Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ALICANTE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Alicante – Garanti for de bedste priser

  Krystalklart vand, vidunderlige strande, betagende udsigter, interessante museer og et udsøgt spansk køkken. Turister, der rejser til Alicante får det hele. Denne spanske havneby er dynamisk, anderledes og velsignet med en fantastisk natur og varmt vejr hele året rundt. Alicante er beriget af sin historie, klima og frugtbarheden fra middelhavet, som ender i provinsen og dette tiltrækker besøgende fra flere forskellige lande

  Hvorfor egentlig ikke tage på et eventur til denne fantastiske smukke by. Udforsk alt hvad Spanien kan tilbyde med en biludlejning i Alicante. Når du vælger Auto Europe kan du være sikker på, at alt er sikret. Vi er et internationalt biludlejnings firma, der har mulighed for at tilbyde vores kunder service i mere end 135 lande. Da vi har indgået partnerskab med såvel lokale som internationale leverandører, har vi mulighed for at tilbyde høj kvalitet i forhold til vores service og samtidig tilbyde konkurrence dygtige priser. Tag et kig på vores store udvalg af biler på forskellige beliggenheder i Alicante og gør brug af nogle af vores gode tilbud i Spanien.
  Du kan se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for alicante.

  Trafik

  At køre rundt i Alicante er som at køre rundt i hvilken som helst mellemstor by. Det er imidlertid vigtigt at huske, at trafikken i sommermånederne stiger markant, da denne by er en af de mest besøgte destinationer i Spanien. Når man kører fra Alicante lufthavn til centrum kan man køre mod nord via A-70. Hvis du planlægger en billeje i Alicante, kunne du evt. være interesseret i mere detaljerede oplysninger om at køre i Spanien, så tjek vores guide. Vi anbefaler også at du planlægger en smuk køretur langs kysten, hvor du starter i Alicante og derefter kører til Barcelona. Den samlede tur er cirka 530 km, hvis du følger den kystnære motorvej AP-7 og den vil overraske dig med en fantastisk udsigt undervejs.

  Parkering

  Ligesom alle andre byer med mange turister kan parkering inde midt i byen være en vanskelig opgave. Der findes dog to store parkeringspladser i nærheden af havnen, som typisk har mange ledige pladser. En af dem er den underjordiske parkeringsplads nær Melia Hotel og den anden ligger ved Panoramis indkøbs center, for enden af havnen. Det er vigtigt at bemærke, at parkering langs en gul kantsten ikke er tilladt, mens parkering langs en blå kantsten, indebærer betaling for parkering, og der bør være en billetautomat i nærheden. Parkerings priser kan variere mellem 1.20-2.00 Euro pr. time (cirka. £1.11-1.85), alt afhængig af hvor du befinder dig, dog med daglig maximum pris på 11.00-24.00 Euro (£10.15- 22.15). De fleste af de parkerings pladser, som koster penge er åbne mandag til fredag mellem kl. 9-14 og fra kl. 14-20 og på lørdage fra kl. 9-14

  Alicante Airport

  Alicante Lufthavn er beliggende 20 minutters kørsel sydvest fra centrum, i Elche kommune. Lufthavnen er let tilgængelig fra alle retninger og godt skiltet fra motorvejene. Det er i øjeblikket den sjette største lufthavn i Spanien og har for nylig gennemgået renoveringer, som har afløst de gamle terminaler med en ny, moderne. I 2015 håndterede lufthavnen mere end 10,5 millioner passagerer, og størstedelen af trafikken drives af flyselskaber som Ryanair, EasyJet og Vueling.

  Officielt navn: Alicante Airport (ALC)
  Adresse: N-338, s/n, 03195 El Altet, Alicante, Spanien
  Website: www.aena.es/en/alicante-airport/
  Telefon: +34 91 321 10 00

  Must Do

  Alicante er det perfekte sted at udforske og dase i solen i løbet af dagen samt gå rundt i de gamle kvarterer og fange et glimt ind i oldtiden gennem det smukke slot Santa Barbara, som har udsigt over Barrio de La Santa Cruz. Om natten forvandler den afslappede atmosfære sig til en summen på lokale barer og fester indtil meget sent om natten. Med så mange spændende ting at lave, samler vi et par anbefalinger nedenfor:

  • Postiguet Beach: La Playa del Postiguet ligger lige ved siden af den gamle bydel, og det er et must-see! Denne strand er meget populær, veludstyret og fyldt med caféer og en spændende palm tree boardwalk. Hvis det bløde sand og klare blå vand er ikke nok til at lokke dig, så har Postiguet strand også reserveret zoner til at dyrke sport og strandbarerne kendt som "Chiringuitos", med en forfriskende og velsmagende menu! Og du behøver ikke at bekymre dig om parkering, da der er offentlige og private områder i nærheden.

