Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MILANO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Milano til den bedste pris

  Mange mennesker kender Milano som verdens hovedstad for mode, men vidste du, at Milano er den største by i Italien og hjemsted for den italienske børs? Som et finansielt og økonomisk omdrejningspunkt, tiltrækker Milano forretningsfolk fra hele verden. Byen er en smeltegryde, og tilbyder en unik og trendy blanding af turisme, mode og økonomi. Byens gader er altid fyldte med flokke af turister, der slentrer forbi dyre modebutikker og anerkendte restauranter. Byen er et spændende sted, der har sine absolutte livslange fans og kritikere. Skab dit eget indtryk af Milano, og se hvilken kategori du bliver tilhænger af.

  Kig på Auto Europe for at finde den biludlejning i Milano. Ikke kun tilbyder vi de mest konkurrencedygtige priser, men vi støtter også op om disse priser med hensyn til forpligtigelse af kvalitet og service. Vi stræber efter, at overgå dine forventninger gennem vores samarbejde med de mest anerkendte leverandører, og et fantastisk bredt udvalg. Auto Europe tilbyder et væld af mulige afhentningssteder i Milano, herunder både Linate og Malpensa Lufthavn, samt en række bekvemmelige placeringer i centrum og på Galvini Station.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Milano.

  Hvordan er trafikken i Milano?

  Milano er en populær by at besøge hele året rundt, selvom der selvfølgelig er mest turisme i sommermånederne. I alle sæsonerne, oplever Milano den samme overbelastning, der er typisk for alle storbyer. Hvis du kører biludlejning i Milano ind til byens centrum i myldretiden, så kan du forvente et overbelastningsgebyr, der afhænger af køretøjets model. For at undgå bøder, skal dette gebyr betales inden for 48 timer efter indrejse i byens centrum. Kameraer fotograferer køretøjets nummerplade, så sanktioner for afvigelse er uundgåelige. Betaling kan foretages online, eller ved køb af indgangskort på tankstationer rundt omkring i Byen.

  En anden zone man skal være opmærksom på, er den begrænsede kørezone også kaldet ZTL, placeret i centrum af Milano hvor der kun er adgang for indbyggere. Kameraerne operer i ZTL zonerne, for at registrere eventuelle uatuoriserede plader, der bevæger sig ind i zonen.

  Vejene er ofte smalle, gamle og blæssende så når du vælger et køretøj, så er det klogt at vælge et køretøj, der er økonomisk eller i en kompakt størrelse for at gøre navigering gennem gaderne så nemt som muligt. Milano er kendt for frenetiske chauffører, som muligvis blænder dig med utrolige hits om mod og hastighed. Besøg vores Italienske færdselsguide for mere information om trafikregler.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Milano?

  Tilgængelige parkeringspladser er sjældne, og kommer til høje priser i Milanos centrum, hvor gadeparkering næsten ikke findes. Med private aftaler kan du leje en plads i timen, eller en hel dag. I udkanten af byen er det ikke særlig dyrt, at parkere i en underjordisk parkeringskælder, og tage metroen ind til det centrale Milano for at kigge sig omkring. Parkering på gaden i Milano betales fra mandag til fredag fra 08.00 til 20.00 eller 23.00, afhængigt af den zone du parkerer i.

  Milano Lufthavn

  Milano Lufthavn har to internationale lufthavne: Malpensa og Linate. Malpensa er den anden største lufthavn i Italien, og servicerer indenlandske, europæiske såvel som langdistance flyvninger. Lufthavnen består af to travle terminaler, og ligger cirka 45 Km fra centrum i Milano.

  Milano Malpensa Lufthavn (MXP)
  Hjemmeside www.milanomalpensa-airport.com
  Telefonnummer +39 02 232323
  Adresse: 21010 Ferno, Province of Varese, Italy

  Milano Linate er en mindre og ældre lufthavn end Malpensa. Linate servicerer hovedsageligt indenrigsflyvninger og europæiske flyvninger, og er beliggende indenfor byens grænser.

  Milano Linate Lufthavn (LIN)
  Hjemmeside www.milanolinate-airport.com
  Telefonnummer+39 02 232323
  Adresse: Viale Enrico Forlanini, 20090 Segrate MI, Italy

  Hvad kan jeg fortage mig i Milano?

  Tag et kig på vores mini guide med Milanos største seværdigheder. Nogle siger, at to dage er nok til at se hele Milano hvor den første dag er brugt til, at besøge Milanos katedral og Galleria Vittorio Emanuelle II, og den anden dag brugt på at spise pizza. Ikke destro mindre er Milano et pragtfuldt og kulturelt centrum med mange historiske steder, som kræver et længere ophold for at du kan se, alt hvad byen har at byde på.

  • Shoppe himmelen: shop indtil du styrter. Du bliver nødt til at grave dybt i din lommerne, for at shoppe i den internationale modehovedstad. Via Monte Napoleone er en af de dyreste shoppinggader i verden. De største brands indenfor mode, såsom Versace, Valentino, Prada, Dolce-Gabana eller Armani stammer aller fra Milano. Du kan ikke gå glip af et besøg i det ældste indkøbscenter i byen, Galleria Vittorio Emanuelle II, der blev bygget i 1877. Det ligger i hjertet af Milano i en fantastisk fire etagers bygningbelagt med glasarkader.

