Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PALERMO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Palermo til de bedste priser

  Siciliens hovedstad Palermo, går tilbage til det 8. århundrede f.Kr. Byen hed i sin tid 'Ziz', hvilket betyder blomst. Det moderne billede af byen passer perfekt til ordet, blomst. Besøgende beskriver typisk Palermo som sensuel, kaotisk og fascinerende i alle henseender. Byen er domineret af forskellige stilarter fra den arabiske, græske og romerske arv. Rejs uden pres og oplev den blændende ø i Sicilien med en biludlejning i Palermo.

  En masse kostbar tid vil blive sparet, hvis du bestiller en billeje fra Auto Europe før din rejse. Auto Europe er blandt branchens førende med de bedste priser i over 60 år. Takket være de mange leverandører, vil du helt sikkert finde en passende biludlejning i Palermo til din næste ferie. Bilen vil give dig frihed og fleksibilitet under rejsen. Book din bil allerede i dag og vær sikker på at bilen bliver reserveret til dig. Læs andre kunders biludlejningsanmeldelser fra Palermo, og få et indtryk af den service du kan forvente f os og vores leverandører.

  Trafik og parkering

  Det er som et lille eventyr at køre rundt i Sicilien med de mange Vespaer på gaden. Denne oplevelse kommer hovedsageligt til gode i Palermo. Som mange i forvejen ved, så skal man altid være ekstra opmærksom under kørsel i Italien, da de har en anden kørselskultur. Der findes fodgængere, der krydser gaden selvom lyset er rødt og aggressive bilister, der ikke respekterer reglerne. Selv for en dygtig og erfaren chauffør kan det være udfordrende. Vær derfor tålmodig, når du kører på gaderne i Palermo. I omegnen findes der andre interessante byer som Catania og Trapani. Motorvejene i Sicilien er af høj kvalitet og har god skiltning. Dette gør køreturen mere sikker og man får lyst til at udforske mere af landet. Bliv klogere omkring kørsel i Italien med vores guide.

  Parkering

  Det er vigtigt at have en parkeringsbillet i forruden, når man skal parkere på gaden i byen. Disse kan købes på forhånd i talrige tobaksforretninger og barer rundt omkring i byen. Det er meget vigtigt, at skrive dato og tidspunk på billetten, ellers fungerer den ikke. Alternativt kan man parkere i byens mange parkeringshuse, hvis man vil have at bilen skal være beskyttet. Parkeringshusene ligger også meget centralt, så det meste er i gåafstand.

  Geografisk information

  Sicilien er en trekant-formet ø i Middelhavet, hvor det meste af landskabet er kupereret. Området har en aktiv vulkan, der går under navnet, Etna. Vulkanen har altid haft en vigtig rolle og indflydelse for landskabet og beboerne. Vulkanen har sammen med fantastiske strande og bugter skabt Siciliens unikke geografi. Som i andre nabolande, så praler klimaet af varme og tørre somre med våde vintre, hvilket gør det til et ideelt feriemål.

  Palermo lufthavn

  Lufthavnen er placeret ca. 35 km nordvest fra Palermo. Lufthavnen varetager ca. 5 millioner passagerer årligt og er den anden største i Sicilien efter Catania.

  Palermo Airport (PMO)
  Adresse: Località Punta Raisi, 90145 Cinisi PA, Italien
  Hjemmeside: www.gesap.it
  Telefon: +39 800 541 880

  Offentlig transport

  Det er nemt og bekvemt at bevæge sig rundt igennem byen med offentlige transportmidler. Busstoppesteder er beliggende nær de vigtigste banegårde. Der findes busser, der fungerer i centrum og forstæderne, så det er altid nemt at komme rundt i det lokale Palermo. Husk at validere billetten før påstigning på toge og busser.

  Busserne til lufthavnen afgår hver halve time, så det er enkelt og nemt at komme fra centrum og ud til lufthavnen. Har man brug for en taxa er det også muligt, men det anbefales at forhandle prisen inden afgang, så man ikke bliver taget ved næsen.

  Nyttige links

  Turistinformation Palermo