Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NEW ORLEANS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i New Orleans - Book i dag

  New Orleans er en af de mest sydligst beliggende byer i USA. Storbyen er beliggende i den østlige del i staten Louisiana, og har omtrent 400.000 indbyggere. En biludlejning i New Orleans er den perfekte måde at holde ferie på. Tæller man New Orleans metropol område med har byen ca. 1.2 mio. indbyggere. Storbyen strækker sig langs Mississippi-floden. New Orleans kendetegnes også som Big Easy eller Crescent City (halvmånebyen) grundet dens form.  Byen råder over en kæmpe havn, som står for en stor del af områdets import og eksport. Byens fantastiske og unikke beliggenhed bør opleves på egen hold.

  Auto Europe sikrer dig en fantastisk billeje til din ferie. Vi har over 60 års erfaring i biludlejningsbranchen, og er i dag tilstede ved over 24.000 afhentningssteder. Vi sidder klar til at hjælpe dig med reservationsprocessen, hvis du har brug for det. Vores reservationsspecialister og kundeservice sidder klar til at hjælpe dig før, under og efter booking perioden.

  Hvordan er trafikken i New Orleans?

  Trafikken ved byens centrum er specielt svært trafikkeret ved myldretiden. Man skal i disse tidsrum forvente yderligere køretid. Dette er ligeledes gældende for vejene i byens yderligere del, dog er det bare ikke nær så slemt som ved centrum. Når man skal på udflugt, er det derfor ideelt at planlægge et af- og hjemrejse tidspunkt, for at undgå trafikale køer. Skal man på udflugt udenfor storbyen, er New Orleans også overkommelig at komme til og fra. Byen er omgivet af hoved- og motorveje, som man let og overkommeligt kan tilkoble sig. Eksempelvis kan man benytte Highway 10, som forbinder Los Angeles med Jacksonville via Phoenix. Det infrastruktuelle netværk har adrig været bedre. En billeje i New Orleans er derfor det bedste valg.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i New Orleans?

  Parkering i New Orleans er en overkommelig affære, hvis man altså bare planlægger det på forhånd. Spredt over hele byen finder man utallige af offentlige parkeringspladser samt perkeringshuse. Parkeringsgebyret er timebestemt, og der kan kun betales ved normale parkeringsmetre. Det er muligt at betale med kontant og kort. Det er gratis at parkere på landets nationaldage. Vi anbefaler at du besøger downtown forretninger, som oftest tilbyder kuponer med gratis eller billigere parkering. Inden du parkere din udlejningsbil, anbefaler vi at du grundigt læser parkeringsreglerne igennem. Reglerne variere nemlig fra de forskellige kvarterer. På den måde undgår du eventuelle bøder, eller at i værste fald at køretøjet trækkes væk. På langt de største parkeringsområder tilbydes der også handicapparkering. Parkere man i disse båse uden gyldig tilladelse, vil man ligeledes modtage et bødeforlæg.

  New Orleans lufthavn

  New Orleans lufthavn betjener årligt over 13 mio. passagerer og 115.000 fly. Lufthavnen er beliggende ca. 18km vest for downtown New Orleans. I januar 2016 begyndte lufthavnen at opføre en ny terminal, som skulle erstatte den daværende. Den nye terminalbygning har 35 gates, hvor der er mulighed for at udvide til 42 i fremtiden. Lufthavnen består i dag af moderne faciliteter, som er til gavn for alle passagerer.

  Louis Armstrong New Orleans International Airport (MSY)
  Adresse: 900 Airline Dr, Kenner, LA 70062, USA
  Telefon: +(504) 464-0831
  Hjemmeside: www.flymsy.com

  Hvad skal du foretage dig i New Orleans?

