Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ MALLORCA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Mallorca - Altid god service

  Auto Europe blev grundlagt i 1954, og dengang var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget, og i dag er Auto Europe et multinationalt foretagende med kontorer på 4 kontinenter og med biludlejning i 180 lande. Vores værdipunkter er kundeservice på et så højt som muligt niveau, samtidig med at have markedets billigste priser. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet.

  Den spanske ø Mallorca er blevet enorm populær blandt alle aldre over de seneste år. Mallorca skal ikke kun tolkes som et sted for masse-turisme eller fest sted for unge mennesker, men et reelt feriested for hele familien. Øen huser fantastiske omgivelser og landskaber. Det er en blanding af små bugter med krystalblåt vand og lange sandstrande. De fleste landsbyer har en fascinerende historie bag sig, som bestemt bør opleves.

  Anskaf dig en lejebil, og du vil have de bedste muligheder for at udforske denne fantastiske ø. Dette er den mest effektive måde at skabe den perfekte ferie på. Kør afsted i dit eget tempo, og se lige nøjagtigt det, som interesserer dig.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Mallorca.

  Hvordan er trafikken på Mallorca?

  Øen er bestående af bjerge og kyster med massere af kurvede veje, som er med til at skabe fantastiske udsigter. Kørsel på Mallorca er generelt sikkert, og skiltningen er ligeledes god. Trafikken på øen er altid mere øget under højsæson. Vær derfor ekstra opmærksom, når du færdes med din billeje på Mallorca.

  Det er naturligvis de spanske færdselsregler som er gældende på Mallorca, så har man ikke styr på dem i forevejen, vil det være en god ide at få dem læst. Trafikken på Mallorca er overordnet set overskuelig, og det burde derfor ikke være noget problem at komme fra a til b. Øen har et moderniseret vejnet, som gør det bekvemmelig for enhver billist.

  Yderligere er det vigtigt at man som billist altid har sit kørekort, ID og forsikringsdokumenter på sig. Bliver man stoppet af politiet med et manglende dokument, kan dette resultere bøde, som skal betales på stedet. Bødeforlægget kan ligeledes videresendes til udlejningsfirmaet, hvor beløbet trækkes fra depositummet.

  • Byer 50 km/h
  • Motorveje 120 km/h
  • Landeveje 90 km/h
  • Hovedveje 100 km/h

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil på Mallorca?

  Afhængig af sæsonen og stedet, kan parkering på Mallorca enten være problemfrit eller problematisk. Det kan dog være svært at finde en parkeringsplads ved de forskellige sandstrande i højsæsonen.

  Sommetider vil du være i stand til at finde en gratis parkeringsplads. Vær opmærksom på de forskellige parkeringsfelter, da de indikere parkeringsreglerne. Gul betyder at parkering er forbudt og blå betyder at det er tilladt mod betaling. Betaling foregår naturligvis ved de tilknyttede betalingsmaskiner. Det er også ligeledes her at du køber billet. Parkere du ulovligt kan du risikere at din bil trækkes væk. Du vil yderligere også blive tillagt et gebyr.

  Mallorca lufthavn

  Palma de Mallorca lufthavn, bedre kendt som Son Joan lufthavn, er beliggende 8km øst for øens største by Palma de Mallorca. Med dens fire terminaler, er det den tredje største i Spanien, blot overgået af Barcelona og Madrid lufthavn. Det er ligeledes en af Europas travleste i sommerperioden. Lufthavnen betjener indenrigs og internationale flyvninger året rundt. Et stort antal flyselskaber herunder mange lavprisselskaber benytter lufthavnen. I sommerperioden vil det specielt ikke være noget problem at flyve til lufthavnen.

  Palma de Mallorca lufthavn (PMI)
  Adresse: 07611 Palma, Baleariske Øer, Spanien
  Telefon: +34 902 40 47 04
  Hjemmeside: www.aena.es

  Hvad skal du foretage dig på Mallorca?

