Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ZAGREB

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Zagreb til de bedste priser

  En biludlejning i Zagreb lader dig ikke kun besøge hovedstaden, med mere end 1 million indbyggere, men også hele landet. Zagreb er beliggende i den nordvestlige del af landet og er et vigtigt turistmål. Har man mod på en længere køretur, bør man ikke snyde sig selv, for at køre ud til Adriaterhavet og de vidunderlige strande. Længere væk finder man Split, der er en traditionel havneby. Længst væk mod den sydlige retning ud mod kysten, finder man Dubrovnik, der for mange også er en stor turistattraktion. På denne tur oplever man en fantastisk flot natur og udsigt.

  Lejer du en bil hos Auto Europe vil du opleve en exceptionel kundeservice. Med en biludlejning i Zagreb har du mulighed for at opleve landet i dit eget tempo og få det meste ud af rejsen. Vi tilbyder prisgaranti, så vi sørger for at du får det bedste tilbud og en super service. Reserver din billeje allerede i dag, det er hurtigt og enkelt! Vores eksisterende kunder har skrevet biludlejningsanmeldelser fra Zagreb, så du kan læse om vor fremragende service direkte fra dem som har oplevet det.

  Trafik og parkering

  Det bedste er at undgå myldretiden om morgenen og eftermiddagen, da vejene kan være meget overbelastet i denne tidsperiode. Der må ikke køres på sporvognslinjerne og hornet må kun bruges i akut eller ekstrem fare. Der er flere ensrettede gader i byen, så man skal altid være opmærksom omkring bymidten. I kroatien er motorvejssystemet blevet forbedret over de seneste år, så generelt er det et rigtig godt vejnet i omegnen af Zagreb. Læs vores kørselsinformation omkring kørsel i Kroatien, for at lære mere.

  Parkering

  Der er mange parkeringspladser i byen og der findes også offentlige parkeringshuse, hvor man betaler et gebyr for at parkere bilen. Dette vil være det mest sikre valg for at beskytte bilen. I byen er der 3 parkeringszoner. Parkering i den røde zone tættest på centrum koster ca. 6 kr. i timen, den gule zone 3 kr. og den grønne zoner har priser fra 1,5 kr. Man kan også købe dagsbilletter, der kan købes på posthuset. Priserne er hhv. 20 kr. - 100 kr. Parkerer man ulovligt, får man en urimelig stor bøde og der er stor risiko for at bilen bliver kørt væk.

  Geografisk information

  Zagreb er kendt for sin specielle østrigske/ungarske arkitektur, der strækker sig tilbage fra det 18. og 19. århundrede. I bymidten finder man den gotiske katedral og St. Markus Kirke fra det 13. århundrede. I nærheden finder man fodgængervenlige kvarterer med en masse udendørs cafeer. I den anden bydel finder man det centrale torv, en masse shoppingmuligheder, museer og parker. Byen huser omtrent 800.000 mennesker og besøges årligt af omkring 700.000 turister. Byen er omkranset af Medvednica bjergene og byen bliver derfor anvendt som skiområde om vinteren. Ønsker man at se natur, så er National Parken et besøg værd, hvor man kan opleve skove, søer og vandfald. Zagreb har et kontinentalt klima med fire årssæsoner. Man oplever varme somre og kolde vintre, hvor temperaturen kan snige sig helt ned under frysepunktet.

  Zagreb lufthavn

  Denne lufthavn er både den største og travleste internationale lufthavn i Kroatien. Lufthavnen går også under navnet, Pleso lufthavn. Den er lokaliseret 10 km sydøst fra centrum, så det er hurtigt og nemt at komme ind til byen.

  Zagreb Airport (ZAG)
  Adresse: Ulica Rudolfa Fizira 1, 10150, Zagreb, Kroatien
  Hjemmeside: www.zagreb-airport.hr
  Telefon: +385 1 4562 170

  Offentlig transport

  Offentlig transport i området er ingen problem, der er både tog, busser, taxier og sporvogne til rådighed. Sporvognen kører 24 timer om dagen og er derfor et godt valg til at komme rundt omkring. Den offentlige transport er særdeles billig at anvende i byen og koster omtrent 10 kr. pr. zone. En dagsbillet kan typisk købes for 30 kr. Alle sporvogne samt busser i centrum af byen ligger i zone 1. Skal man være i byen i flere dage, kan det anbefales at købe 'Zagreb Card' som giver ubegrænset transportmuligheder i byen. Det koster 90 kr og gælder for 3 dage. Kortet kan købes ved turistinformationen eller ved de fleste hotellers reception.

  Nyttige links

  Turistinformation Zagreb