Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ROAD TRIP I CENTRAL SPANIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Central Spanien road trip: Madrid til Toledo

  Middelhavsklima, kulinariske nydelser og en rig kulturarv lokker tusindvis af turister til Spanien hvert år. Madrid er som ingen by og er et ideelt sted at starte sin rejse i Spanien. Selvom det ikke er en kystby, går historien helt tilbage til middelalderen. Den spanske hovedstad er kendt for sine mangfoldige ultra-moderne bygninger, der ligger tæt på de mange historiske monumenter, som venter på din ankomst.

  Madrid har en masse at byde på, uanset hvad man er til og hvilken alder man har. Fra kulturarven til temperamentsfulde Flamenco er bare et bevis på, at byen har det hele. Vil du opleve hovedstaden bedst muligt, så vil en biludlejning i Madrid være det bedste valg, til at tage udfordringen op.

  Til tider kan kørsel i storbyen være en udfordring. Derfor anbefaler vi, at man første dag anvender offentlig transport og går på sightseeing til fods. Har man oplevet det meste af byen, kan man afhente sin billeje fra mange destinationer i byen eller fra Madrid Lufthavn. Herefter starter køreturen gennem det centrale Spanien. Læs også vores guide om kørselsinformation, for at blive bekendt med de lokale love og regler.

  Uden for metropolen vil man støde på endeløse gyldne hvedemarker og skjulte hemmeligheder. Efter det travle natteliv og de smukke kunstgallerier i Madrid fører ruten dig videre mod nord til den romantiske by Segovia. Byen har eventyrlig arkitektur og lækre regionale retter. Det næste stop på ruten er Ávila, som er en by med intakte middelalderlige mure, hvilket har gjort byen til en UNESCO verdensarv by. Ávila er også hjemsted for mange gamle kirker og derfor går byen også under navnet "Byen af sten og helligdom". Den sidste det af det centrale Spanien road trip vil tage dig til den historiske by Toledo.

  En biludlejning i Spanien giver oplevelser for livet. Samtidig kan man udforske, hvad landet har at tilbyde med en udlejningsbil, der giver utrolig meget fleksibilitet på rejsen. Kontakt vores reservationsteam og lad Auto Europe være din rejsepartner til din road trip i central Spanien.

  Rute Afstand Ca. køretid
  Madrid til Segovia 90 km 1 time 11 minutter
  Segovia til Avila 70 km 57 minutter
  Avila til Toledo 131 km 1 time 43 minutter
  Samlet: 291 km 3 timer 51 minutter

  Dag 1: Madrid

  Road trip Madrid, Spanien Road trip Madrid, Spanien

  Hvad kan man lave i Madrid:

  Begynd din rejse med en road trip til Madrid, der er den mest livlige by i landet. Verdensberømte museer og det legendariske natteliv giver den bedste start på rejsen. Elsker man kunst, vil der være en masse museer og gallerier til rådighed. Museo del Prado for eksempel har en imponerende samling af malerier, skulpturer, tegninger og grafik fra hele verden. Museet udstiller også vigtige værker af berømte spanske kunstnere som Goya, Velásquez eller El Greco. Værker af andre store kunstnere som Salvador Dalí og Joan Miró er udstillet i Centro de Arte Reina Sofía, hvor du også vil være i stand til at se Guernica - Pablo Picassos mesterværk, inspireret af bombningen af Gernika. Et andet højdepunkt, Thyssen-Bornemisza Museum, giver et overblik over kunst fra det 13. til det tidlige 20. århundrede, herunder navne som Rubens, Dali, Van Gogh, og Hopper vil have sat deres præg. En biludlejning i central Spanien giver masser af oplevelser for dig, dine venner og din familie!

  Madrid vil også glæde arkitektur entusiaster. Byen er et open-air galleri med historiske bygninger og pladser. Den imponerende Palacio Real, der går tilbage til det 18. århundrede er den officielle residens for den spanske kongefamilie. Slottet er åben for offentligheden og giver et glimt af den kongelige Armoury af Madrid, eller det kongelige Apotek fra det 16. århundrede. Plaza Mayor, en stor firkant i centrum af Madrid, der har været vært for den turbulente tid fra den spanske inkvisition, der var skueplads for henrettelser og begivenheder såsom tyrefægtning og gademarkeder. I dag er pladsen en kæmpe turistattraktion og udgangspunk for mange sightseeingture. Samtidig vil man her opleve et stort udvalg af gamle og traditionelle butikker og caféer.

  Tag en pause fra sightseeing og tag en afslappende tur i Retiro Park, eller lej en robåd og tag en lille sejltur på søen i parken. Farverige matadorer, tyrefægtninger og ikoniske billeder af Spanien kommer til live på Plaza de Toros Las Ventas, der måske er den mest berømte tyrefægterarena i verden. September er et godt tidspunkt at besøge Madrid, da priserne er lavere og man undgår de mange turister. Det giver også mulighed for at se Real Madrid spille på Santiago Bernabeu Stadion. Efter en dag fuld af sightseeing, anbefaler vi at man oplever det spændende natteliv i Madrid med sine fantastiske klubber og barer. For en traditionel aften anbefaler vi flamenco show på Las Tablas og et glas sherry hos La Venencia. Elsker du at danse? Så besøg cocktail-lounchen Museo Chicote med live DJ musik. En anden mulighed for at opleve byen på, er at udforske byens berømte festivaller. Fiesta de San Isidro med parader, tyrefægtninger og traditionel dans på gaderne finder sted i maj og Flamenco Festival (Suma Flamenca) afholdes i begyndelsen af sommeren.

