Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LOS ANGELES

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Los Angeles – En oplevelse for livet

  Los Angeles er en meget kendt by rundt om i verden, som bliver besøgt af rigtig mange turister. Det byen er mest kendt for er Hollywood, som naturligvis er, hvor film industrien hører hjemme. Derudover er der også mange andre attraktioner såsom Santa Monica Pier og over 100 forskellige museer. Der er dermed en grund til, at så mange mennesker vælger at besøge byen. Med en biludlejning i Los Angeles har du dermed en hurtigt måde at komme rundt i denne fantastiske by på for at se alt, hvad den har at byde på. Derudover kan du også tage udenfor byen for at opleve, hvad der er derude. Man kunne for eksempel tage til Malibu, eller hvis man gerne vil køre lidt længere, så kunne man tage til San Francisco eller San Diego.

  Auto Europe har over 60 års erfaring med billeje til de mest konkurrencedygtige priser. Med flere end 24.000 afhentningsstationer verden over, har det aldrig været lettere at se verden i en lejebil. Der findes dermed mange kontorer i Los Angeles, Californien til afhentning af lejebilen, inklusiv Los Angeles lufthavn og adskillige bykontorer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Los Angeles du kan læse på anmeldingssiden .

  Hvordan er trafikken i Los Angeles?

  Det er vigtigt at være opmærksom på, at du næsten med garanti vil opleve meget tæt trafik i Los Angeles's myldretider. Dermed anbefaler vi at man kører forsigtigt, især ved tæt trafik. Los Angeles og de omkringliggende forstadsområder er udstyret med et omfattende vejnet. Dermed er der også store motorveje tæt ved Los Angeles, som forbinder byen med resten af USA. En af disse motorveje er Interstate 5, som kommer gennem San Diego til Tijuana i Mexico, når man kører syd på, og gennem Seattle, Washington til den canadiske grænse, når man kører nord på. Interstate 10 er en anden stor motorvej, og er den sydligste kyst-til-kyst-motorvej i USA. US Route 101 er en tredje, som løber fra den centrale kyst i Californien til kysten i Oregon og Washington. Hvis du hermed gerne vil læse om at køre i USA, så tag et kig på vores færdselsguide for USA.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Los Angeles?

  Los Angeles er en meget stor by, hvor husene er meget spredt ud mellem hinanden. Dermed er der mange, der kører i bil i forhold til at komme rundt. Heldigvis er der dog blevet investeret meget i parkering fra byen af, så der er massere af parkeringsmuligheder. Der er nemlig cirka 118 parkeringspladser og parkeringshuse og cirka 40.000 parkeringspladser på gaden. Dermed får du ikke svært ved at finde en parkeringsplads, når du har booket en billeje i Los Angeles.

  Når du vælger at parkere ude på gaden, så er der normalt en maskine, der skal betales til. Nær ved parkeringspladsen kommer til at stå på et skilt eller lignende, hvad der gælder, altså om man skal betale eller ej, og hvor lang tid man må holde der. Dermed er parkeringsmulighederne tæt på strande normalvist gratis og nogle butikker, shopping centre og supermarkeder tilbyder også gratis parkering.

  Los Angeles Lufthavn

  Los Angeles Lufthavn, som officielt hedder Los Angeles International Airport, er den primære og største lufthavn ved Los Angeles. Lufthavnen er endda også den fjerde travleste lufthavn i hele verden, da cirka 61 millioner passagerer bruger lufthavnen hvert år. Disse passagerer bruger lufthavnens hele 9 passager terminaler. Mellem disse terminaler er der shuttelbusser, som man kan tage med, hvis man skal fra en terminal til en anden. Derudover går de også ud til de mange parkeringspladser, der er ved lufthavnen. Der er nemlig 10.000 parkeringspladser lige ved den centrale terminaler og ekstra 22.000 tæt ved lufthavnen. Alt dette ligger i byen, nemlig i den sydøstlige del, hvor man kan komme indtil den centrale del af byen på kun 20 minutter i en bil!

  Los Angeles Lufthavn (LAX)
  Officielle navn: Los Angeles International Airport
  Adresse: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045, USA.
  Tlf.: +1 (855) 463-5252
  Flyselskaber som opererer fra Los Angeles: American Airlines, Air Franc, Finnair, KLM, Delta Airlines osv.

  Hvad kan jeg foretage mig i Los Angeles?

