Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I DENVER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Denver - Sammenlign og reserver

  Denver er hovedstaden i den populære amerikanske stat Colorado. Staten huser adskillige nationalparker, hvor Denver er beliggende på den østlige side af det kæmpe naturrige område. Denver har et befolkningstal på omtrent 720.000. Tæller man forstæderne med, har byen over 2.5 mio. indbyggere. Storbyen er omgivet af bjerge, storskove og generelt unikke landskaber. Denver er et af de mest centrale byer i USA, og er beliggende 1.500m over havets overflade, derfor bærer byen også navnet The Mile High City. Denver er en fantastisk by for den aktive familie, da den huser massere af udendørs aktiviteter. Den bedste mulighed for at komme rundt vil uden tvivl være med en biludlejning i Denver.

  Når du reservere bil gennem Auto Europe er du garanteret kvalitets køretøjer, som du vil have gavn af på din ferie. Vi tilbyder verdensklasse service på over 24.000 destinationer, som er fordelt over 180 lande. Vi samarbejder med verdens bedste udlejningsfirmaer såsom Avis, Hertz, Sixt, Enterprise m.m. Du vil derfor altid være godt kørende.

  Hvordan er trafikken i Denver?

  Man bør tl hver en tid prøve at undgå myldretiden ved Denver centrum. Færdes man i forstæderne eller i den ydre del af byen, bør det være muligt at undgå myldretiden. Når man færdes i USA skal man være opmærksom på at vejene såvel som køretøjerne er større end forholdne i Europa. Derudover skal man være opmærksom at amerikanske færdselsregler generelt er strengere end europæiske. Hovedvejene og motorvejene omkring Denver er flersporet, og som regel forløber trafikken uden problemer. Hovedvejene i selve byen er ligeledes svært belastet i myldretimerne. Byen investere løbende i vedligholdelse og udvidelser af vejene. Når man færdes nær eller i storbyen bør man tage højde for tidspunktet på dagen, for at undgå tæt trafik.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Denver?

  Denver tilbyder adskillige parkeringsmuligheder, hvor du kan stille bilen og opleve seværdighederne til fods. Hvis du har planer om at stille byen og leje cykel, skal du være opmærksom på at byen ikke tillader låste cykler op ad træer eller bænke. Denver tilbyder utallige små og store parkeringsområder tæt ved centrum. Der er omtrent 44.000 parkeringspladser, som ikke er beliggende i siden af vejen. Byen huser store parkeringshuse, som har åbent døgnet rundt. Disse parkeringshuse er beligge at benytte, hvis man ikke holder der længere end 2 timer. Denver har for nyligt installeret 4.500 nye parkeringsmetre, som både modtager kontanter og kort. Der er begrænset med gratis parkeringspladser i udkanten af downtown Denver og vejene ved Confluence Park og Commons Park. Vær opmærksom på at dette er 2 timers parkeringszoner.

  Denver lufthavn

  Denver lufthavn, bedre kendt som DIA, er beliggende ca. 50km nordøst for byens centrum. Lufthavnen betjener årligt ca. 65. mio. passagerer og over 600.000 flyvninger. Denver lufthavn åbnede i 1995, og har sidenhen forbundet byen med over 215 destinationer verden over. Lufthavnen beskæftiger ca. 35.000 ansatte, og er dermed den største i Colorado.

  Denver International Airport (RMU)
  Adresse: 8500 Pena Blvd., Denver, CO 80249-6340, USA
  Telefon: +(303) 342-2000
  Hjemmeside: www.flydenver.com

  Hvad skal du foretage dig i Denver?

  Denver er hjemsted for adskillige attraktioner, som hvert år tiltrækker tusinder turister fra store dele af verdenen. Byen er på mange måder et fascinerende sted, som er omgivet af flotte naturlige omgivelser. Det store bjergrige landskab er bestemt med til at sætte sit præg på byen. Er man sportsinteresseret er der massere af mulogheder for at opleve disse events året rundt. Denver er på mange måder en klassisk amerikansk sportsby, som har klubber i de 5 største sportsligaer i USA, hvor NFL holdet Denver Broncos er mest populær. Er man ikke sportsinteresseret, er der massere af muligheder for at slappe af ved en af byens mange hyggelige cafeer eller restauranter.

