Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SPLIT

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Split – Garanti for de bedste priser

  Besøg Split og oplev en af de smukkeste havnebyer ved Adriaterhavet. Byen går helt tilbage til det 4. århundrede f.Kr. og hører til blandt de ældste byer i området. Med en biludlejning i Split vil man være i stand til at få det meste ud af området og opleve den flotte kyst. Auto Europe er partnere med et stort netværk af leverandører rundt omkring i hele verden, så derfor får du det bedste tilbud og et stort udvalg af køretøjskategorier.

  To store veje kører igennem Split, som den såkaldte Adriaterhavs motorvej fra Rijeka til Dubrovnik og A1 motorvejen forbinder Split med Zagreb. Kører man i byens centrum, skal man være opmærksom på de mange ensrettede gader og gågader. Specielt i sommermånederne, hvor folk har ferie, kan trafikken i byen være meget overbelastet. Læs de seneste biludlejningsanmeldelser fra Split, og få et indtryk af andres oplevelseer med Auto Europe i denne fantastiske ferieby.

  Trafik og parkering

  Med en biludlejning i Split, skal man være opmærksom på byens centrum, da det kun beregnet til fodgængere og derfor er parkeringsmulighederne meget begrænset. De tilladte parkeringspladser er markeret med hvide linjer. Der er flere muligheder for at betale for sin parkering. Man kan bruge et parkometer, der accepterer kontanter eller i mange tilfælde kan man betale via en SMS besked. Over hele byen er der selvfølgelig også offentlige parkeringspladser som P-huse og lignende, hvilket nok er den bedste løsning at anvende. Vi anbefaler at læse vores kørselsinformation omkring kørsel i Kroatien

  Geografisk information

  Split er den næststørste by i Kroatien og den største i Dalmatien regionen. Byen er placeret i den sydlige del af landet ved Adriaterhavet og er en typisk turistmagnet. Byen er kendt for sine varme og tørre somre. Vinteren er typisk præget af regn og kulde, da byen er placeret i det subtropiske middelhavsklima. Om sommeren er der i gennemsnit 22°C og vinteren ligger ikke på mere end 4°C i gennemsnit. Selve byen ligger direkte ud til havet og den anden ende er omkranset af omkringliggende bjerge.

  Split lufthavn

  Lufthavnen er også kendt som Resnik lufthavn (Zracna luka Resnik) og er den anden største i landet. Den er placeret ca. 25 km fra byens centrum. Købehavns lufthavn har direkte flyafgange til Split, hvor både Norwegian Air og SAS er nogle af selskaberne.

  Split Airport (SPU)
  Adresse: Cesta Dr. Franje Tudmana 1270, 21217, Kastel Stafilicć, Kroatien
  Hjemmeside: www.split-airport.hr
  Telefon: +385 21 203 555

  Offentlig transport

  Transportmidlet, der hyppigst er anvendt i Split er bussen, der drives af det lokale firma, Promet Split. Byen er også del af det kroatiske jernbanenet og har flere forbindelser. Byen er også hjemsted for havnen, der tjener lokal og international skibstrafik. Havnen i Split er den tredje største i Middelhavet. Rejs til Split og oplev en rigtig hyggelig havneby, hvor du får friheden med en billeje og kan opleve alt i eget tempo.

  Nyttige links

  Turistinformation Split