Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ LA PALMA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på La Palma – Book og spar

  Besøg La Palma med en udlejningsbil fra Auto Europe. På La Palma er der masser af attraktioner og aktiviteter for hele familien. Vi kan bl.a. anbefale følgende seværdigheder på La Palma:

  • Molino el Regente (en vandmølle)
  • El Faro (et fyrtårn på sydspidsen)
  • Parque del Belmaco Archeologico (Arkæologisk Park i Belmaco)
  • Roque de los Muchachos Observatorium

  Af alle de kanariske øer, er La Palma den mest frodige og grønne. Udover ovenstående seværdigheder, danner øen også de perfekte rammer for en ferie med fantastiske naturoplevelser, solbadning og dykning. Med en biludlejning på La Palma kan man køre ud og opleve Nogales-stranden. Denne strand strækker sig 450 meter langs ujævne klipper og er særlig smuk pga. sit sorte sand. Stranden ligger i Puntallana, som er ca. 20 minutters kørsel fra øens hovedstad Santa Cruz de la Palma.

  Er man til en mere aktiv oplevelse, vil vulkanen Teneguia være et godt bud. Vulkanen gik i udbrud i 1971, og er siden hen blevet en enorm turistattraktion. Det er muligt, at komme helt tæt på vulkanen, da man kan gå helt op til toppen og mærke vulkanens varme. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra La Palma du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Man skal være meget opmærksom, når man begiver sig ud i trafikken i sin billeje på La Palma. De lokales kørevaner er ret aggresiv, og kan nemt opfattes som dårlig kørsel, hvis man ikke har kørt på øen før. Vær derfor god til at holde afstand og hold øje med øvrige billister på vejene.

  Fodgængere har førsteret på vejene på La Palma. Hvis du ligger mærke til at en fodgænger vil krydse vejen, skal du sænke farten og tænde for dit venstre blinklys, dette er et velkendt tegn til forgængeren om, at du har tænkt dig at lade vedkommende krydse vejen, men samtidig også et tegn til bilerne bag dig. Generelt set, bruger man venstre blinklys ved både opbremsning under f.eks. kødannelse men også ved andre situationer, hvor man vil gøre øvrige billister opmærksomme.

  Læs mere om Spaniens generelle færdselsregler her.

  Parkering

  Det kan være svært at finde en p-plads på La Palma, og man skal derfor være opmærksom, når man er på jagt efter en parkeringsplads til sin biludlejning i La Palma. Nogle steder, er kantstenen malet hvid eller gul, og dette signalerer, at parkering er forbudt på dette sted. En blå kantsten betyder derimod, at man gerne må parkere, dog mod betaling. P-billetterne kan betales og trækkes i en automat i nærheden.

  Geografisk information

  La Palma, der oprindelig hed “San Miguel de La Palma” er beliggende ca. 85 km vest for øen Tenerife i Atlanterhavet. Der er yderligere 445 km til den afrikanske kyst. Øen er lige godt 28 bred og 47 km "lang". Øen La Palma er til sammenligning en smule større end den danske ø Bornholm. På La Palma bor der omkring 87.000 mennesker, hvor der på Bornholm bor halvt så mange mennesker.

  La Palma har varmt men behageligt klima, og solen skinner for det meste hele dagen. Den gennemsnitlige temperatur kommer sjældent under 15 °C. Øen har et varmt klima året rundt, men brisen fra Atlanterhavet sørger for, at varmen er til at opholde sig i. La Palma har kort sagt det perfekte klima til både vandsportsaktiviteter, sightseeing, vandring og solbadning.

  La Palmas lufthavn

  La Palmas internationale lufthavn, og lufthavnen hvor besøgende fra hele verden lander, når de rejser til denne fantastiske kanariske ø.

  La Palma Airport (SPC)
  Telefon: +34 902 40 47 04
  Hjemmeside: www.aena.es

  Offentlig transport

  Hvis man ønsker at være uafhængig af sin biludlejning på La Palma, går der busser fra både Santa Cruz de la Palma og Los Llanos. Man kan bliver transporteret til stort set alle byer på øen med disse busser.

  Da priserne for taxi er billige og der er en stor service, kan denne transportform anbefales. Hvis man kommer til lufthavnen kan Taxi anbefales til hotellerne. Man kan på følgende links se muligheder og priser med Taxi.

  Nyttige links

  Turistinformation La Palma