  New Orleans er en fantastisk sydstatsby, som består af enestående seværdigheder. Byen tilbyder oplevelser for hele familien, som bør opleves på nært hold. Byen rummer fantastiske og lokale steder, som byder alle turister velkommen. New Orleans kultur egner sig perfekt til turisme. Over hele byen finder man hyggelige barer og restauranter, som oftest har åbent alle ugens dage. Udover restaurationer tilbyder byen også unikke arkitektoniske værker og gamle historiske museer. Med biludlejning i New Orleans kan man tilhver en tid selv bestemme tempoet. Nedenstående finder man udvalgte seværdigheder, som man bør opleve:

  • The National WWII Museum: Museet, som tidligere er kendt som The National D-Day Museum, er et militært museum som er beliggende i Central Business District i New Orleans. Museet blev grundlagt i år 2000 af den amerikanske kongres. I 2003 blev det USA´s officielle nationale museum. På det moderne museum finder man samtlige køretøjer og fly, som blev brugt under 2. verdenskrig. Oplev de adskillige uniformer, skydevåben m.m. som blev brugt af de forskellige amerikanske militære tjenester.

  • French Quarter: Det franske kvarter er en del af byens centrale hjerte, som er berømt for dens farverige bygninger og fantastiske natteliv. Kvarteret huser Bourbon Street som byder på jazzklubber, spisesteder og populære barer. Området er specielt kendt for dens natteliv, som primært benyttes og er samlingspunkt for yngre mennesker. Det franske kvarter byder på massere af underholdning, gourmetmad og live musik. Kvarterets fascinerende bygninger er alle farverige arkitektoniske værker, som netop adskiller sig fra resten af byen.

  • Jackson Square: Jackson Square er centrum i hjertet af det franske kvarter, og er bedre kendt som Place d´Armes. Bygningsværkerne og parken blev opført i 1794, og er sidenhen blevet renoveret løbende. For enden af pladsen finder man St. Louis katedralen, som unikt står højere end de andre bygninger. Katedralen kendetegnes ved den lyse facade og de høje tre spir. Katedralen er i dag kendetegnet som en af byens mest kendte bygningsværker. Området er specielt populært for folk, som ønsker at gå ture under den åbne himmel.

  • Audubon Aquarium of the Americas: Beliggende langs New Orleans vandfront finder man Audubon Aquarium of the Americas, som er kåret til et af de bedste akvarier i USA. Seværdigheden fokuserer primært på fisk, som er fundet i Syd- og Nordamerika. Se derfor alt fra hvidhajer til havskildpadder. Kom ligeledes helt tæt på de vilde rovdyr, hvor man yderligere har mulighed for at se dem blive fodret. Oplev de uforglemmelige tunneller, hvor man er omringet af fisk i flotte farver.

  Bedste dagsture med biludlejning i New Orleans:

  New Orleans er beliggende blandt fantastiske omgivelser, som danner perfekt anledning for uforglemmelige køreture. Området er fyldt med enestående overraskelser, som enhver passager vil syntes om. Oplev forstæderne udenfor byen, og kom helt tæt på lokalbefolkningen. Udforsk ligeledes de forskellige kulturer i forstadsbyerne. Er man interesseret i længere dagsture, kan man med billeje New Orleans køre til Texas eller Florida. Der er utallige af storbyer i storbyerne, som venter på at blive opdaget.

  Gulfport

  Gulfport er den anden største by i Mississippi med omtrent 72.000 indbyggere. Gulfport er en mindre fantastisk by, som huser enestående strand- og havnefaciliteter. Byder byder på fantastiske hvide strande, som danner de perfekte rammer for ren afslapning. Byen har tidligere været kåret som den bedste by i staten Mississippi. Området bør bestemt besøges om sommeren, hvor der oftest er høje temperaturer og solskin.

  Mobile

  Mobile er beliggende ca. 230km nordøst for New Orleans, og man kan køre dertil på omtrent 2 timer. Byen er den tredje største i Alabama, og den har et indbyggertal på ca. 190.000. Mobile er beliggende direkte ned til vandet, hvilket danner de perfekte rammer for gåture. Vi anbefaler at man stiller bilen, og drager på opdagelse i nogle af byens mange museer. Det er med til at give dig et unikt indblik i byens gamle historie, hvor den i 1700-tallet var besat af franske kolonier.

