Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA OSLO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Oslo Lufthavn – Book og spar

  Hovedstaden i Norge er en by med en speciel stil. Den sammensmelter det omkringliggende landskab med arkitektoniske stilarter, derfor er der meget at opleve med en biludlejning fra Oslo Lufthavn. Det giver dig og dine familie mulighed for ikke kun at besøge Oslo, men også den romantiske by Lillehammer, som ligger tæt placeret på Mjosa søen. Ønsker du at anvende køretøjet til en ordenlig road trip, kan du ligeså godt køre hele vejen til Trondheim eller Bergen i det vestlige Norge. Her kan man beundre talrige fjorde på den bjergrige vej. Med Auto Europe er man godt stillet på sin rejse. Læs de seneste biludlejningsanmeldelser fra Oslo, og få et indtryk af den service Auto Europe har leveret på andres tur til Oslo.

  Lufthavns information

  Oslo Lufthavn (OSL)
  Adresse: Edvard Munchs veg, 2061 Gardermoen, Norge
  Lokation: Lufthavnen ligger cirka 35 kilometer nord-øst for hovedstaden i Gardermoen.
  Flyselskaber: Oslo Lufthavn er tjent med mange internationale flyselskaber. SAS, Norwegian, British Airways, Widerøe og Primera Air tilbyder direkte fly fra Danmark til Oslo.

  Terminal

  Lufthavnen i Oslo har en stor terminalbygning. Terminalen har indenrigs flyruter beliggende i vestfløjen og gates for internationale ruter i østfløjen. De skelner også mellem Schengen og ikke-Schengen gates, hvor sidstnævnte er placeret i slutningen af fløjen. Oslo Lufthavn har en særlig toldprocedure, som du har brug for at være bekendt med, hvis du ændrer din rute fra internationale til lokale afgange. Først skal man hente sin bagage, igennem toldområdet og derefter checke-in igen før bording til næste flyrejse.

  Billeje afhentning og aflevering

  Efter ankomst og afhentning af sin bagage kan man afhente sin billeje fra Oslo Lufthavn meget nemt. Biludlejningsfirmaerne er placeret i ankomstområdet nær bagageudlevering. Man vil finde dem omkring udgangen af lufthavnen, hvor man finder busser, taxaer og Hotel og Conference Center West. Leverandørens åbningstider kan variere, så tjek derfor dette igennem, før du flyver afsted.

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 - 23:30; Søndag 09:00 - 23:00
  Budget 07:00 - 23:30; Søndag 09:00 - 23:00
  Hertz 06:30 - 23:30; Søndag 09:00 - 23:30
  Enterprise 07:00 -23:00; Søndag 11:30 - 21:00
  Sixt 07:00 - 24:00

  Lufthavns faciliteter

  Den internationale lufthavn i Oslo betjener millioner af passagerer hvert år. Som et sted med en sådan hyppighed af besøgende, er det ikke underligt, at lufthavnen har moderne struktur med et stort antal spisesteder og butikker. Du vil finde et stort udvalg af restauranter, barer og caféer i ankomst- og afgangshallen. Man vil finde toldfrie butikker i indenlandske og internationale hallerne, hvilket betyder, at man kan gøre shopping i sidste minut. Gratis WiFi finder man i hele lufthavnen.

  Transport

  Lyntog kører regelmæssigt mellem Oslo centrum og lufthavnen. Det tager kun 19 minutter at nå den norske hovedstad. Tog forbinder også lufthavnen med andre nærliggende byer. Busforbindelser forbinder lufthavnen med centrum af byen samt med andre byer i nærheden. Airport Express Coach afgår hvert 20. minut og turen tager cirka 40 minutter. Taxaer er selvfølgelig også til rådighed lige ude foran ankomsthallen. Med din biludlejning fra Oslo Lufthavn kan du nå centrum på bare 40 minutter. Husk på, at det er en toldvej man skal køre på, når man skal ind til Oslo. For at være mere bekendt med de lokale færdselsregler i Norge, så læs vores kørselsinformation.

  Parkering tips

  I Oslo er der mulighed for at vælge kommunal og privatparkering. Municipal, som også kendt som offentlig parkering, er normalt gratis på søndage, lørdage efter 15:00 og mandag til fredag fra 15:00 til 09:00. Privatparkering kræver gebyrer på alle tidspunkter. Offentlig parkering i Oslo er opdelt i zoner, som har forskellige tidspunkter og prisreguleringer. Hvis du beslutter dig for at få Oslo Pass, vil det gøre det muligt for dig at bruge offentlige parkeringspladser gratis. Husk, selv hvis du er i besiddelse af passet, så gælder parkeringsreglerne stadig. Notér dato, tid, registrering og nummerpladen til parkeringsbilletten, som man vil modtage med Oslo Pass. Lufthavnen tilbyder kortsigtede og langsigtede parkeringsmuligheder. Kortsigtede parkeringspladser, P10 og P1, er placeret lige ud for lufthavnen inden for gåafstand, mens P2, P3, P4, P5 og P6 er forbundet med lufthavnen via shuttle busser.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside til Oslo Lufthavn