Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MALLORCA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Mallorca Lufthavn til de bedste priser

  Lej en bil fra Mallorca Lufthavn for at få mest ud af din ferie på den fantastiske ø. Med en bil kan du nemlig hurtigt komme rundt på Mallorca og se alle de mange seværdigheder. Udover at ligge ved stranden eller ved poolen er der nemlig mange andre ting, som man kan give sig til. Man kan for eksempel komme i en grotte, der blev brugt i middelalderen eller komme på en tapas tur, det er helt op til en selv. Der er nemlig altid en bil, som man kan bruge til at køre derhen, hvor man gerne vil hen, uden at skulle være afhængig af en bus eller et andet offentligt transportmiddel.

  I mere end 60 år har Auto Europe opbygget stærke partnerskaber med biludlejningsfirmaer rundt om i hele verden. Dette betyder, at vi kan give vores kunder en god service, lave priser og et kæmpe udvalg af forskellige køretøjer. Derudover tilbyder vi mere end 24.000 afhentningssteder i 180 lande, herunder Mallorca Lufthavn. Med et stort udvalg af biler og leverandører, er du sikker på at finde det bedste tilbud på en billeje fra Mallorca Lufthavn til dig og dine behov!

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Mallorca.

  Information om Lufthavnen

  Mallorca Lufthavn ligger cirka 8 kilometer fra øens største by Palma de Mallorca og ligger lige ved siden af byen Can Pastilla. Lufthavnen hedder rigtigt Palma de Mallorca Lufthavn, som på spansk er Aeropuerto de Palma de Mallorca, hvor andre kalder den Son Sant Joan Lufthavn, som på spansk er Aeropuerto de Son Sant Juan. Dette er en international lufthavn, der i 2019 blev brugt af cirka 29.7 millioner passagerer fra mange forskellige steder verden over. Lufthavnen er dermed den tredje største lufthavn i Spanien efter Madrid Lufthavn og Barcelona Lufthavn. Mange af disse passagerer kom naturligvis for at holde ferie, da der er rigtig mange ferie lokationer på øen. Disse passagerer ankom med mange forskellige flyselskaber, der flyver fra og til lufthavn såsom EasyJet og Ryanair. Hvis man hermed er på udkig efter at komme derned fra Danmark, så flyver SAS direkte derned fra København og Ryanair flyver direkte derned fra Billund.

  Palma de Mallorca Lufthavn (PMI)
  Officielt navn: Aeropuerto de Palma de Mallorca. Også kendt som Aeropuerto de Son Sant Joan.
  Adresse: 07611 Palma, Spanien.
  IATA Code: PMI
  Lokation: Lufthavnen er lokaliseret 8 kilometer fra Palma de Mallorca tæt på Can Pastilla.
  Flyselskaber, som betjener Mallorca Lufthavn: Næsten 80 luftfartsselskaber betjener Mallorca Lufthavn. Dette omfatter traditionelle og store flyselskaber såsom SAS, British Airways og Air Berlin og lavprisflyselskaber som Norweigian.
  Tlf.: +34 91 321 10 00

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Mallorca Lufthavn?

  Hvis du er i gang med at overveje om, du skal booke en biludlejning fra Mallorca Lufthavn, så er det godt at vide, at næsten alle udlejerene har deres kontorer i lufthavnen. Dog er der nogle af dem, hvor man skal tage en shuttelbus ud til, hvor de er. Dermed når man er ved at leje bilen, så kan man se om, man skal med en shuttelbus i lejebetingelserne. Hvis man allerede har lejet bilen og er tvivl om, udlejeren er i lufthavn, så står det på voucheren. På voucheren står der nemlig alle anvisningerne til, hvordan man kommer hen til udlejningskontoret. Hermed når man kommer for at afhente bilen, så er der nogle vigtige dokumenter, man skal have med. Disse er et pas eller ID kort (kun for beboer i EU), voucheren, førerens kørekort og til sidst et kreditkort i førerens navn. Det skal være et kreditkort og ikke et debitkort såsom et VISA Dankort, og det skal være i førerens navn, altså i navnet der står på voucheren.