  • Esplanade of Spain: Denne tryllebindende gade er en af de mest populære promenader i byen, med en imponerende række af 6.600.000 marmor blokke. Resultatet er et smukt bølget hvidt, rødt og sort mosaik. La Explanada de España er lukket inde af havet på den ene side og et utal af hoteller, restauranter og natklubber på den anden. Som aftenen går, afspejler blandinger af lilla og blå farver sig på vandet og bygningsfacader langs promenaden, og skaber en flot scene.

  • Santa Barbara Castle: Med udsigt over den gamle bydel og Middelhavet er Castillo de Santa Barbara, lettilgængelig til fods eller med en elevator. Slottet, som ligger på Mount Benacantil, tilbyder en af de mest fantastiske udsigtsposter i byen. Denne pastel-farvede middelalderlige bygning har en fantastisk historie. Det menes, at gå helt tilbage til det niende århundrede, under muslimsk kontrol af den iberiske halvø. Gennem årene og under forskellige ejerforhold, var det forladt, bombarderet og endda brugt som fængsel. Det rekonstruerede slot, som er åbent for offentligheden fra maj til September, indeholder også et museum.

  • Bonfires of Saint John: Hvis du rejser til Alicante omkring den 24 juni, anbefales det at deltage i Las Hogueras de San Juan, en årlig begivenhed fyldt med sjove aktiviteter. Der er en enorm parade med omfattende forklædninger, fyrværkeri, fester i gaderne, gode blomster tilbud og god mad og drikkevarer. Ret interessant, bliver de fleste forklædninger kastet i flammerne på et bål. De bedste af dem, er dog bevaret i Alicantes gratis museum; Museo de Fogueres.

  • Basilica of Santa Maria: Rav farvede Basilica af Santa Maria er den ældste kirke i Alicante. Den blev bygget mellem det 14. og 16. århundrede i Valenciansk, gotisk stil og er bygget på resterne af en gammel moske. Kirken er kendt for den udskårne facade og et smukt indrettet gyldent interiør. Chapterhouse indeholder en imponerende døbefont fra 1500-tallet. I nærheden af Basilica, anbefaler vi at besøge Calle Villavieja og det skønne gademarked med håndværker butikker.

  Dagsudflugter

  Drag fordel af din biludlejning i Alicante og besøg nærliggende områder. Auto Europe har også lavet en særlig vejledning til en tur til Katalonien og Valencia, med masser af information om seværdigheder, restauranter og overnatning i regionen. Vi vil også gerne anbefale nogle af vores foretrukne rejsemål for en dagsudflugt:

  San Juan Beach

  Hvis du kan lide solrige, bløde, hvide sandstrande, er dette et sted for dig! Kun omkring 10 km nord for Alicante ligger denne fantastiske Playa del San Juan, kendt som en af Spaniens bedste badestrande. Kysten er cirka 6 km lang og blot et par minutter væk vil du finde mange restauranter, hoteller, natklubber og endda en golfbane. Alt i alt, er dette et fantastisk sted at tilbringe dagen med masser faciliteter til rådighed og alle de naturlige skønheder, som man kunne ønske sig.

  Palm Groves of Elche

  Dette grønne paradis ligger kun 30 minutters kørsel syd for Alicante. Med over to hundrede tusinde palmer udgør La Palmeral de Elche den største palmelund i Europa. Det blev anset for World Heritage Site af UNESCO især på grund af rødder, som går tilbage til det 1. årtusinde f.kr.! Den kombinerer et landbrugsområde og en fantastisk have kaldt Huerta del Cura. Fra April til September, kan besøgende tilbringe eftermiddagen i haven, beundre springvandet, blomsterne og fuglene.

  Torrevieja

  Torrevieja er beliggende kun 40 minutters kørsel syd for Alicante Lufthavn, på Costa Blanca. Det er en travl havnepromenade og der er fremragende shoppingområder i denne by. Derudover kan turister tilbringe dagen på Aquopolis Water Park eller besøge Museo del Mar y de la Sal. Selvom det er en udkants by med over 1000 restauranter og barer at vælge imellem, er det stadig muligt at være tættere på naturen og beundre den rå skønhed i form af strande og flora. Torrevieja er omgivet af Salinas de Torrevieja - to naturlige saltvands laguner med påfaldende levende farver. Den ene er lys pink og den anden har en glødende grøn farve.