  • Red Rocks Park and Amphitheatre: Parken og den amfiteater er udelukkende en af byens mest fantastske steder. Området egner sig perfekt til lange gåture. Vi anbefaler at man oplever området ved aftentid, hvor den berønmte Red Rock lyser op i en rødglødende farve. I midten af parken finder man et amfiteater, som huser events året rundt. Teatret kan omtrent kapacitere 10.000 gæster, hvor alle siddepladser er beliggende på en opadgående klippe. Det naturskønne grønne område bør opleves på egen hånd. Teatret er beliggende ca. 2 km over havets overflade.

  • Denver Art Museum: Museet er beliggende i vel nok byens mest fascinerende bygning, som er designet af Daniel Libeskind. Museet er en af de største mellem Chicago og vestkysten, og tiltrækker hvert år adskillige udstillinger og turister. Det udstiller kunstværker, som primært har interesse for ældre børn og voksne. Der er gratis adgang for folk under 18 år, ellers koster det 15 - 19 USD at komme ind. Museet har tilknyttet parkeringsplads, så det er derfor ikke nødvendigt at lede efter parkeringspladser.

  • Denver Zoo: Denver Zoo er beliggende tæt ved byens centrum. Byens zoologiske have strækker sig over 32 hektar, og blev grundlagt i 1896 af Denver kommune. I 2013 havde stedet samlet set 4.125 dyr fordelt over 613 forskellige arter. De flotte udendørs reservater tiltrækker gennemsnitligt over 1.5 mio. besøgende hvert år. Der er gratis éntre for børn på maks. 2 år. En voksenbillet, som er den dyreste, koster 20 USD. Parken afholder løbende events med forskellige dyr, som er spændende for hele familien. Er man interesseret i en fantastisk dagsudflugt er Denver Zoo det perfekte sted.

  • Denver Museum and Nature & Science: Museet er beliggende i den sydøstlige del af City Park, og dermed let tilgængelig fra centrum. Museet er blandt de mest populære turistattraktioner i Denver. Dette museum huser en stor samling af dinosauer- og dyrskeletter. Kom tilbage i tiden og oplev hvordan datidens dyrearter så ud dengang. Museet har egen biograf, som viser korte film fra fortidens historie. Når man er i området, bør man udforske City Park, som ligeledes er et fantastisk sted at fordrive tiden. Museet har åbent alle dage fra kl. 9 - 17 undtagen d. 25. december.

  Bedste dagsture med biludlejning i Denver

  Denver er tætliggende på andre småbyer med fantastiske omgivelser, som man bør opleve hvis man besøger storbyen. Nedenstående kan du læse om bestemte byer, som udelukkende er et besøg værd. Staten Colorado består af forskellige offentlige nationalparker, som man bør opleve med en biludlejning i Denver. Den midtvestlige stat rummer fantastiske og lokale byer, hvis man ønsker at komme tæt på lokalbefolkningen.

  Colorado Springs

  Colorado Springs er den største arealmæssige by i staten Colorado. Der er ca. 100km fra Denver til Colorado Springs, og køreturen tager omtrent 1 time og 30 minutter. Byens befolkningstal er estimeret til at være ca. 465.000, hvor det med metropolområdet tæller 710.000. Den er dermed den anden største by i staten målt på befolkning. Byen er hjemsted for nogle af landets udviklingscentre for sport, såsom United States Olympic Committee, United States Olympic Training Center og USA Hockey. Colorado Springs er beliggenden ved siden af Pikes Peak, som går 4.300 meter over havets overflade.

  Fort Collins

  Byen har et indbyggertal på ca. 160.000. Det er den fjerde mest populære by i staten Colorado. Fort Collins er en middelby, som huser Colorado State University. Kører man til Fort Collins, vil man på mange måder opleve lokalbefolkningen. Byen er kendt for dere høje uddannelser, hvor disse institutioner er byens største arbejdspladser. Den hyggelige by er ikke normalt kendt for at være et turiststed, hvilket danner fint grundlag for at opleve de lokela traditioner.

  Boulder

  Blot 40km fra Denver by finder man Boulder, som er beliggende med verdensklasse omgivelser. Boulder er omgivet af et fascinerende grønt område, som danner de perfekte rammer til sportslige aktiviteter. Få kilometer fra byens centrum finder man Rocky Mountains, som byder på unikke oplevelser i form af mærkværdige stene. Kom helt tæt på den flootte nationalpark, som adskiller sig fra mange andre. Med billeje i Denver kan du på egen hånd udforske de kæmpe store nationalparker, som man kun finder i USA.