  Der er en hel masse, man kan lave i Los Angeles. Byen er nemlig hjem til Hollywood, smukke strande, vidunderlige parker og en hel masse andet. Dermed er det svært at opleve alt kun på en tur til byen. En biludlejning i Los Angeles vil dog hjælpe, så du har en hurtigt måde at komme rundt til de mange seværdigheder på. Herunder er der dermed de seværdigheder, som vi synes, man bare ikke må gå glip af, når man er der.

  • TCL Chinese Theatre og The Hollywood Walk of Fame
   Hvis man gerne vil have en klassisk Hollywood oplevelse, så vil vi stærkt anbefale, at man tager på gåturen, der hedder The Hollywood Walk of Fame. Her kan man nemlig se alle filmstjernernes stjerner på gaden. Derudover er der også fodaftryk og håndaftryk fra nogle af stjernerne, som man også kan se på gåturen. Denne tradition med stjernerne og aftrykkene begyndte i 1930, og i dag er der over 1.600 stjerner og aftryk. Dermed kommer man også forbi teateret TCL Chinese Theatre, som er et meget gammelt og pænt teater. Teateret åbnede nemlig først sine døre i 1927.

  • Santa Monica Pier
   Santa Monica Pier er et andet sted, som man bare skal se, når man er i Los Angeles. Santa Monica Pier er en stor mole, der ligger på stranden, der hedder Santa Monica State Beach. På denne mole er der en lille forlystelsespark, som gør den meget speciel. Dermed kan man tage i op i det berømte pariserhjul eller tage en tur i rutschebanen, mens man kigger ud på havet. Derudover er der også tivolispil og folk der underholder på gaden, så der er massere at opleve. Hermed er det også bare et fantastisk sted at være, når solen går ned, så hvis man har tiden, så burde man overveje det.

  • Griffith Park
   Griffith park er et af de mest populære steder i Los Angeles, og derfor også et helt klart must, når man besøger byen. Dette er nemlig en kæmpe stor park, som er fantastisk at gå en tur i. Hermed er der massere af stier, som tager en forskellige steder hen. Du kommer nok forbi en gammel zoo, store græs arealer og meget, meget andet. Hvis man dermed tager ruten, der hedder The Mount Hollywood Route, så får man en fantastisk udsigt udover Los Angeles, man kommer til at se Hollywood skiltet og man kommer til at se det kendte observatorium.

  Bedste dagsture med en biludlejning i Los Angeles

  Udover de mange spændende attraktioner i Los Angeles, så er der også en del attraktioner, der ligger lidt udenfor byen. Herude er der nemlig enestående natur, andre spændende byer og fremragende forlystelsesparker. Dermed når man har booket en billeje i Los Angeles, så er det oplagt, at man også kommer udenfor byen.

  • Disneyland
   Disneyland er et magisk sted for både børn, unge og voksne og bliver også kaldt ”The happiest place in the world”. Den har 2 parker, man kan komme ind i, nemlig Disneyland Park og Disney Carlifornia Adventure Park. Parken Disney Park er der, hvor man kan finde alt det, hvad man forventer ved Disneyland. I parken Disney California Adventure Park kan du finde mere Hollywood inspireret attraktioner. Derudover er der også Disney Downtown, før du tager ind i parkerne, hvor man finder restauranter, souvenir butikker og meget mere.

  • Santa Barbara
   Hvis du kører cirka 2 timer nord på fra Los Angeles, så kommer du til den fantastiske kystby Santa Barbara. Denne by er især populær, da den har nogle af de bedste vine i hele verden. I byen er der dermed også massere at se og at lave. Santa Barbara har nemlig vidunderlige haver, smukke bjerge, enestående dale og fantastiske strande. Sammen med dette er der også massere af restauranter og endda nogle gange festivaler. Derudover er der også gallerier, museer, teatre og meget mere, som man også kan se. Arkitekturen i byen er også lidt speciel, da den bærer præg af den spanske arkitektur. Dette kan ses ved de røde tage og farverige vægmalerier, som der er i byen. I byen er der heller ikke så meget trafik, så det er et godt sted at tage, hvis man er træt af den travle trafik i Los Angeles.

  • San Diego
   Hvis du dog gerne vil prøve at komme mere syd på, så kan du køre i cirka 2 timer til San Diego. Dette er nemlig en meget interessant by, der kombinerer alt det bedste, som kystby har, med alt det bedste, som en storby har. San Diego ligger lige ved den grænsen til Mexico og den mexicanske by Tijuana. Derfor har byen mange historiske og spændende attraktioner, såsom området La Jolla, San Diegos gamle by og det internationale marked Bazaar Del Mundo. Om aftenen er der også mange restauranter og klubber, som man kan benytte sig af, der kan gøre ens dagstur helt speciel.

