Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  INGEN SELVRISIKO DÆKNING AF DIN BILLEJE FORKLARET AF AUTO EUROPE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Hvad betyder "med ingen selvrisiko", når jeg booker en biludlejning?

  Begrebet selvrisiko betyder det beløb, du skal betale hvis din bil får en skade eller bliver stjålet under din leje. Dermed hvis du har en selvrisiko på 3.000 kr. og skaden er på 20.000 kr., så skal du kun betale de 3.000 kr., som er din selvrisiko. Det konkrete beløb for din udlejning er i lejebetingelserne, når du er ved at leje bilen og på din voucher, når du har lejet bilen. Hvor stort et beløb det er, afhænger af køretøjskategorien og hvilken udlejer det er.

  For at slippe for betale selvrisikoen helt, så tilbyder Auto Europe, at du kan vælge at booke reservationen med en ingen selvrisiko dækning. Når du kommer frem til udlejeren uden denne dækning, kan du også tegne dækningen der, men det er nærmest altid væsentligt dyrere, og det kommer til at forlænge afhentningsprocessen. Det er dog vigtigt at vide, at denne ingen selvrisiko dækning nogle gange kun dækker visse typer skade, hvor andre skader såsom hjul, tag, undervogns og glas skader kan være udelukket fra denne dækning. Hvis der dermed sker en skade på de ting, som ikke er dækket, så er der en selvrisiko i forhold til disse skader. Alt dette kan ses i lejebetingelserne, når du er ved at leje bilen og på din voucher, når du har lejet bilen.

  Hvordan furgerer ingen selvrisiko dækningen for biludlejninger i USA?

  Når du lejer en bil med Auto Europe i USA, så er ingen selvrisiko dækningen med i alle reservationer som standard. Med de fleste udlejere dækker dækningen også alle typer skader, altså dermed er der ikke noget, der bliver udelukket, såsom hjul, glas, undervogn eller tag. Sørg dog for at læse dine vilkår og betingelser igennem, når du er ved at leje en bil eller når du har lejet bilen, da de er næsten alle forskellige for hver udlejer og bilkategori. For total ro i sindet tilbyder Auto Europe en specifik dækning for biludlejninger i USA. Man kan nemlig booke biludlejningen med ingen selvrisiko med Super Breakdown Dækning, hvor Super Breakdown Dækningen betyder, at man yderligere kan søge om en refusion på følgende efter sin billeje fra Auto Europe:

  • Kredit kort gebyrer op til højst 150 euros
  • Administrationsgebyrer op til højst 150 euros
  • Bugseringsgebyrer
  • Ubenyttede lejedage på grund af sygedom, ulykke eller skade på udlejningsbilen
  • Skader på bilens undervogn, tag, hjul og glas
  • Skader på ekstra ting såsom en GPS eller et børnesæde osv.

  Hvis du har brug for at søge om refundering, skal du først betale udlejeren og derefter kræve beløbet tilbagebetalt ved Auto Europe. Når du søger om tilbagebetalingen ved os ved hjælp af formularen, så er det vigtigt, at du sender alle de nødvendige dokumenter sådan, at vi kan refundere dig pengene hurtigst muligt.

  Hvad skal jeg gøre, hvis jeg er med i en ulykke, eller hvis min udlejningsbil bliver stjålet?

  Hvad man skal gøre i tilfælde af en ulykkeHvis det uheldige er sket, at du har været med i en ulykke, at din udlejningsbil er blevet stjålet eller at du opdager skader, som ikke var der ved afhentningen, så gå ikke i panik og forhold dig roligt. I alle tilfælde er Auto Europe der for at hjælpe og give gode råd. Det er dog vigtigt, at du gør følgende:

  • Kontakt politiet:
   Det er vigtigt at få en politirapport, hvis der er sket en skade, uanset hvor ubetydelig skaden er, eller hvis bilen er blevet stjålet. Hvis en tredjepart er involveret er en politirapport obligatorisk, og alle deres detajler skal være med i rapporten.
  • Kontakt udlejeren:
   Det er vigtigt at kontakte din lokale biludlejer inden for 24 timer efter ulykken. Oplysninger om udlejeren som telefonnummeret til biludlejeren findes på udlejningskontrakten og på din voucher.
  • Tag billeder og videoer:
   Hvis det er muligt, skal du tage detaljerede billeder og videoer af skaden eller skaderne som bevis.
  • Udfyld ulykkesrapport hos udlejeren:
   Når din billeje er afsluttet, skal du udfylde en ulykkesrapport hos udlejeren, som du skal underskrive.

  Hvad skal jeg gøre, hvis den lokale udlejer insisterer, at jeg køber de yderligere forsikringer eller dækninger?

  De lokale medarbejdere ved udlejeren har ved nogle udlejere til opgave at sælge dig yderligere produkter. En af disse produkter, de prøver at sælge, er forsikringer og dækninger. Generelt set er alle disse forsikringer og dækninger, der tilbydes af den lokale udlejer, helt valgfrie, så dermed skal man ikke tage dem. Dermed hvis du kommer for at afhente din bil, og du bliver spurgt om, du gerne vil købe deres ekstra forsikring, som gør, at du ikke har nogen selvrisiko, så kan du sagtens sige nej, hvis du f.eks. har købt dækningen tilbagebetaling af selvrisiko med Super Cover ved os.

  Du kan også blive tilbud en ekstra forsikring, der vil dække de dele af bilen, som ingen selvrisiko dækningen ikke dækker. Dermed om du vil have den forsikring, er igen helt op dig, så det er ikke noget, du skal. Auto Europe tilbyder dækningen tilbagebetaling af selvrisiko med Super Cover, som nærmest dækker alt, så dermed anbefaler vi, at du vælger denne dækning, og dermed siger nej til alle forsikringerne ved skranken.

  Hvis du har yderligere spørgsmål i forhold til Auto Europes ingen selvrisiko dækning eller vores tilbagebetaling af selvrisiko med Super Cover dækning, så er du velkommen til at ringe til en af vores reservationsagenter på tlf. +45 78 75 53 06. Vores produkter er designet til at give dig total tryghed, når du lejer en bil med os, så du kan nyde din ferie uden nogle bekymringer.