  Hvor kan man spise i Madrid:

  Madrid er byen, hvor kvaliteten af maden er utrolig vigtig. Derfor lokker de lokale restauranter med lækre måltider. Byen har også mange butikker, der sælger regionale delikatesser og vin såsom Casa Gonzalez eller Mercado de San Miguel med forskellige slags ost og traditionelle tapas. Når vi nu nævner tapas, så er tapas barer faktisk en populær måde at tilbringe sin tid i Spanien på og Madrid er ikke anderledes. Tortilla de patatas i Juanalaloca, croquetas i Casa Julio og den oprindelige andalusiske marmelade i Bocaito er de bedste tapas du kan få i Madrid. I øvrigt bør man heller ikke gå glip af en blæksprutte sandwich på Plaza Mayor. Man bør også prøve en anden oplevelse og prøve restauranten Casa Alberto. Stedet serverer traditionelle blæksprutteretter eller friturestegt peberfrugter proppet med oksehaler. Tilbring en romantisk middag på El Caldero og få den perfekte paella. Tør du at møde de mange turister og er du okay med at betale høje priser for din middag, så prøv Sobrino de Botín, hvor Ernest Hemingway hang ud før i tiden. Et godt sted for vegetarer er Viva La Vida, der tilbyder et stort udvalg af forskellige måltider.

  Hvor kan man bo i Madrid:

  Rejser man på budget og går efter en billig mulighed, så tilbyder Cat's Hostel store rum til meget konkurrencedygtige priser. Vandrerhjemmet er beliggende i et 17. århundrede slot med en gårdhave og to barer. Et andet valg for budget rejsende, der samtidig er et populært sted for studerende er Los Amigos Sol Backpacker. Hostellet har en utrolig venlig atmosfære. Hvis du er klar til at bruge flere penge på din overnatning, kan du prøve Hotel Liabeny eller Hotel Preciados, der begge tilbyder moderne og lækre værelser. Hotel Lope de Vega er et ekstraordinært hotel, hvor værelserne er blevet inspireret af den 17. århundrede spanske forfatter. Takket være din biludlejning i Madrid, vil du være fleksibel, alt efter hvilken bolig man vælger i den spanske hovedstad.

  Næste stop: 1 time 11 minutter


  Dag 2: Segovia

  Road trip Segovia, Spanien Road trip Segovia, Spanien

  Hvad kan man lave i Segovia:

  Den romantiske romerske arkitektur i i Segovia er lavet af sandsten og ofte dekoreret med terrakotta, der minder om den rige historie. Dette har gjort byen til en UNESCO verdensarv by. Med en biludlejning i Segovia vil man være i stand til at udforske byen i eget tempo. Byen er ikke kun et besøg værd på grund af sin arkitektur, byen ligger nemlig også i et utrolig smukt bjerglandskab. Med mange romerske fundamenter tilbage i byen er El Acueducto højdepunktet i Segovia og en af de bedst bevarede romerske konstruktioner i Spanien. Den 90 fod høje akvædukt fra 1./2. århundrede blev bygget uden mørtel og anvendes stadig i dag til at give drikkevand. En anden attraktion man ikke må gå glip af er Segovia katedral beliggende på det centrale torv. Den er blevet genopbygget i det 19. århundrede af den middelalderlige kejser, Alcázar, som regerede over byen i sin tid. Bygningen er populær for alle turister, da den også giver en smuk panorama udsigt. Den beskedne Mourish arkitektur og mange middelalderkirker gør en gåtur i byen til en unik oplevelse.

  Byens centrum er en gågade, hvilket betyder, at man vil være i stand til at se alle spændende attraktioner til fods. Vil man gerne opleve seværdigheder uden for byen som den romanske Vera Cruz Kirke, vil en biludlejning i Spanien derfor være det bedste valg.

  Hvor kan man spise i Segovia:

  En road trip til Segovia kan ikke gennemføres uden at prøvesmage de saftige retter fra det lokale køkken. Byen har en række restauranter, hvor man kan prøve ægte spanske måltider. Besøg Mesón de Candido, der har mange berømte retter på menukortet. Vil man prøve at leve sig ind i den spanske stemning og samtidig prøve en restaurant, der er de lokales favorit, så prøv Casa Chapete. Alternativt er der i byen rigeligt med tapas-barer. Den eventyrlystne bør helt sikkert prøve Mystery Sampler i Narizotas. Fiskeelskere kan få friske retter med lækker fisk eller skaldyr i La Golondrina. Det er samtidig også muligt at få retter med stegt blæksprutte og blæksprutte med svampe.

