Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ZAGREB LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Zagreb Lufthavn – Book og spar

  Skal du til Kroatien på din næste ferie? Så udnyt en biludlejning fra Zagreb Lufthavn med Auto Europe og bestil billejen på forhånd. Fra lufthavnen kan man nemt køre til Kroatiens hovedstad samt andre storbyer i landet som Dubrovnik, Split eller Rijeka. For at afhente din billeje fra udlejningskontoret, skal man medbringe sin voucher fra Auto Europe, sit kørekort og et internationalt kreditkort i førerens navn. Inden man kører afsted, er det vigtigt, at tjekke bilen for eksisterende skader, der ikke er dokumenteret. For yderligere information, kan vi kontaktes på 80 82 02 78. Vores eksisterende kunder har skrevet biludlejningsanmeldelser fra Zagreb, så du kan læse om vor fremragende service direkte fra dem som har oplevet det.

  Lufthavns information

  Zagreb Lufthavn (ZAG)
  Officielt navn: Medunarodna zracna luka Zagreb
  Adresse: Ulica Rudolfa Fizira 1, 10150 Zagreb, Kroatien
  Flyselskaber: De store flyselskaber, der servicerer lufthavnen er blandt andet: Aeroflot, Air France, KLM, Austrian Airlines, British Airways, Croatia Airlines, Germanwings, Lufthansa, Norwegian, Qatar Airways, TAP Portugal og Turkish Airlines.

  Terminal

  Lufthavnen har en terminal med to etager, derfor er det relativt nemt at finde kontorerne, så man hurtigt kan anvende sin billeje fra Zagreb Lufthavn.

  Billeje afhentning og aflevering

  Terminal 1

  Leverandører Åbningstider
  Avis Man-fre: 07:00-23:00
  Lør-søn: 08:00-23:00
  Dollar/Thrifty Man-søn: 07:00-23:00
  Enterprise Man-søn: 08:00-20:00
  Europcar Man-søn: 08:00-20:00
  Hertz Man-søn: 08:00-21:00
  Oryx Man-søn: 07:00-21:00
  Sixt Man-søn: 07:00-22:00
  Thrifty Man-søn: 07:00-23:00

  I lufthavnen finder man en restaurant og tre cafeer, hvor der vil være mulighed for snacks og drikkevarer. Desuden finder man et turistkontor, flere banker og pengeautomater placeret rundt omkring. I selve terminalen er det et område, hvor man kan få adgang til internettet. VIP området er åbent fra 06:00 - 20:00.

  Kørselsinfo

  Blot 18 kilometer nord for lufthavnen vil man finde Zagreb. Med en biludlejning fra Zagreb Lufthavn vil det derfor næsten ingen tid tage, for at nå den ønskede destination. Shuttle busser (Pleso prijevoz) vil tage dig fra lufthavnen til busstationen i Zagreb. Turen tager omkring 30 minutter. Taxaer kan findes uden for terminalen.

  Parkering

  Parkeringspladsen P1 har 293 pladser og koster 27 HRK at anvende. P2 har 150 pladser og koster 19 HRK. For 27 HRK kan man parkere ved P3, der har 95 pladser til rådighed. De første 10 minutter er gratis at anvende. Selve Zagreb by er inddelt i 3 zoner (rød, grøn og gul). Vær opmærksom på skiltene, for at undgå unødvendige parkeringsbøder.

  Nyttige links

  Zagreb Lufthavn