  Avis Biludlejning ved Mallorca Lufthavn Avis ved Mallorca Lufthavn
  Palma de Mallorca Lufthavn,
  Mallorca, Spanien 07611

  +34 902 11 02 61
  Åbningstider:
  Man - Søn 7:30 - 23:00
  Europcar Biludlejning ved Mallorca Lufthavn Europcar ved Mallorca Lufthavn
  Palma de Mallorca Lufthavn,
  Mallorca, Spanien 07611

  +34 911 50 50 00
  Åbningstider:
  Man - Søn 7:00 AM - 12:00 AM
  Sixt Biludlejning ved Mallorca Lufthavn Sixt ved Mallorca Lufthavn
  Palma de Mallorca Lufthavn,
  Mallorca, Spanien 07611

  +34 902 49 16 16
  Åbningstider:
  Man - Søn 7:00 AM - 12:00 AM
  Thrifty Biludlejning ved Mallorca Lufthavn Thrifty ved Mallorca Lufthavn
  Palma de Mallorca Lufthavn,
  Mallorca, Spanien 07611

  +34 971 78 96 70
  Åbningstider:
  24/7

  Terminaler

  Mallorca Lufthavn består af en central terminal og så 4 andre bygninger kaldet moduler. I den centrale terminal er, hvor man checker ind, kommer igennem security osv, når man skal til at flyve fra lufthavnen. Derfra kan man så flyve fra den centrale terminal eller de fire moduler. Disse moduler hedder modul A, B, C og D. Dermed kan man også ankomme i en af de fire moduler, hvor man så bliver henvist til den centrale terminal. Ankomsthallen findes nemlig i den centrale terminal på stueetagen sammen med bagageudlevering.

  Check-in området er på anden sal og boarding fra lufthavnen finder sted på fjerde sal i den centrale terminal. Modul A er mod nord, modul B med kun otte porte er mod nordøst, Modul C, der er det største modul ligger mod øst og Modul D findes syd for den centrale terminalen. Hvis du ønsker yderligere information eller hjælp til at finde det korrekte boarding modul eller den korrekte gate, er der en informationscenter placeret efter sikkerhedskontrollen.

  Lufthavnens Faciliteter

  Der er en del, som man kan få tiden til at gå med, når man er i lufthavnen. Der er nemlig butikker, så man kan få købt de sidste souviners, men også butikker hvor man kan købe tøj med mere. Dog er der også restauranter og cafeer, hvor man kan nyde noget at drikke og spise, før man skal til at tage flyvet. Alt dette ligger for det meste på fjerde etage i lufthavnen med undtagelse for et par butikker og cafeterier på første sal. Dermed er informationcenteret og pengeautomaterne også på stueetagen. Derudover er der også internet i hele lufthavn, så det er også en måde at få tiden til at gå på.

  Hvordan kommer jeg til og fra Mallorca Lufthavn?

  Når du har afhentet din billeje fra Mallorca Lufthavn, så kan du nemt komme til Palma de Mallorca via Levante motorvejen. Køreturen tager normalt ikke mere end 15 minutter. Andre destinationer på øen kan også nås bekvemt fra lufthavnen. For eksempel ved at køre ad Levante motorvejen og derefter anvende motorvejen Ma-13, så kan man nå Alcudia på ca. 40 minutter.

  Har du ikke arrangeret, at du kan afhente bilen i lufthavnen, men i Palma de Mallorca centrum, så kan man anvende busser til og fra lufthavnen. Buslinje 1 gør stop ved strandpromenaden og mange af de vigtigste turistattraktioner i byen. Linjen kører cirka hvert 15. minut mellem kl. 06:00 og kl. 01:10 i vinterhalvåret og om sommeren. Buslinje 21 kører mellem lufthavnen og mange hoteller omkring Palma strand. Linje 21 kører om vinteren mellem kl. 07:00 til kl. 22:10 og om sommeren fra 07:00 til 00:30. Begge buslinjer har stoppesteder på stueetagen og ved anden sal.

  Parkeringstips

  Du bør ikke have nogen problemer med at finde en passende parkeringsplads med din biludlejning fra Mallorca Lufthavn, så længe at du tænker dig lidt om. Som i de fleste europæiske byer, kan det være vanskeligt at finde gratis parkering i den centrale del af byen, men der er en del betalte parkeringspladser på gaden til rådighed. Parkering på gaden er inddelt i gule og blå zoner. Gule zoner betyder, at parkering er forbudt i området og de blå zoner betyder, at parkering er tilladt. Dermed kræver det, at man bruger et af byens parkometere, der er tilgængelige i nærheden, når man parkerer bilen. Hvis parkeringspladsen er tidsbegrænset, så er det vigtigt at have husket at placere billetten i forruden, så p-vagten ikke udsteder en bøde. Derudover er der dog også en masse parkeringshuse og parkeringkældre, som man kan parkere i. I disse er det som regelt lidt dyrere, men man kan næsten altid holde der i så lang tid, som man gerne vil. Dermed er det også sikrere at holde i et parkeringshus eller en parkeringskældre, da der er kameraer. Kameraer gør det nemlig sværere for biltyve, som typisk går efter udlejningsbiler. Hvis du hermed gerne vil lære om kørsel i Spanien, så burde du læse vores færdselsguide for Spanien.

  Nyttige links

  Mallorca Lufthavns hjemmeside