  Geografisk Information og Historie

  Los Angeles er en kæmpe by, hvor områderne i byen er meget forskellige. Der er nemlig områder, hvor der er mange bakker, områder hvor der er fladt, områder hvor det er ørken og mange andre spændende områder. Dermed er byen også tæt på San Gabriel bjergkæden, som ligger lige nord for byen. Derudover bliver byen også delt af en flod, som er blevet opkaldt efter byen nemlig Los Angeles River. Byen ligger i staten Californien, som er den stat, der ligger mest sydøst i USA. Dermed er klimaet rigtigt godt i byen i store dele af året. Den varmeste måned i byen er juli, hvor at gennemsnitstemperaturen er 22 grader. Dog ligger byen lige ud til havet, så hvis man får det for varmt, kan man altid tage en dukkert.

  Oprindeligt levede stammerne Chumash og Tongva i det området, som nu er Los Angeles. Dengang så det dog meget anderledes ud. Det ændrede sig dog i 1781, da en gruppe af 44 personer bosatte sig. De etablerede så en lille landsby, som de kaldte El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles de Porciúncula. Derfra er byen så kun voksede, hvor den igennem dens historie først var under spansk og derefter mexicansk styre, før at byen blev en del af USA. Dette skete i 1848 i forbindelse med Guadalupe Hidalgo traktaten. Los Angeles er derefter blevet til den by, den er i dag med massere af liv, hvor byens økonomi kun er vokset i forbindelse med, at Hollywood og mange andre store virksomheder kom til.

  Hvordan kommer jeg rundt i Los Angeles?

  Hvis du ikke ønsker at leje en bil, eller hvis du har lejet den fra et andet sted end fra lufthavnen, så er der også andre måder at komme rundt på. Byen har nemlig en af USAs bedste offentlige transport systemer, da der nemlig er busser, metroer og selvfølgelig taxier, som man kan benytte sig af. Derudover er det også blevet populært at cykle rundt i byen, så det er også en mulighed. Herunder er der flere informationer om de forskellige transportmuligheder.

  • Metroen
   Der er 6 metro linjer, som man kan tage, der alle har sin egen farve, hvor den grønne går ud til Los Angeles Lufthavn. En enkelt tur koster $1,75, dog kan man også købe til mere end det. En dagsbillet koster nemlig $7 og en billet for en uge, altså 7 dage, koster $25. Man køber disse billetter ved hjælp af maskiner, der er ved metroen eller ved at bruge appen, der hedder LA Mobile. I denne app kan du også finde ud af, hvordan du kommer til derhen, du gerne vil og finde andre nyttige informationer. Hermed er det god app at have ved hånden, når man vælger denne form for transport.

  • Busser
   Der er cirka 200 buslinjer, der kører rundt i hele Los Angeles, som man kan benytte sig af i Los Angeles. Mange af disse busser stopper de samme steder, som metroerne gør. De linjer der er mest interessante for turister er linjerne 217 og 280, da de for det meste kører inde i det centrale Los Angeles. Disse busser stopper for eksempel ved Hollywood, The Sunset Strip, The Grove og mange andre populære turist attraktioner. Det er for det meste det samme firma, der ejer metroen, som også står for busserne, så dermed kan man få alle informationerne om busserne på metroens hjemmeside og ved hjælp af appen LA Mobile. Dog er der også nogle andre små busser, der hedder DASH busser. Disse kører dog for det meste kun mellem nabolag og koster cirka 50 cent at tage med.

  • Taxier
   Som alle andre storbyer rundt om i verden så har byen naturligvis også taxier. Dog er dette en meget dyr måde at komme rundt på. Især i Los Angeles kommer det til at blive dyrt, da afstanden mellem de forskellige attraktioner ofte er meget lange. Startsprisen for en normal taxitur starter cirka ved $2,85 og så koster det så $2,70 pr. mil, altså pr. 1,6 kilometer. Dermed er det godt at vide, at hvis man er i udkanten af byen, så holder taxierne ikke, hvis man ikke er ved dedikeret taxi stoppested.

  Kan jeg leje en autocamper i Los Angeles?

  Der er en hel masse, der skal opleves i USA. I dette kæmpe land er der nemlig rigtig mange forskellige landskaber spredt ud på mange tusinde kilometer. Dermed er det en god ide at have en fleksibel måde at komme rundt på. Tag derfor et kig på vores mange autocamper tilbud. Med en autocamper kan du nemlig tage lige derhen som du gerne vil. For eksempel til New York fra Los Angeles uden at skulle tænke på, hvor du skal sove, da du har autocamperen!

  Nyttige Links

  Turistinformation Los Angeles