Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  AUTO EUROPE TOP 10 ROAD TRIP TIPS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Top 10 Road Trip Tips

  Hvad kommer i dine tanker, når du tænker "road trip"? Fri for ansvar? Frihed på landevejen? Måske er det disse tanker, der gør dig ivrig til at komme afsted og glemme dagligdagen. Faktisk er det meget fristende.På rejsen skal man føle sig fri for bekymringer og nyde ferien, dog er det bedst at have nogle bekymringer før rejsen! Vi beklager hvis vi har knust dine dagdrømme. Stol på os og læg alle bekymringerne væk og lav nogle forberedelser før rejsen. Vi har samlet 10 road trip tips til dig!

  Road Trip Tip #1: Pakning

  Lad os begynde fra begyndelsen: Pakning. Denne del er typisk delen man hader mest i forberedelserne. Med en god plan vil du klare det uden besvær, så frygt ikke.

  Road Trip Tip - PakningLad os holde til "mindre er mere" reglen. Du synes sikkert, at det er en rigtig god idé at pakke et ekstra par bukser, da du har bagagerumsplads i bilen. Dette er ikke altid den bedste idé. Husk at du bliver nødt til at bære kufferter til hotellet. Desuden jo mere du pakker, desto mere skal du lede efter tingene i din overfyldte kuffert. Så hvad er det bedste tip til at håndtere din pakning? Tjek vejrudsigten for det sted, du rejser til. Pak kun hvad du har brug for til vejrforholdet og hvad du vil føle dig godt tilpas i. De fleste hoteller tilbyder tøjvask, så man behøver heller ikke bringe hele sin undertøjs samling.

  Road Trip Tip #2: Forbered dig ordentligt

  "Vær på den sikre side". Forbered dig på alt, hvad der kan ske på vejen. Først og fremmest skal du sørge for, at dit køretøj eller din billeje har de nødvendige lokale forsikringer. Vær sikker på at du får vejhjælps telefonnummeret og hav det altid ved hånden. For forsikringsoplysninger, er du velkommen til at ringe til Auto Europe på vores telefonnummer +45 78 75 53 06. Vores reservations team vil hjælpe dig med alle dine spørgsmål Det er bedst at have alle de relevante informationer og tal om bilen gemt på mobiltelefonen, eller nedskrevet på et stykke papir. Så slipper du for dine bekymringer under rejsen.

  Et godt tip er også, at der altid skal være vand i bilen samt snacks. Dette er altid godt, hvis der nu skulle komme kø på vejen. Det bedste er også at gå med livrem og seler, så det altid godt at have en lommelygte og startkabler med. Man ved jo aldrig.

  Vores næste tip er, at man altid skal have ekstra kontanter på sig, hvis man løber ind i en nødsituation og man er så uheldig, at der ikke er nogle hæveautomater i nærheden.

  Road Trip Tip #3: Forbered dig til køreturen

  Før du kører afsted i egen bil, eller afhenter en udlejningsbil, så tjek altid olie, sprinklervæske og lignende ting. Vær også sikker på at du har det korrekte lufttryk i dine dæk. Som en del af afhentningsproceduren på en biludlejning, skal man altid tjekke om bilen har eksisterende skader. Det er også et godt tidspunkt til at tjekke hvor meget brændstof, der er på bilen. Undersøg altid bilen grundigt, så du ikke behøver køre tilbage til kontoret!

  Hvis du kører i egen bil, så tøm og rengør bilen inden køreturen. En tom kop kaffe vil sikkert ikke forstyrre dig, men det vil helt sikkert genere dine passagerer. Gør det behageligt og hyggeligt for alle, uanset om det er venner eller familie, der skal med.

  Road Trip Tip #4: Rejsegadgets og tilbehør

  Vi må absolut ikke glemme, at nævne den vigtigste gadget, som du får brug for, nemlig en gps. Før du tager afsted, så sørg for at kortene er opdateret på navigationssystemet, så du er ajour med det lokale vejnet. Bring også en oplader og en eventuel adapter. Alternativt kan man også leje en gps, hvis man lejer en bil. Du kan faktisk allerede bestille navigationssystemet online sammen med bookningen af bilen. Andre emner nogle skal tænke på, er barnesæder og skiholdere.

  Road Trip Tip #5: Rute planlægning

  Hvis du ikke allerede har et par ideer til din næste rute, så anbefaler vi dig, at du foretager nogle tanker, inden dine planer bliver fremført for din familie eller venner. Tag hensyn til, hvilket tidspunkt, som er bedst til at besøge et pågældende land. Planlægger du at køre i det sydlige Spanien i midten af den varme sommer, hvor temperaturen kan snige sig op til mere end 40°C, så tænk på om dine medpassagere kan klare dette. Prøv også vidt muligt at undgå de lokale helligdage, da trafikken kan være slemmere i denne periode. Har du forberedt dig lidt på disse tips, så er tiden kommet til, hvor du skal forberede dig til din road trip. Brug online apps eller gps til at måle afstandene mellem stederne, du gerne vil besøge. Generelt anbefales det heller ikke at køre mere end 8 timer dagligt. Er du mere fan af naturen, så tag de lokale samt mindre veje, så du kan se mere af landskabet og spare penge for vej-toll på motorvejene!

