Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BARCELONA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Barcelona lufthavn – Book og spar!

  Giv dig selv friheden til at udforske alt det, du gerne vil, og meget mere ved at booke en biludlejning fra Barcelona lufthavn med Auto Europe. At have en bil lige fra når man står ud af flyet, gør nemlig at man kan gøre lige hvad man har lyst til lige fra det første sekund. For eksempel hvis du gerne vil ud og udforske byen lige med det samme, så kan du gøre det eller hvis du gerne vil hen til dit hotel, så kan du også det. Barcelona er især en fantastisk by at have en bil i. Der er nemlig en masse seværdigheder, som man kan tage hen og se. I Barcelona finder man nemlig katedralen Segrada Familia, den fremragende gågade La Rambla og den smukke park Park Güell. Udover seværdighederne er klimaet, hvor byen og nærmest hele Spanien ligger i, også en grund til at komme til byen. Det er nemlig virkelig varmt i rigtig lang tid, som gør det til et fantastisk sted at bade enten ved sit hotel eller ved de smukke strande, der er i byen.

  Når man har booket en billeje fra Barcelona Lufthavn, så kan man jo tage lige derhen, hvor man gerne vil. Derfor er det en perfekt mulighed for at komme udenfor byen. Udenfor byen er der små byer, natur og meget andet, som man virkelig burde at opleve, når man nu har en bil til rådighed. Derudover kunne man også tage på en roadtrip herfra til andre steder i Spanien. Man kunne jo måske tage til hovedstaden Madrid eller Valencia, det er helt op til en selv. Hermed skal man jo heller ikke aflevere bilen tilbage til Barcelona lufthavn. Man kunne f.eks. afhente bilen i Barcelona også aflevere den i Madrid lufthavn. Hvis man gerne vil det, så skal man dog regne med, at der kan være et envejsgebyr.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Barcelona.

  Information om lufthavnen

  Barcelona lufthavn ligger cirka 12 km. sydvest fra Barcelona og hedder rigtigt Barcelona-El Prat Josep Terradellas Lufthavn. El Prat delen kommer fra, at lufthavnen ligger lige ved siden af byen El Prat de Llobregat, og før 2019 hed den kun Barcelona-El Prat Lufthavn. I februar 2019 ændrede de dog navnet på lufthavn til at inkludere navnet Josep Terradellas, som er en tidligere præsident af regionen Catalonien. Denne lufthavn er Spaniens anden største og travleste, hvor der var cirka 53 millioner passagerer, der brugte lufthavnen i 2019. Der er mange forskellige flyselskaber, der flyver til og fra lufthavn, såsom SAS som flyver direkte til og fra København.

  Barcelona Lufthavn (BCN)
  Officielle navn: Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat
  Adresse: 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona, Spanien
  Tlf.: +34 913 21 10 00
  Flyselskaber som opererer fra Barcelona Airport: EasyJet, Emirates, KLM, Ryanair, Lufthansa osv.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Barcelona lufthavn?

  Stedet hvor man kan finde biludlejningsfirmaerne er på første sal i Terminal T1 og i Terminal T2 B, der tilbyder verdenskendte mærker såsom Avis, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt. Når du henter din biludlejning i Barcelona Lufthavn fra en af vores partnere, kan du få mest ud af din rejse til Spanien. Når dagen dermed kommer, hvor du skal hente bilen, så er der nogle vigtige dokumenter, du skal huske. Disse dokumenter er dit pas eller dit ID kort, voucheren, som vi har sendt til dig, dit kørekort og et kreditkort, som er i førens navn. Det er vigitigt, at det er et kreditkort og ikke et debitkort(såsom et VISA Dankort), da de fleste udlejningsfirmaer ikke tager imod debitkort til sikkerhedsdepositumet.

