Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TRAPANI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Trapani med Auto Europe

  Billeje i Trapani finder du her! Trapani er en lille by i det nordvestlige Sicilien, Italien. Trapani er smukt beliggende ved havet, og havnen har en vigtig betydning for byens udvikling. Biludlejning i Trapani giver dig mulighed for at opdage en stor del af Sicilien, som er Middelhavets største ø. Her findes et utal af strande, små bjergbyer, storslået udsigt og vulkanen Etna. Din lejebil i Trapani kan du hente direkte fra lufthavnen eller fra et af vores kontorer i midtbyen. For booking af biludlejning i Trapani gå til vores Italien hjemmeside eller ring til os på nummer: +45 78 75 53 06.

  Auto Europe tilbyder også biludlejning i Catania.

  Lej bil billigt i Trapani

  Billeje i Trapani er enkelt. Du kan opleve det bedste af øen, og gøre det i dit eget tempo. Lidt over en time kørsel i bil ligger øens hovedstad, Palermo. Tempoet i trafikken en højere end i Danmark og Italienernes kørestil er anderledes end danskernes. Det er ikke tilladt et tage lejebilen væk fra øen, så har du tænkt dig at besøge det italienske fastland, bedes du bestille endnu en udlejningsbil.

  Auto Europe tilbyder biludlejning i Trapani

  Auto Europe formidler biludlejning fra mere end 24.000 forskellige spændende destinationer i hele Verdenen. Vi arbejder kun med anerkendte samarbejdspartnere, herunder Europcar, Avis og Hertz. Udover billig biludlejning på Sicilien tilbyder AutoEurope også biludlejning i Europa, USA, Asien og Australien.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside - Trapani