  Baton Rouge

  Baton Rouge er beliggende 130km nordvest for New Orleans, og det tager ca. 1 timer og 15 minutter at køre dertil. I 2017 havde byen et indbyggertal på ca. 225.000, og er dermed den anden største by i Louisiana. Ligesom så mange andre sydlige byer, har Baton Rouge også varme sommermåneder. Byen byder på fantastiske oplevelser og seværdigheder, som har til glade og gavn for hele familien. Oplev eksempelvis skyskraberne og byparkerne på nært hold.

  Biloxi

  Biloxi er beliggende 145km nordøst for New Orleans. Kører man dertil i bil, tager det omtrent 1 timer og 20 minutter. Biloxi har et indbyggertal på ca. 50.000. Byen er direkte beliggende til vandet, og har yderligere eget strandområde. Ligesom Mobile har Biloxi også været en tidligere fransk koloni i starten af 1700-tallet. Biloxi er overordnet set en stor casinoby, som hvert år tiltrækker tusinder af turister.

  Geografisk information og historie

  New Orleans er beliggende i den sydøstlige del af Louisiana, som munder ud til den Mexikanske Golf. Byen dækker overordnet set over et område på 901km2. New Orleans klima betragtes som subtropisk med milde vintre og varme somre. I juli er gennemsnitstemperaturen 32,8 grader, hvor den i januar omtrent er omkring de 10 grader. Set over hele året, er der generelt en høj procentdel af luftfugtig, som typisk kendetegnes ved klimet nær og i Florida. Selvom sommermånederne er de varmeste, er det også tidspunkter på året, hvor der falder mest regn. Dette skal dog tages med et gram salt, for nedbørsraten er stadig lav.

  New Orleans blev oprindeligt grundlagt i 1718 af en fransk koloni. I midten af 1700-tallet blev byen overtaget af det spanske styre, og den i tid fungerede byen specifikt som smuglersted for skibe. Specielt Louisiana fungerer den dag i dag stadig som stor eksport og import kilde for det sydlige USA. I 1860 var New Orleans landets femte største by, grundet mange arbejdspladser og stor økonomisk fremgang. I fremgangsperioden investerede man derfor stort i byens infrastruktur. Byen har derfor i dag samtlige broer og hovedveje. Men det er nærmest umuligt at nævne New Orleans uden at tænke på naturkatastrofen i 2005 i form af orkanen Katrina. Orkanen sat store dele af byen under vand, og der blev skabt utallige skader for milliarder.

  Hvordan kommer jeg rundt i New Orleans

  Storbyen New Orleans råder i dag over en kæmpe infrastruktur, som gør det let og overskueligt at komme fra a til B. Udover busser og tog kan man også benytte cykler, færger og delebiler. Det har med andre ord aldrig været lettere at færdes i en storby. Ønsker man at besøge centrum, vil cykler uden tvivl være det foretrukne valg. Da der oftest kan opstå tæt trafik over de forskellige broer, er færger dermed også en oplagt transportmulighed.

  Bus

  RTA busser driver mere end 40 forskellige ruter, som forbinder Uptown med Downtown og forstæderne med midtbyen. RTA busser dækker med andre ord hele byens område. For blot 3 dollars kan man købe en dagsbillet, som gør det muligt at færdes i hele over hele byen i 24 timer. Billetter kan købes i bussen, via automatiske maskiner eller via selskabets app.

  Tog

  Det er begrænset med sporvognlinjer i New Orleans. Faktisk drives der nemlig kun én linje, nemlig St. Charles Streetcar Line. Sporvognen er dog den ældste form for transport i byen, som helt tilbage til 1835. Det er netop disse gamle sporvogne, som stadig opererer i dag. Fra New Orleans hovedbanegård kan man koble sig på toglinjer til andre byer.

  Taxi

  Grunder byens forholdsvis ''lille'' arealmæssige område, er det derfor også prismæssigt overkommeligt at færdes med taxa i New Orleans. Byens taxaer er beklædt i sort og hvidt, og vil derfor ikke være til at overse. Det koster ca. 20 dollars at køre fra centrum til byens ydre område.

  Nyttige links

  Turistinformation

  Tilbage til toppen