Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I DUBROVNIK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Dubrovnik – Book og spar

  Velkommen til Auto Europe, som er en online biludlejnings mægler med de bedste tilbud, over 50 års erfaring og udlejningssteder på mere end 24.000 destinationer verden over. Biludlejning i Dubrovnik kan afhentes i både lufthavnen, centrum og på Dubrovnik havn - så du kan hente din bil på det mest bekvemme sted. På toppen af det kan du også vælge at booke én af vores luksusbiler i Dubrovnik. Hvis du er interesseret i at se hvad andre syntes om deres billeje, kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Dubrovnik, på vores dedikerede side om anmeldelser

  Trafik

  Kroatiske veje har tendens til en øget trafikstrøm i sommermånederne. Sørg af den grund for at planlægge lidt ekstra tid til din sommerrejse til Kroatien. Hvis du beslutter dig for billeje i Dubrovnik, er der nogle vigtige trafikregler, der skal tages i betragtning:

  • Kørsel foregår i højre side af vejen
  • Grænsen for spirituskørsel er i modsætning til Danmark på 0,5 promille, helt nede på 0 i Kroatien.
  • Dubrovniks gader er ret smalle og svingene kan være temmelig skarpe - kør derfor meget omhyggeligt.

  For at lære mere om færdselsreglene i Kroatien, klik her.

  Parkering

  At finde en parkeringsplads i Dubrovnik kan nogle gange være en meget vanskelig opgave. I den gamle bydel er kun en fodgængerzone, så hvis du ankommer i din biludlejning i Dubrovnik, kan du enten parkere bilen på gaden og trække en billet fra en maskine eller bruge en af de offentlige parkeringspladser.

  Geografisk information

  Dubrovnik er en kroatisk havneby ved Adriaterhavet i Dalmatien regionen. Dubrovnik blev grundlagt i det 7. århundrede og har været under suverænitet i det byzantinske imperium, Venedig, det ungarske kongerige, det osmanniske imperium for blot at nævne nogle få. Reglerne i forskellige lande og imperier har efterladt sit aftryk på byens arkitektur, som er blevet en seværdigheder med Dubrovnik Old Town, der er opført som UNESCO World Heritage Site. Den gamle del af byen er spredt over Lapadhalvøen med stenrige klipper og nogle fantastiske udsigt.

  Biludlejning i Dubrovnik bringer dig tættere på regionens fascinerende historie, natur og seværdigheder. Denne by er en af de bedste turister destinationer i Middelhavsområdet, hvor vejrforholdene giver dig mulighed for at rejse der hele året rundt; byen har varme tørre somre og milde fugtige vintre.

  Dubrovnik Lufthavn

  Dubrovnik Lufthavn ligger ca. 20 kilometer fra byens centrum, og er Kroatiens tredje største lufthavn. I 2018 betjente lufthavn omtrent 2.5 mio. passagerer, hvilket er histil rekord.

  Dubrovnik Lufthavn (DBV)
  Adresse:
  Dobrota 24, 20213, Čilipi, Kroatien
  Hjemmeside: www.airport-dubrovnik.hr
  Telefon: +385 20 773 100

  Offentlig transport

  Hovedbusstationen "Libertas" ligger i Gruz ca. 2 km fra den gamle bydel. Der opereres både lokale tjenester til Pula, Zadar og Split, samt internationale til Sarjevo, Podgorica eller Vesteuropa.

  Nyttige links

  Turisinformation Dubrovnik