  Mallorca kan både være en fest ø eller en rolig oase; det afhænger selvfølgelig af hvad du vil med din ferie. Uanset hvad vil ikke ikke savne badestrandene. Øen er en destination, som kan benyttes året rundt, og tilbyder meget mere end strande og fest. Nedenstående finder du udvalgte attraktioner, som vi anbefaler:

  • Drach Caves: Grotten blev allerede opdaget i middelalderen, men det var sent i 1900-tallet at den blev kendt. Dragegrotten (Cuevas del Drach) består af fire store hullser, hvor nogle strækker sig til en dybde på 25 meter og knap 5 km lang. Attraktionen er beliggende på Porto Cristos idylliske østkyst, og tilbyder gæsterne en unik oplevelse udover det sædvanlige. Ved grotten finder du ligeledes en klassisk musikkoncert og sejltur over Martel floden.

  • Cykeltur i Palma de Mallorca: Reserver en cykeltur i byen og få muligheden for at opleve Palma's historie, arv og kultur. Du vil få en guide med rundt, som fortælle dig om den gamle bydel og havn. Du vil på vejen se mange historiske bygninger, herunder inkluderer Palma katedral og kendte basilikaer. Denne tur vil lade dig få et indblik i de lokale historier og traditioner. Vi anbefaler specielt at du prøver at komme på morgen- eller aftenture.

  • Tapas Night i Palma: Spanien er hjemsted for tapas, så hvorfor ikke tilbringe en hel aften hvor du prøver forskellige tapasbarer i Palma. Bestil en organiseret tur eller gå ned af din egen ''Ruta Martiana'', som er en tradition, hvor du får en gratis drink med hver tapas. De bedste tapasbarer siges at være dem, som drives af lokalbefolkningen.

  • Lav spiritus: Har du nogensinde hørt om Hierbas? Det er en typisk alkoholisk drikkevarer på Mallorca, som er lavet af firsk plukket urter. Find et event online, som du kan koble dig på. Snyd ikke dig selv for denne unikke oplevelse. Du vil ikke blot lære at lave Hierba, men også få et indtryk af lokalbefolkningens gøremåde. Læringsprocessen tager omtrent 4 timer, og finder sted i en UNESCO beskyttet landsby i Tramuntana-bjergene. Din vært tager dig med i bjergene, hvor du skal bruge de nødvendige friske urter til spiritussen. I vil herefter tage tilbage til landsbyen, hvor brygningsprocessen vil starte. Efter brygningen kan du naturligvis tage spiritussen med hjem igen.

  • Vinsmagning: Du er mere end velkommen til at vælge en af de mange organiserede vingårdsture. Du vil derfor komme helt tæt på vinsmagning på Mallorca. Dette indebærer naturligvis oså vinsmagning. Ønsker du at smage på flere forskellige vine, bør du stille bilen hjemme.

  Bedste dagsture med biludljening på Mallorca

  The Sollér Railway

  Når du lander på Palma de Mallorca har du brug for et transportmiddel, og billeje på Mallorca vil uden tvivl være det bedste valg.Beliggende i Parma finder du Sollér Railway som er en gammel jernbane, som førhen var et af de førende transportmidler. Togene er i dag stadig aktive, og er bestemt en tur værd. Togene kører tæt på stranden og opp bjergene. Du har derfor fremragende mulighed for at se lidt af hvert.

  Cap Formentor

  Cap Formentor er muligvis det mest fascinerende sted på øen. Stedet er bemærkelsesværdigt for sin fantastiske position og verdesklasse udsigt. Du vil med garanti nyde det fantastiske landskab. Kalkstensklitterne, de store bølger og det store blå landskab fåes nærmest ikke flottere. Skal du have taget det perfekt familiebillede, kunne dette være den perfekte mulighed. Du bør ligeledes være opmærksom, for turen til det store fyr er ikke nødvendigvis den mest behagelige. Vi anbefaler, at du tilbringer noget af dagen på stranden, som også er en af øens flotteste. Nyd solnedgangen fra dette flotte udkigspunkt.