  Loveland

  Blot en times kørsel fra Denver finder man Loveland. Byen har et indbyggertal på ca. 75.000, og er dermed en middelmådig by i den midtvestlige stat. Byen blev oprindeligt etableret i 1877, og var en af de første til at etablere Colorados jernbane. De gamle jernbaner samt byens gamle station, står stadig intakt i dag. Det er muligt at købe adgang til togture, hvor man kommer op og i bjergene. I byen finder man store søer, som danner rammerne for den perfekte gåtur.

  Geografisk information og historie

  Denver er beliggende nordøst for statens centrum, hvor selve Colorado er beliggende i det midtvestlige USA. På grund af byens beliggenhed har Denver et kontinentalt med varme temperaturer om sommeren, og kolde temperaturer om vinteren. Juli måned ligger på omtrent 25 - 30 grader celcius. December er den koldeste måned hvor temperaturen kommer under frysepunktet. Derudover er det også normalt at man ser snefald i vintermånederne. Generelt set er Denver en solskinsby med ca. 300 solskinsdage om året. I vintermånederne bliver sneen sjældent i længe, derfor har udendørs cafeer og golfbaner åbent året rundt. Den lave fugtighed om sommeren gør det til et behageligt sted at være om sommeren.

  Byen blev officielt grundlagt i november 2858 som en guldmineby. Denvers guld forsvandt hurtigt, men man begyndte at slå sig i byen for at påbegynde minearbejde i bjergene. Byen indbyggertal voksede hurtigt, og forretningsfolk grundlagde hurtigt et jernbanenetværk i og omkring byen. Faktisk var det investorer som finansierede et netværk fra Cheyenne til Vest Kansas, hvor ruten gik igennem Denver. Siden den forøgede infrastruktur har Denver blot vokset, og gør det stadigvæk. Denver har dermed også haft stor indflydelse på Colorados vækst. Byen var specielt populær under anden verdenskrig, hvor ialt 16.000 frivillige tilsluttede sig byen. Grundet byens geografiske beliggenhed var det primært lufthavnen, som blev brugt. Efter krigen blev størstedelen af facaderne stående, hvor de herefter blev brugt til forskellige formål.

  Hvordan kommer jeg rundt i Denver

  Denver er en brugervenlig og overskuelig by at færdes i med offentlig transport. Alle offentlige transportmidler drives af RTD (Regional Transportation District). Offentlig transport sker i form af bus og tog, og er en perfekt alternativ mulighed at komme fra a til b på. Der er yderligere tilknyttet park-n-ride muligheder, som gør det muligt at stille bilen og benytte transportmulighederne. Ligesom København tilbyder Denver også fine cykelstier, som man frit kan benytte.

  Bus

  RTD driver mere end 170 forskellige busruter, som samlet set dækker over 10.000 bustoppesteder. Busserne drives året rundt, hvor de ialt kommer ud til 8 forstæder til Denver. En enkeltbillet indenfor byens område koster 3 USD, regionalbillet koster 5,25 USD og en billet til lufthavnen kooster 10,50 USD. Det er muligt at købe billet i bussen.

  Tog

  Togsystemet opererer ligeledes 365 dage om året. RTD betjener 9 toglinjer, som ialt stopper ved 53 stationer. Togene kører store dele af døgnet. En enkeltbillet indenfor byens rammer koster 3 USD. Billetter til forstæderne og lufthavnen koster henholdsvis 5,25 USD og 10,50 USD. Tognetværket er opdelt i 4 zoner. Zone 1 & 2 dækker indenfor byen, zone 3 tæller forstæderne og zone 4 er kun gældende for toglinjen til lufthavnen.

  Taxi

  Der er forskellige selskaber, som driver taxaservice i Denver. I dagtimerne vil det ikke være noget problem at spotte de gule og grønne biler ved større seværdigheder. Det letteste og mest effektive transportmulighed vil tilhver en tid være billeje i Denver.

  Kan jeg leje en autocamper i Denver?

  At leje en bil er ofte den bedste løsning hvis du skal køre rundt i byen, og fra hotellet til attraktionerne, men hvis du virkelig vil opleve naturen omkring Denver, tage dig den tid du har lyst til, og sippe for at skulle tilbage til et udgangspunkt hver dag, så er det en fantastisk ide at leje en autocamper. Så bestemmer du selv hvor din dag slutter og hvor du og hvornår du slår lejr.

  Nyttige links

  Denver turistinformation