  Hvor kan man bo i Segovia:

  Der bliver taget godt af rejsende ved Hotel Exe Casa de Los Linajes med sine moderne og klassiske værelser. Det familieejede Hospedaje el Gato tilbyder overnatning til en lavere pris, en venlig atmosfære, morgenmad og en tapas bar.

  Næste stop: 57 minutter


  Dag 3: Avila

  Road trip Avila, Spanien Road trip Avila, Spanien

  Hvad kan man lave i Avila:

  På den tredje dag med din road trip i central Spanien, er turen nu kommet til den charmerende by Avila, der oser af middelhavsstemning. Avila en UNESCO World Heritage Site og berømt for sine bemærkelsesværdige bymurer fra det 12. århundrede. Byen er også hjemsted for mange historiske kirker som den kongelige Real Monasterio de Santo Tomás eller den majestætiske Basilica de San Vicente. Besøg de religiøse ruiner, der samtidig giver en fantastisk udsigt over byens mure. Det er et perfekt sted, for at tage billeder af de middelalderlige mure, så har dit kamera klar! Takket være din biludlejning i Avila vil man være i stand til at opleve alt, hvad regionen har at byde på. Besøger man byen på en varm sommerdag, så tag en pause fra sightseeing og slap af med en gåtur gennem Grutas del Aguila, der er en spektakulær grotte.

  Hvor kan man spise i Avila:

  Besøg Los Candiles for husmandskost og prøv den varme tomat og brødsuppe eller smag chuletón rib steak til en moderat pris. Padel League serverermere eventyrlystne måltider såsom svampe croquettes og grillede blæksprutter. Der findes mange fremragende restauranter i byen. Prøv eventuelt også Restaurante Toixos eller trendy Soul Kitchen beliggende i slottet fra det 16. århundrede. Er du til ægte spansk dessert? Så hold øjnene åbne efter yemas de Santa Teresa, som er en lækker citron cupcake med vanillie sauce opkaldt efter byens beskytter.

  Hvor kan man bo i Avila:

  Gør din road trip til Avila til et royalt-ophold og tag på et luksuriøst hotel som Palacio de los Velada og nyd det ekstra ordinære ophold. Hotellet tilbyder en række faciliteter, såsom en restaurant og bar i en betagende gårdhave. Parador de Ávila er også centralt beliggende og byder sine gæster velkommen med store værelser i autentiske middelalderlige omgivelser. Er du i stedet på udkig efter billigere alternativer, så tjek ind på Hotel las Leyendas med rummelige sten værelser. Dette er et af stederne i byen, der giver mest værdi for pengene.

  Næste stop: 1 time 43 minutter


  Dag 4: Toledo

  Road trip Toledo, Spanien Road trip Toledo, Spanien

  Hvad kan man lave i Toledo:

  Toledo er en arkitektonisk mosaik af regionens rige historie. Byen kan prale med sin imponerende spor af den romerske tid, hvor både visigoter, jøder, muslimer og kristne har efterladt spor. Begynd din rejse og lær meget mere om Toledo ved at besøge Toledo Katedral. Katedralen er en sand perle af katolsk arkitektur med høje søjler, specielle ruder, hellige malerier og glinsende guldværker. Nå dybere ind i den kristne historie og besøg det franciskanske kloster San Juan de los Reyes. Toledos jødiske kvarter indeholder rigeligt med arkitektur såsom synagogen fra de 14. århundrede og et historie musem. Tag en tur gennem labyrinten af byens gader for et indblik i Toledos mauriske arkitektur. Nyd friheden på rejsen og i regionen takket være en biludlejning i Toledo.

  Hvor kan man spise i Toledo:

  Din road trip til Toledo fører fra den selvstyrende region Castilla León regionen, hvor du besøgte Segovia og Avila. Det lokale køkken i begge regioner handler om kvaliteten ved kød. I Toledo vil man finde alt fra lam til vildsvin og agerhøne. Prøv en udsøgt og lækker 3-retters menu i Restaurante Los Cuatro Tiempos eller tag ind i atmosfæren fra fortiden og prøv Restaurante Casón de los López de Toledo. Stedet er populært for lokale og turister. Her vil det være mulighedf for at prøvesmage en lækker bønnesupper med agerhøne. Er man i stedet til vegatariske retter kan man prøve La Abadia, der er eksperter i grillede grøntsager. Madre Tierra serverer også sunde måltider.

  Hvor kan man bo i Toledo:

  Afslut din road trip med et behageligt ophold på Casa de Cisneros, hvor værelserne er bygget af træ og sten. Overnat på boutique-hotel La Posada de Manolo og nyd værelser indrettet i kristen, jødisk og islamisk stilarter. Udgravningerne af Parador de Toledo viser en fascinerende udsigt over Tajo slugten, som også inspirerede El Greco.


  Nyttig rejseinformation i Spanien

  Roadtrip tips
  Roadtrip tips i Spanien
  Envejs-billeje
  Oplysninger om envejs-billeje

  Udforsk andre Road Trip ruter i Spanien

  Andalusien Baskerlandet Catalonien & Valencia