  Road Trip Tip #6: Underhold børnene

  Road Trip Tip - Underhold børneneHvis du har har børn med på din rejse, vil du takke os for disse tips. Regel nummer et: hold børnene underholdt! Bed derfor inden rejsen om, at børnene skal pakke deres favoritspil, så når de er i bilen, kan de skifte til et andet spil for at undgå, at kede sig. Brætspil plejer også at være mange danskeres favorit.

  Når du vælger at holde pause, så parkér, hvor der er legepladser til dine børn. Her får de brugt en masse energi. En anden god mulighed er, at pakke et sjippetov, hvor man kan bede børnene om at se, hvem der kan lave flest hop. Dette er en god og sjov konkurrence.

  Road Trip Tip #7: Underhold de voksne

  Ligesom børn, så har voksne også brug for underholdning på rejsen. Pak dine gamle cd'er eller anvend mp3-afspiller/din smartphone til at lytte til din yndlingsmusik undervejs. Når man er i godt humør, føler man sig generelt mindre træt og kan derved fokusere bedre på ens kørsel. Skift også til at fortælle vittigheder eller sjove historier. Mange anvender også spørgsmålsbøger så man kan udfordre hinanden lidt undervejs og have det sjovt.

  Road Trip Tip #8: Split op og sejr

  En lang biltur kræver også en vis rollefordeling. Det er altid fantastisk at have en person, der vil navigere, være chauffør eller forberede snacks. Uddel derfor opgaver i overensstemmelse til folks personlighed og evner. De, der ikke vil køre kan være perfekte snacks uddelere. Spørg også nogen, om de kunne være interesseret i at være din navigation. En person der er god til fremmedsprog kan være din lokale guide og spørge om vej, hvis man farer vild. På denne måde kan alle deltage aktivt til turen.

  Hvis du lejer en bil, så vil forskellige leverandører have et ekstra gebyr for tillægskørere. Ring til os for, at finde ud af mere om de lokale gebyrer og bed om særlige tilbud!

  Road Trip Tip #9: Pas på dig selv

  Vi ønsker ikke at lyde nedladende og håber ikke, at du føler at disse tips er beskrevet af dine forældre. Men at kunne varetage alle opgaver på en road trip er afgørende. Er man chauffør, er det afgørende at være egnet til at køre. Derfor skal du altid være fleksibel med hensyn til din rejseplan. Ekstra søvn er også vigtig, hvis man har kørt til sen aften eller nat. Husk også at spise frokost hyppigt, da det ikke er smart at være sulten, når man kører bil. Vores næste tip går på, at du skal strække dig og gå lidt rundt, hvis du gør et stop. Pas på dig selv!

  Road Trip Tip #10: Spar penge

  Road Trip Tip - Spar pengeVores sidste tip handler om at spare penge på bilturen. De fleste bruge mange penge på snacks, derfor vil en lille smule forberedelse hjælpe dig godt på vej. Pak en køleboks og fyld den løbende op fra de lokale dagligvarebutikker. Mad i de lokale butikker er både sundere samt billigere, så det er derfor en win-win situation. Søg også online efter restauranter, der passer til dit budget, eller bed om anbefalinger fra de lokale indbyggere. De kender normalt nogle gode steder som ikke en en turistfælde.

  Dog er benzin den største udgift og hvad kan man så gøre for at spare penge? Typisk findes der forskellige online apps, der viser brændstofpriserne i området og du kan derfor finde den bedste pris. En anden vigtig ting er selvfølgelig også at overholde fartgrænsen, hvilket også vil give brændstofbesparelser på sigt. Alternativt, tænk grønt og lej en hybrid bil.

  Nyttige road trip tips fra eksperterne

  Hvis du anvender vores 10 tips til din biltur, vil det absolut gøre din tur mere behagelig. Du kan føle dig godt tilpas og vide, at der er styr på alt. Det gavner sig på sigt, hvis man bruger en del forberedelsestid, så dette er en af de bedste tidsinvesteringer du kan foretage dig. Du vil ikke fortryde det.

  Ved du allerede hvor din næste tur skal gå hen? Hvis ikke, så find en masse inspiration på vores hjemmeside.

  Besøg vores road trip planlægning i Europa for ekstra inspiration:

  Road Trips i Italien | Road Trips i Frankrig | Road Trips i Tyskland | Road Trips i Spanien | Road Trips i Storbritannien | Road Trips i Portugal