Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MADRID

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Madrid til de bedste priser

  Hovedstaden i Spanien er Madrid og er placeret i hjertet af landet. Sandsynligvis på grund af sin centrale beliggenhed. Madrid er en pulserende by døgnet rundt og rummer en rig kosmopolitisk kultur med et fabelagtigt natteliv og en spansk elegance, der venter på at blive opdaget. En biludlejning i Madrid er en glimrende mulighed for at udforske byen og nogle af de andre fantastiske byer i Spanien som Valencia og Malaga. En biludlejning fra Auto Europe giver dig nogle af de laveste priser på markedet og med vores mere end 60 års erfaring er vi klar til at hjælpe dig. Det kan være rart at vide hvad andre syntes om deres oplevelse inden man lejer en bil, og med biludlejningsanmeldelser fra Madrid har du den mulighed fra Auto Europes kunder.

  Trafik og parkering

  Som mange andre storbyer i Europa kan trafikken i storbyen være særdeles kaotisk og overbelastet. Udfordringerne med en biludlejning i Madrid kan også være fordi, at der er mangel på parkeringspladser i centrum og den noget utraditionelle kørsel af de lokale. Madrid har store veje omkring byen, så du kan køre til en anden bydel, uden at skulle direkte igennem bymidten. Hvis du vil køre igennem den gamle bydel, så gør dig klar til en labyrint af små gader. Du kan i stedet vælge muligheden for hovedgaden Gran Vía, der også krydser den gamle bydel. Bærer man briller, så er der en særlig lov man skal være opmærksom på i Spanien. Man skal altid medbringe et ekstra par briller, hvis man kører på de spanske veje. Vores kørselsguide omkring Spanien kan give dig nyttige informationer. Har man mod på en længere køretur, så kan man ikke komme udenom Barcelona.

  Parkering

  Selvom Madrid er en forholdsvis sikker by, så anbefales det at parkere bilen på en sikret parkeringsplads natten over. Parkeringshuse er typisk det bedste valg, da de fleste af dem har åbent 24 timer i døgnet. Den centrale parkeringsplads ved Atocha stationen har en begrænset tidsperiode, men man kan gå til fods til Prado eller til Reina Sofia-museet. Nogle steder i byen er gadeparkering også muligt, men de lokale parkere ofte meget tæt på ens køretøj. Vær opmærksom på de malede linjer på den ene side af vejen, hvor parkering er muligt. Blå stiplede linjer betyder, at der er et gebyr for at holde parkeret og de grønne linjer er typisk til byens beboer. I nogle områder virker parkeringspladserne anderledes i weekenden, så sørg for at læse detaljerne omhyggeligt.

  Geografisk information

  Madrid er placeret i centrum af Den Iberiske Halvø med en gennemsnitslig højde på 654 meter over havets overflade. Madrids afbalancerede klima sørger for, at temperaturen er behagelig om foråret og efteråret. Om sommeren kan temperaturen stige til skyhøje 40°C. Da luftfugtigheden er lav, er det stadig tåleligt for dem, der foretrækker et varmt klima. Om vinteren kan temperaturen falde til 0 og i nogle tilfælde under. Grunden er at lokationen er placeret i nærheden af Sierra de Guadarrama. Få gode ideer til at opleve landskabet på bedst mulig måde samt få informationer til de bedste road trips i central Spanien.

  Madrid lufthavn

  Madrid lufthavn er blandt de største i verden, hvis man tænker på dens terminalbygninger. Lufthavnen fungerer som mellemlanding for mange transatlantiske, europæiske og asiatiske destinationer. Lufthavnen ligger kun 13 km fra byens centrum.

  Madrid Airport (MAD)
  Adresse: Av. de la Hispanidad s/n, 28042 Madrid
  Officiel hjemmeside: www.aena.es
  Telefon: +39 0932 961467

  Offentlig transport

  Madrid har et omfattende netværk af offentlig transport med 13 metrolinjer, 10 lokale toglinjer og over 170 busruter. Dette er ikke kun hurtigt, effektivt, sikkert, men også ganske overkommeligt. Biletter kan typisk købes med kontanter om bord på busser og via billetautomater på metrostationer. Skifter man bus, så glem ikke at klippe billetten igen. Chaufførerne venter normalt indtil de hører 'klip' lyden, før at de fortsætter videre. Metroen fungerer fra 06:00-01:30 og kører typisk hver 3-5 minutter. Hvis man kan, så anbefales det at undgå metroen i myldretiden, da den bliver meget overbelastet. Byen er rimelig sikker og er fyldt med overvågningskameraer, dog skal man selvfølgelig altid være opmærksom på sine personlige ejendele.

  Autocamper leje i Madrid

  Hvis du drømmer om at opleve Madrid og det øvrige Spanien på en lidt anden måde end blot ved hjælp af bil eller offentlig transport, så lej en autocamper gennem Auto Europe og få det maksimale ud af din rejse. Du kan med en autocamper finde fantastiske fordele og tilsidelægge unødvendige stressfaktorer som f.eks. hotelsøgning. Ferie i en autocamper er den ultimativ bedste måde at udforske Spaniens smukke natur og spændende attraktioner.

  Nyttige links

  Turistinformation Madrid