaler vi dog alligevel kraftigt, at man gør. Norge følger nogle strenge regler og procedure for turister og det er derfor en god idé, at kontakte den danske ambassade eller konsulat i Norge, for mere information herom. Har du behov for dette, kan du finde information om den danske ambassade nedenfor:

  Den danske ambassade i Oslo
  Olav Kyrres gate 7/a
  0273 Oslo Norge
  Telephone: +47 22 54 08 00
  Email: oslamb@um.dk

  Autocamper leje i Norge

  Rejsende som er opsat på at opleve Norge på egen hånd skulle prøve vores autocamper leje i Norge! Rejs rundt i landet og få smag for de unikke naturfænomener, som midnatssolen eller nordlyset. Norge er kendt for deres spektakulære fjorde og nogle af dem er endda på UNESCO verdenskulturarv listen. Klik her for at læse mere om vores autocamper tilbud.

  Nyttige links

  Turistinformation Norge

  Infografik: Regler om vinterdæk i Europa