Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  INFORMATION OMKRING SELVRISIKO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Komplet beskyttelse mod skader | Ingen selvrisiko | Ingen Selvrisiko med Super Breakdown Dækning | Ofte Stillede Spørgsmål

  Beskyt din selvrisiko når du bestiller med Auto Europe

  For at du kan beskytte dig selv endnu bedre med fremtidige bookinger på biludlejning, tilbyder Auto Europe dig nu et endnu større udvalg af servicepakker. Du har valget mellem forskellige muligheder, så dine personlige behov dækkes bedst muligt. Der er fire forskellige pakker du kan bestille på vores hjemmeside, der hjælper dig med at beskytte din selvrisiko for din biludlejning: Komplet beskyttelse mod skader, Ingen selvrisiko, og Ingen Selvrisiko med Super Breakdown Dækning. For at forklare forskellen mellem disse pakker og fordelene ved at booke dem, har vi sammensat en kort oversigt over de forskellige produkter samt nogle ofte stillede spørgsmål. Brug et øjeblik på at læse beskrivelsen igennem for hvert af produkterne, så du kan afgøre, hvilken der passer dig bedst! Bemærk venligst, at ikke alle produkter tilbydes ved alle destinationer, med alle leverandører, eller for alle bilkategorier. Hvis du dog gerne vil lære mere om den generelle dækning af billeje, så læs også vores guide om det.

  Hvad er "selvrisiko"?

  Standardpakken, som er inkluderet i din biludlejning begrænser dit ansvar for skader på bilen eller tyveri af bilen til et bestemt beløb, som inden for biludlejning kaldes selvrisiko. For eksempel, hvis selvrisikoen er 4.000 kr. og skaderne på bilen koster 6.000 kr., er føreren ansvarlig for 4.000 kr. og forsikringspakken dækker resten. Selvrisikoens størrelse afhænger af biludlejningsfirmaet og bilkategorien. Du skulle være i stand til at finde beløbet for selvrisikoen i vilkår, betingelser og lokale gebyrer i vores søgemaskine.

  Forklaring af de forskellige produkter

  Komplet beskyttelse mod skader

  Auto Europe tilbyder kunderne Komplet beskyttelse mod skader. Skulle biludlejningsfirmaet opkræve betaling grundet tyveri eller skader forårsaget på køretøjet, kan du gøre krav på refusion af dette beløb fra Auto Europe efter udlejningen. Først skal du betale selvrisikoen direkte til biludlejningsfirmaet. I tilfælde af erstatningskrav skal du klargøre de obligatoriske dokumenter og ansøge om refusion hos Auto Europe. For at behandle dit erstatningskrav, gør Auto Europe krav på at blive præsenteret for alle de krævende dokumenter. Komplet beskyttelse mod skader inkluderer også hjul, tag, glas og undervogn.

  Nogle tilbud har allerede Komplet beskyttelse mod skader inkluderet.

  Komplet beskyttelse mod skader

  Ingen selvrisiko

  Med kasko (CDW - Collision Damage Waiver) og tyveri (TP - Theft Protection) forsikring, kan du køre rundt i Europa uden at skulle være bange. De fleste forsikringer har en selvrisiko i lejekontrakten. I tilfælde af en ulykke opkræves chaufføren et beløb for at dække en del af de skønnede omkostninger ved ulykken. Dette beløb er lig med din selvrisko/depositum. Beløbet kan være mellem flere hundrede og flere tusinde euro.

  Ingen selvrisiko udbydes af det lokale biludlejningsselskab, men kan bestilles med din billeje på Auto Europe's hjemmeside. Ingen selvrisiko fjerner selvrisikoen. Med andre ord, skal du naturligvis ikke betale nogen selvrisiko. Så hvis skaden er dækket af forsikringspakken, vil du ikke være påkrævet nogen betaling. Men hvis skaden ikke er dækket af forsikringspakken (normale undtagelser er glas, hjul, dæk, undervogn og tag), så bliver du nødt til at betale for skaderne.