  • Milanos Katedral: Duomo di Milano, som Milanos katedral kaldes på engelsk, er den største kirke i Italien. Det tog seks århundreder at færdiggøre kirken, der er bygget af marmor i en fremherskende gotisk stil. Duomo di Milano er byens kendetegn, og en af de mest genkendelige bygninger i Italien. Det er bedst at besøge kirken om morgenen, for at undgå store turistmængder.

  • Santa Maria delle Grazie:kirken og det dominikanske kloster er opført som et af UNESCO’s verdensarvs-liste med Leonardo da Vincis berømte malerier Den sidste nadver. Besøg skal reserveres på forhånd.

  • La Scala: Det berømte italienske operahus blev indviet i 1778. Teateret er kendt som det det førende opera- og ballethus, hvor nogle af de bedste kunstnere har optrådt. Book en ballet eller operashow, eller besøg teaterets museum og se en af de ældste operahuse i verden.

  • Brera: Brera ligger uden for byens centrum. Dette maleriske kvarter vil charmere dig med sine små restauranter, butikker og gode shoppingmuligheder. Dette er et alternativ til de fyldte centrale gader i Milano, og Brera har en mere afslappet atmosfære.

  Bedste dagsture med biludlejning i Milano

  Med billeje i Milano for du mulighed for, at se mere end selve byen. Tag en tur på landet og oplev fantastiske steder, såsom Lake Como eller Lake Garda. Se nedenfor for ideer til dagsture, der lette at kombinere med sit ophold i Milano.

  Lake Garda

  Lake Garda er den største italienske sø, og et populært turistmål. Søen tiltrækker turister, med sine maleriske omgivelser og det krystalklare vand, der kommer fra Alperne af. Det er også kendt for over et dusin af vingårde, der ligger spredt langs søens bredder. Hvis du er interesseret i flere seværdigheder omkring Gardasøen, kan du besøge vores road-trip side, der er dedikeret til området.

  Lake Como

  Comosøen er kun to timers kørsel væk fra Milano. Du vil ikke fortryde, at have planlagt noget ekstra tid til at se søen; Du vil hurtigt indse, hvorfor søen har fået sit kælenavn “Den italienske himmel”. Søen ligger for foden af Alperne. Søens bredder er lavet af grønne bakker med historiske villaer, taget direkte fra eventyrerne.

  Bergamo

  Bergamo kan nås med dit billeje fra Milano på kun en enkelt time. Byen ligger for foden af de sydlige Alper. Bergamo har en charmerende gammel by, med en smuk Santa Maria Maggiore kirke fra det tolvte-århundrede og adskillige historiske steder. Mest prominent af dem, San Vigilio Castle, der er Bergamo-herskernes bopæl, og har udsigt ud over resten af byen fra en bakke. Hvilket giver en perfekt anledning til et panoramabillede.

  Geografisk information og Historie

  Bustling Milano er en flad by, der ligger halvvejs mellem Po-floden og foden af Alperne, med en sø region mod nord. Som den næststørste by i Italien, har den et stort forstadsområde med ca. 9,2 millioner indbyggere.

  Vejret i Milano er fugtigt og moderat. Alperne mod nord skaber en vejrbarriere, der beskytter byen mod de hårdere vejrmønstre i Nordeuropa. Milano oplever sydende sommervejr med temperaturer, der kan toppe ved omkring 34 grader. I køllige regnfulde vintre dykker temperaturen somme tider under 0 grader, og byen oplever ved lejlighed snefald.

  Moden i Milano er en ledestjerne, der fører modeverdenen, og som også har succesrige økonomiske og industrielle distrikter. Byens komplekse kulturarv er indlysende i den udsmykkede Milanos katedralsom i Navifli, et system med antikke kanaler, der engang blev brugt til at lette transporten. Selvom det er moderne og kosmopolitisk, bærer denne by mere end 26 århundreders historie.

  Hvordan kommer jeg rundt i Milano

  Bortset fra de mest moderne lufthavne tilbyder nutidige Milano også bus- og togtjenester, for at komme ind i byen, samt et netværk af sporvogns- og metrotjenester, der dækker det største af hovedstadsområdet. Azienda Transporti milanesi (ATM) er det lokale firma, der driver transportsystemet i Milano: Bus, sporvogn og metro. Unifield tickets er tilgængelige fra billetmaskiner og aviskiosker.

  Tog og metro

  Milanos centralstation er hovedbanegården i Milano. Med hurtige toge og hyppige afgangsforbindelser forbinder det passagerer til italienske byer som Firenze og Rom samt byer i hele Europa, herunder Barcelona i Spanien. Milanos metro består af 19 linjer, der forbinder byens centrum med dens forstader. Billetmaskiner er tilgængelige på metrostationerne.

  Bus og sporvogne

  Atuostradale, Italiens nationale buslinje, og flere mindre og internationale busfirmaer indkalder alle i Milano på MM1 Lampugnano Station - Milanos vigtigste busterminal. Milano er kendt for sit omfattende sporvognsnetværk, der er bestående af 159 Km spor og 17 sporvognslinjer.

  Kan jeg leje en autocamper i Milano?

  Det er sjovt at udforske Italien i bil, men med autocamper er det en helt ny oplevelse. Oplev kultur, historie, kogekunst og fantastiske landskaber i din autocamper. Auto Europe har adskillige autocampere i Milano at vælge imellem, og det hele til konkurrencedygtige priser.

  Nyttige links

  Turist information