  Avis Biludlejning fra Barcelona Lufthavn Avis fra Barcelona Lufthavn
  El Prat de Llobregat,
  Barcelona, Spanien 08820

  +34 902 10 84 95
  Åbningstider:
  Man - Søn 7:00 - 1:30
  Budget Biludlejning fra Barcelona Lufthavn Budget fra Barcelona Lufthavn
  El Prat de Llobregat,
  Barcelona, Spanien 08820

  +34 902 10 84 95
  Åbningstider:
  Man - Søn 7:00 - 1:30
  Hertz Biludlejning fra Barcelona Lufthavn Hertz fra Barcelona Lufthavn
  El Prat de Llobregat,
  Barcelona, Spanien 08820

  +34 902 01 19 59
  Åbningstider:
  Man - Søn 7:00 - 00:00
  Sixt Biludlejning fra Barcelona Lufthavn Sixt fra Barcelona Lufthavn
  El Prat de Llobregat,
  Barcelona, Spanien 08820

  +34 902 49 16 16
  Åbningstider:
  Døgnet rundt
  Enterprise Biludlejning fra Barcelona Lufthavn Enterprise fra Barcelona Lufthavn
  El Prat de Llobregat,
  Barcelona, Spanien 08820

  +34 93 521 9095
  Åbningstider:
  Man - Søn 7:00 - 00:00

  Terminaler

  Lufthavnen er delt i 2 terminaler, nemlig terminal 1 og terminal 2. Terminal 1 er den terminal, der bliver brugt mest, da det er den terminal, som er nyeste. Den blev nemlig åbnet i 2009. I dag er terminalen den femte største i hele verden, hvor der er 60 gates. Disse gates er designet til at håndtere 55 millioner passagerer hvert år, som enten lander i lufthavnen eller flyver fra lufthavnen. Terminal 2 er dermed den ældste terminal, som blev lavet til de olympiske lege i 1992, som til dels blev holdt i Barcelona. Denne terminal er delt i tre bygninger, som hedder T2A. T2B og T2C. I dag er terminalen brugt til de billige og regionale flyselskaber, så det er nok her, du kommer til at lande, hvis du rejser med sådan et selskab.

  Lufthavnens faciliteter

  Lufthavnen tilbyder passagererne mulighed for at købe de sidste souvenirs eller besøge toldfrie butikker før boarding. Mange restauranter og barer er også placeret overalt i lufthavnen, så det er også en måde at få tiden til at gå. Vær dermed sikker på at tjekke lufthavnens kortoversigt for at finde ud af, hvor alle faciliteterne er.

  Pengeautomater og wifi områder er tilgængelige i hver terminal, hvis man skulle få brug for det. For mere information, kan du besøge en af de mange informationsskranke i hele lufthavnen eller besøge deres hjemmeside.

  Hvordan kommer jeg til og fra Barcelona lufthavn?

  Lufthavnen ligger lige ved siden af motorvejen C-32, som man kommer til via B20 motorvejen. Udenfor myldretiden tager det cirka en halv time at komme til lufthavnen fra byens centrum. Hvis man dog kører derud i myldretiden, skal man regne med, at det tager lidt længere tid. Dermed anbefaler mange flyselskaber også, at man skal være der 2 timer inden flyvet går, så tag afsted af sted tidligt, så i når jeres fly.

  Hvis du dog af en eller anden grund ikke vil bruge din billeje fra Barcelona Lufthavn til at komme derud, så er der også andre måder at komme derud på. Der er nemlig busser, der kører helt ud til lufthavnen, som man kan tage. Derudover kører en af metro linjerne også derud. Dermed er det ikke noget problem at komme derud, hvis man ikke har en bil. Dog tager det nok højst sandsynligt mere tid at komme derud med de offentlige transport midler.

  Parkeringstips

  Barcelona-El Prat Car Park tilbyder passagererne mere end 19.00 parkeringspladser, hvor nogle af dem er til at parkere der i kort tid og andre til at parkere der i længere tid. Disse pladser er praktiske for både Terminal 1 og 2.

  Hvis du anvender din lejebil i Barcelona, så husk at overholde de lokale parkeringsrestriktioner. Parkering på gaden er tilladt i områder, der er markeret blå, men parkering er normalt kun tilladt i to timer. De fleste steder er der tilgængelige automater, hvor man kan betale for parkeringsperioden. Husk derefter at vedlægge kvitteringen på instrumentbrættet.

  Parkeringshuse er ofte den bedste løsning i byen. Barcelona tilbyder endda nogle gratis parkeringspladser, som dem der findes tæt på Zona Universitaria og Vall d'Hebron metrostationer. Du kan dog opleve, at indendørspladser, hvor parkering er betalt, er sikrere. Dermed skal man tænke på, at jo tættere man er på byens centrum, jo dyrere er parkering.

  Nyttige links

  Barcelona-El Prat Lufthavns hjemmeside