  Ingen selvrisiko med Super Breakdown Dækning

  Du bliver tilbudt en mulighed for at ''opgradere'' din dækning af Ingen Selvrisiko. Det sker i form af Ingen Selvrisiko med Super Breakdown Dækning, som kun er tilgængeligt ved afhentning i USA. Dette produkt vil dække gebyrer ved bugsering, benyttelsesfri bildag grundet lægebesøg eller bilskader, og skader på ekstraudstyr (navigation, børnesæder m.m). Det dækker ligeledes skader på glas, dæk, hjul, tag og undervogn, hvilket normalt ikke er dækket af Ingen Selvrisiko. Igen skal du først betale for skaden eller andre gebyrer, forud for krav om tilbagebetaling fra Auto Europe. Venligst husk at levere alle de krævende dokumenter, når erstatsningskravet laves efter udlejning.

  Nogle tilbud har allerede Tilbagebetaling af selvrisikoen med Super Breakdown Dækning inkluderet.

  Tilbagebetaling med Super Breakdown Dækning

  Ofte stillede spørgsmål

  Fordele ved at benytte Auto Europes selvrisiko beskyttelse, i stedet for at betale yderligere forsikringer ved det lokale udlejningsfirma!
  Der er to grunde. For det første kan du allerede bestille og betale for vores produkter online i god tid, så du ikke længere behøver at bekymre dig om hvilke forsikringer udlejningsfirmaet tilbyder dig, når du afhenter din bil. For det andet, selv om det lokale udlejningsfirma tilbyder ekstra forsikring, er de produkter, der tilbydes af Auto Europe i de fleste tilfælde betydeligt billigere end de forsikringer der tilbydes lokalt.

  Hvis jeg har købt et af produkterne med Auto Europe, skal jeg så stadig blokere et depositum for lejebilen?

  Ja. Produktet Komplet beskyttelse mod skader fjerner ikke den påkrævede selvrisiko fra det lokale biludlejningsfirma, og du vil stadig skulle blokere et sikkerhedsdepositum. Som med alle andre lejer, skal depositum blokeres på et internationalt kreditkort; Det er derfor bydende nødvendigt, at hovedføreren (under hvis navn reservationen er lavet) har et kreditkort med en passende kreditmaksimum i hans eller hendes navn, og at dette kort præsenteres for biludlejningsfirmaet ved afhentning af bilen. Tjek venligst vilkår, betingelser og lokale gebyrer på søgemaskinen for denne information, før du færdiggør din reservation.

  Repræsentanten for det lokale biludlejningsfirma fortæller mig, at jeg stadig skal tilkøbe deres ekstra forsikring, selvom jeg allerede har købt et produkt der beskytter selvrisikoen fra Auto Europe. Er jeg nødsaget til at købe deres forsikring?

  Det er vigtigt at forstå, at de ansatte i det lokale biludlejningsselskab er engageret i salg, og derfor naturligvis vil forsøge at sælge virksomhedens produkter til kunden. Om der er købt yderligere forsikring afhænger af kunden, og bortset fra nogle få undtagelser, er det frivilligt om man vil tilkøbe yderligere forsikringer lokalt. Hvis meningen med den lokalt tilbudte forsikring er at fjerne selvrisikoen, er det sandsynligvis ikke nødvendigt ud over det købte produkt fra Auto Europe.

  Biludlejningsfirmaet kan også tilbyde forsikring, der dækker de dele af bilen, som ikke er dækket af basispakken, men er inkluderet i vores priser, såsom dæk, glas og bilens undervogn. I dette tilfælde er det op til kunden at beslutte, om han eller hun ønsker at købe denne ekstra forsikring. Du bør dog huske på, at hvis du har købt et tilbud med Komplet beskyttelse mod skader, er disse elementer allerede dækket i form af refundering fra Auto Europe.

  Hvad skal jeg gøre for at gøre krav på at få selvrisikoen refunderet af Auto Europe?

  Du kan finde en detaljeret forklaring på, hvad du skal gøre i vilkårene, betingelserne og lokale gebyrer i vores søgemaskine. Vær opmærksom på, at det er meget vigtigt at man kontakter politiet, og får en rapport om hændelsen, også selvom hændelsen ikke involverer andre parter.

  Jeg ønsker at tilføje et af produkterne til min reservation, men jeg kan ikke se muligheden på jeres hjemmeside. Hvad skal jeg gøre?

  Produkterne er ikke tilgængelige for alle biler eller på alle afhentningssteder. Når de er tilgængelige, har du mulighed for at tilføje dem til din booking inden betaling.