  Geografisk information og historie

  Alicante ligger i hjertet af det smukke Costa Blanca, på Spaniens østkyst, og er den næst største by i Valencia provinsen. Den har over 330.000 indbyggere, og den er omfavnet af Middelhavet. La Costa Blanca er faktisk den største kystregion i Spanien, med populære strande som San Juan. Det gode klima i dette område er delvist skyld i den konstante tilstrømning af turister til Alicante. August er den varmeste måned med en gennemsnits temperatur på 26 grader, mens den koldeste måned er i januar med 12 grader. Derudover er der masser af tid til at nyde sandstrande om sommeren med 11 timers daglig solskin. Den vådeste måned er i oktober, med et gennemsnit på 66 mm regn.

  Alicantes fremragende vejr har altid tiltrukket folk fra forskellige steder. Dens historie startede mellem 5000 og 3000 f.Kr., omkring bjergene i Mount Benacantil, da jægere kom fra Centraleuropa. I dag står Castillo de Santa Barbara i dette område. I 1308 blev Alicante indarbejdet i kongeriget Valencia af Jaime II. Over 200 år senere begyndte økonomien at blomstre, især på grund af en voksende havnehandel fra Castilias havn. Alicante overlevede flere krige, og det var først efter det 18. århundrede, at den begyndte at komme sig. Kombinationen af jernbanen, adgangen til havnen og befolkningsvæksten gjorde Alicante til en kosmopolitisk by, den næststørste i Valencia

  Offentlig transport

  Alicante er en fodgængervenlig by, og de fleste vartegn ligger inden for gåafstand. Derudover er det et robust offentligt transportnet, der opererer her. Bytransportkortene er kendt som Mobilis, der er tilgængelige fra tobaksforhandlere, autoriserede kiosker og metrostationer. For turister eller korttidsbesøg er den bedste mulighed at købe et BONO Travel Card, der gælder for 10 rejser og koster 9,00 Euro (ca. £ 8,29). For at gøre dit kort gyldigt skal du bare skubbe den over den røde cirkel på de maskiner, der ligger ved siden af bus stationerne eller inden for metrostationerne.

  Bus linier

  Netværket af busruter i Alicante er betydeligt, der forbinder de vigtigste punkter i by- og forstæderne. En enkelt billetpris koster 1,45 Euro (1,34 €), og busserne kører med hyppige mellemrum fra morgen til aften. Alicantes officielle hjemmeside tilbyder en komplet tidsplan og ruteplan for hver buslinje. C6-bussen kører mellem lufthavnen og byens centrum hvert 20. minut, og stopper også ved togstationen og andre større gader.

  Jernbane

  Alicante er en del af Renfe, det nationale tognetværk, der forbinder provinsen med resten af Spanien. Hovedbanegården er central for flere større togruter, og der er et højhastighedstog, der kører fra Alicante til Madrid, som tager 2 timer og 20 min. Byen har også et sporvognsbanesystem, et billigt transportmiddel med fire forskellige linjer, der tager dig rundt til mange Key areas i Alicante. Den kører mellem kl. 06.00 og 23.00. En enkelt billetpris koster 1,35 Euro (£ 1,24).

  Bortset fra disse muligheder er der masser af taxier til rådighed på forskellige steder rundt omkring i byen. At tage en taxa fra lufthavnen til byens centrum, for eksempel, vil koste omkring 20 Euro (£ 18,25). Taxi stationer i lufthavnen er let tilgængelige: Den ene er placeret uden for ankomsthallen (etage 0) og den anden udenfor afgangshallen (etage 2). Vi anbefaler at reservere en taxi via TaxiTender, som er en online booking platform til pålidelige og rimelige priser.

  Autocamper leje i Alicante

  Lej autocamper i Alicante og skab den perfekte ferie. Rejs afsted i dit eget tempo, hvor du ikke skal være afhængig af noget offentlig transport. Oplev Costa Blancas 200 km lange kyststrækning, hvor du kan finde utallige lækre badestrande. I selve Alicante bor der over 330.000 indbyggere, men tusinder af turister besøger hvert år den solbeskinnede by.

  Nyttige links

  Turist information