Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BARI LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Bari lufthavn - Porten til Puglia!

  Bari er en by beliggende på Italiens sydøstlige kyst ud mod Adriaterhavet og overfor Dubrovnik i Kroatien. Med en befolkning på 320.400 er den det næststørste økonomiske centrum i den sydlige region i Italien efter Napoli. Den gamle bydel i Bari er en fantastisk udstilling af historisk arkitektur, med vigtige bygninger som Castel Svevo, mens den moderne by tilbyder nogle fine museer og shoppinggader. Kombinationen af gammelt og nyt er altid synligt i denne vidunderlige kystby. Med biludlejning fra Bari lufthavn kan du bruge Bari som base for din udforskning af Puglia og resten af det sydlige Italien.

  Auto Europe tilbyder udlejningsbiler på over 24.000 kontorer i 180 lande verden over, og er dermed også din samarbejdspartner, hvis du skal anvende en biludlejning i Bari Lufthavn. Vi sikrer en problemfri billeje og alle vores partnere er placeret direkte i hovedterminalen. Tjek eventuelt vores side om road trip i Italien for at få flere ideer og tips til rejsen.

  Information om lufthavnen

  Bari lufthavn ligger i Palese, omkring otte kilometer vest for byen, på Italiens Adriaterhavskyst i den sydlige region Puglia. Lufthavnen er en god indgangsport til det sydlige Italien, da Bari har transportforbindelser til mange af de mest interessante destinationer, og du har også mulighed for at arrangere en billeje i Bari lufthavn. Det er officielt navngivet Aeroporto di Bari Karol Wojtyla efter den afdøde pave Johannes Paul II, og dens IATA-kode er BRI. Lufthavnen er en international lufthavn med fly til flere europæiske lande, herunder Storbritannien, Belgien, Tyskland, Spanien og Grækenland. Lufthavnen er moderne og travl, med butikker, caféer og et turistinformationspunkt - selvom de har begrænsede åbningstider.

  Bari lufthavn (DBV)
  Officielle navn: Aeroporto di Bari Karol Wojtyla
  Adresse: Viale Enzo Ferrari, 70128 Bari, Italy
  Beliggenhed: Bari lufthavn er beliggende ca. 8km vest for Bari by.
  Flyselskaber som opererer fra Bari lufthavn: Der er adskillige flyselskaber, der betjener lufthavnen, de vigtigste inkluderer Aliatia, Air Berlin, easyJet, Ryanair og Wizzair. Kun SAS flyver direkte fra Danmark til Bari.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Bari lufthavn?

  Biludlejning fra Bari lufthavn er relativt enkelt at overskue. Visse af afhentningsstederne er beliggende i terminalbygningen, resten nås med shutllebusser. Når man kommer frem til skranken skal man fremvise voucheren, pas, gyldigt kreditkort og kørekort. Alle dokumenter skal være registreret i førerens navn. Inden du kører afsted kan du have læse om de Italienske færdselsregler på vores dedikerede side.

  Avis biludlejning i Bari lufthavn Avis i Bari lufthavn
  Viale Enzo Ferrari,
  Palese, Italien 70128

  +390 805 316 168
  Åbningstider:
  Man-Søn 7:30 - 23:30
  Hertz biludlejning i Bari lufthavn Hertz i Bari lufthavn
  Viale Enzo Ferrari,
  Palese, Italien 70128

  +390 809 199 213
  Åbningstider:
  Mandag - Fredag: kl. 7:30 - 00:00
  Lørdag - Søndag: kl. 8:00 - 00:00
  Thrifty biludlejning i Bari lufthavn Thrifty i Bari lufthavn
  Viale Enzo Ferrari,
  Palese, Italien 70128

  +390 805 316 171
  Åbningstider:
  Mandag - Fredag: kl. 7:30 - 00:00
  Lørdag - Søndag: kl. 8:00 - 00:00
  Europcar biludlejning i Bari lufthavn Europcar i Bari lufthavn
  Viale Enzo Ferrari,
  Palese, Italien 70128

  390 805 316 144
  Åbningstider:
  Man-Søn 8:00 - 00:00

  Terminaler

  Bari har kun en passagerterminal, på cirka 30.000 kvadratmeter med 3 etager. Stueetagen er til flyankomster, men har også 8 afgangs gates (B3, B4 og A6 til A11) på bagsiden, første etage rummer afgangshallen og lounge med 7 boarding gates (B1, B2 og A1 til A5), og anden sal har yderligere et venteområde til afgange.

  Lufthavnens faciliteter

  Der et antal butikker, caféer, informationssteder, pengeautomater, en bank og en businesslounge i terminalen, med handicapfaciliteter, der opfylder alle EU's lufthavnsbestemmelser. I afgangshallen finder du 20 butikker, der sælger elektronik, bøger, aviser, italienske specialiteter, legetøj og rejseartikler samt en toldfri butik med kosmetik. Der er også gratis og ubegrænset Wi-Fi-adgang i ankomst- og afgangsområderne.

  Hvordan kommer jeg til og fra Bari lufthavn?

  Lufthavnen er let tilgængelig med bus og tog. Begge disse tjenester fungerer regelmæssigt og er et billigt transportmiddel for at komme til og fra lufthavnen.Der er tog direkte fra lufthavnen til Bari hovedbanegård, linie FM2, og busselskabet AMTAB’s rute 16 kører dig ligeledes til centrum let og bekvemt. Taxa er tilgængeligt direkte udenfor ankomsthallen, men den letteste og mest bekvemme måde er at benytte billeje fra Bari lufthavn, for så bestemmer du selv hvor du vil tage til og fra, og hvornår.

  Parkerings tips

  Bari lufthavn tilbyder 2193 parkeringspladser med alt fra drop-off pladser, hvor du holder i op til 15 minutter gratis, til langtidsparkering. I selve byen er der tre forskellige P-zone farve: I Bari centrum er der ZTL-zoner (begrænset trafikzone), som du ikke kan komme ind med din biludlejning, medmindre dit hotel ligger i en af dem, og hotellets personale registrerer dit bilnummer hos politiet. Parkering på gaden er tilgængelig langs de blå  linier (betalingsparkering) og hvide linjer (gratis parkering). Der er også betalte offentlige parkeringspladser i forskellige dele af byen.

  Nyttige link

  Bari lufthavns hjemmeside


  Yderligere information om Bari lufthavn


  Barilufthavn
  Viale Enzo Ferrari,
  70128 Palese, Italy

  IATA code: BRI
  ICAO code: ICAO
  Wikipedia
  Breddegrader: 41.13333
  Længdegrader: 16.78333
  Generel Information: Bari lufthavn, opkaldt efter pave Saint John Paul II, er den største lufthavn i Apulien (Puglia). Bari lufthavn ligger 12 kilometer vest for Bari, hovedstaden i Italiens mest østlige region, og betjener årligt omkring 4,7 mio. passagerer.