Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BARI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bari - Bedste priser med Auto Europe

  Bari, en af Italiens mest berømte byer ved Adriaterhavet. Den tiltrækker rejsende med sin middelalderlige gamle bydel og huse beliggende på klipperne. En biludlejning i Bari hjælper dig med at opdage den historiske Apulien-region og byen, der er Italiens 2. økonomiske centrum efter Milano.

  Få mest ud af dine rejser til Bari med Auto Europe. Vi tilbyder kvalitets biludlejning fra internationale og lokale leverandører ved Bari Lufthavn samt det centrale centrum af byen. Takket være et stort udvalg af køretøjskategorier kan vores kunder afhente den nøjagtige bil, de har brug for til deres rejse. Uanset om det er til ferie eller forretningsrejse.

  Trafik

  De mest overbelastede veje er i byens centrum, der fører til den gamle bydel og hovedveje fra lufthavnen til centrum. Vær opmærksom på ZTL zoner (Zona Traffico Limitato), da de kun må benyttes til privat kørsel. Hvis du kører ind i en ZTL zone med din billeje i Bari, modtager biludlejningsfirmaet din bøde, som du selv skal betale plus administrationsomkostninger. Hvis dit hotel ligger i ZTL-zonen, skal du bede hotellets personale om at registrere dine nummerplader til politiet. Se mere omkring de lokale færdselsregler her. Det kan til tider være udfordrende at køre i den italienske trafik, men så længe man er ekstra opmærksom og holder et vågent øje, er der ingen problemer.

  Parkering

  Parkering er tilladt uden for de beboelsesmæssige områder på de blå og hvide linjer. Hvide linjer indikerer gratis parkering, blå linjer markerer at man skal betale for at holde parkeret. Billetter kan købes fra parkeringsautomater eller hos nærliggende butikker. Man kan også betale for at anvende offentlige parkeringspladser i byen. Bari centrum anbefaler vi dog at opleve til fods!

  Geografisk information

  Bari ligger ved Adriaterhavet på den østlige del af den italienske halvø. Middelhavsklimaet med varme somre og milde vintre gør regionen til en helårsdestination. Med en biludlejning i Bari vil du være i stand til at nå Napoli på mindre end tre timer. Besøg den berømte historiske by og kør en tur til Pompei for at se ruinerne af den antikke romerske by, der blev ødelagt af udbruddet af Mount Vesuvius i 79 f.Kr.

  Bari Lufthavn

  Bari lufthavn ligger ca. 8 kilometer nordvest for Baris centrum. Lufthavnen er den travleste lufthavn i det sydlige fastland og håndterer 5.531.580 passagerer i 2019 fra indenlandske og internationale ruter.Fra Danmark kan du flyve til Bari lufthavn fra både Kastrup, Billund, Århus og Aalborg lufthavne, men alle med mellemlandinger.

  Bari Karol Wojtyla International Lufthavn (BRI)
  Navnet på italiensk: Aeroporti di Puglia
  Adresse: Viale Enzo Ferrari, 70128 Bari, Italien
  Hjemmeside: portal.aeroportidipuglia.it
  Telefon: +39 080 580 0200

  Offentlig transport

  Den centrale jernbanestation i Bari ligger ved Piazza Ado Moro. Stationen tilbyder tog til korte og lange distancer. Busforbindelser drives af firmaet AMTAB og tilbyder mange stop rundt i byen. Man kan også nemt anvende taxaer, der er tilgængelige 24 timer i døgnet De er en dyrere mulighed end at tage tog eller bus, men ofte finder man dem mere bekvemme, især hvis man har tung bagage eller rejser med små børn, da de tilbyder dør til dør service.

  Nyttige links

  Turistinformation Bari