  Capdepera Castle

  Capdepera Castle blev bygget i 14. århundrede til dengang fordel for at beskytte lokalbefolkningen for pirater. Borgen er det ideele nærbillede af den tidligere lokale historie. Slottet sidder på toppen af en bakketop. Bygningens omrids danner en stor trekant. Tag en tur rundt i den murede by og nyd den fremragende udsigt. Når vejret er passende kan man fra slottet se til øen Menorca. Det er et perfekt sted for familier i alle aldre. Har du mulighed for det, bär du besøge stedet i festivalsæsonen, hvor der vil blive tilbudt lokalt mad og drikke. Udforsk i dag med din biludlejning på Mallorca.

  Mondragó Natural Park

  Naturen er det bedste vi har - fyrretræer, stejle klipper og krystal klart vand er blot få af de ting du finder i naturparken Mondragó. Parken er beliggende i Santanyi ved Cala d´or, hvilket er blot 10 minutter i bil fra Portocolm. Udover de fantastiske sandstrande er naturreservatet kendt for dets dyreliv. Parken er fyldt med parkeringspladser, så der er ingen grund til bekymring. Restauranterne er her kendt for at være dyre, så vi anbefaler at du selv pakker mad og drager på picnic.

  Strande

  Med så mange fantastiske strande samlet på en ø, kan det god være problematisk at vælge den rigtige. Strandene minder generelt om hinanden, men vælger man en strand beliggende ved en større by, vil der naturligvis altid være folk at finde. Fra Palme går der forskellige busruter, som kan transportere dig til de fleste steder på øen. Tag til Alcudia hvis du ønsker den caribiske følelse. Her kan du nyde lange hvide sandstrande omgivet af palmetræer. Ønsker du mere at tilbringe tiden et stille sted, bør du tage til Cala Gat i Cala Ratjade. Dette fantstiske sted byder på enestående omgivelser i form af turkisblåt vand, store træer og små skranter. Generelt er hele østkysten fyldt med fantastiske små steder, som du let og bekvemt kan benytte.

  Geografisk information og historie

  Mallorca er den største ø blandt de Baleariske Øer, som er beliggede i den østlige del af Spanien i Middelhavet. Mallorca er beliggende blandt Ibiza, Formentera og Menorca, som alle er populære turist destinationer. Parma er den største befolkede by, ligeledes råder den også over øgruppens største havn. Det er øens sandstrande og fantastiske feriested, so hvert år lokker tusinder af gæster til øen. derudover er Mallorcas klipper og vejr bare et plus. Grundet det fantastiske middelhavsklima er vintrene milde og temperaturen om sommeren når over 30°C.

  Ligesom mange andre middelhavs øer har Mallorca også oplevet mange erobrere gennem historien. Før 123 år før jesus´ fødsel var øen besat af romerne, og deres ruiner står stadig velbevaret i byen Pollentia. Øen har efterfølgende skiftet ejerskaber. Øen blev spansk ejet i 1200-tallet, og har natuligvis været det lige siden. Turismeindustrien startede startede for alvor at tage form i 1950´erne, hvor den sidenhen har vækstet massivt. I midten af halvfemserne begyndte udenlandske arbejdere ligeledes at bosætte sig på øen. Der findes mange nationaliteter på øen, hvor den største befolkningsgruppe stadig er spansk.

  Trods det at være en ø, havde alle begivenheder i Europa også konsekvenser for Mallorca. Det tæller blandt andet mange krige, sygdomme og politiske strukturer. Øen var oprindelig en konservativ og religiøst sted, men ændrede sig med årene, efter turismen kom til.

  Hvordan kommer jeg rundt på Mallorca?

  Grundet øens størrelse er det begrænset hvor mange transportformer, som den kan rumme. I Palma er der både over- og underjordiske jernbaner. Indehaver man ikke en biludlejning på Mallorca er det bedste alternativ at tage bussen, hvis du skal besøge andre byer på øen. Dette er yderligere gældende, når du skal besøge de mindre befolkede steder. Det er overordnet set begrænset med offentlig transport på Mallorca, og er derfor overkommeligt at finde ud af. Ved de forskellige stoppesteder finder du køreplaner.

  Nyttige links

  Turistinformation