Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ORLANDO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Orlando med Auto Europe

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954 var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget, og i dag er Auto Europe et multi nationalt foretagende med kontorer på 4 kontinenter og med biludlejning i 180 lande. Vores værdipunkter er kundeservice på et så højt som muligt niveau, samtidig med at have markedets billigste priser. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet. Du kan bruge boksen øverst til venstre på siden til hurtigt at danne dig et overblik over hvilke biler og biludlejningskontorer vi har til rådighed i Orlando. Find den billeje i Orlando der passer til dine behov. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Orlando du kan læse på anmeldingssiden .

  Geografisk information

  Geografisk information I Orlando bor der knap 250.000 indbyggere, men men forstæder og regionen omkring byen er tallet dog noget højere, nemlig knap 2,2 mio. indbyggere. indbyggere. Byen ligger i det østlige Florida i området Orange County. Geografisk er den placeret ikke så langt fra Atlanterhavskysten, og det gode vejr som nærmest er der året rundt gør byen meget populær for varmesøgende Amerikanere. Fra byen er der gunstige motorvejsforbindelser via. vejene Interstate 4 og U.S. Highway 192 til Miami (360 km), Tampa (135 km), Jacksonville (225 km) og Tallahassee (410 km), samt mange andre flotte ruter som f.eks. til New York eller Atlanta.

  Orlando Lufthavn

  Der er gode muligheder for at komme til og fra Orlando med fly. Lufthavnene Orlando International Airport og Orlando Sanford International Airport byder tilsammen en bred række muligheder af afgange. I 2012 havde Orlando International Airport godt 35 mio. passagerer som gør det til Floridas 2. travleste lufthavn efter Miami International Airport. Lufthavnen ligger ca. 20 km fra bycentrum. Fra Danmark kan man ikke flyve direkte til Orlando International Airport, men bliver derimod nødt til at flyve over f.eks. Frankfurt. Fra lufthavnen er der afgange til det meste af verden og med knap 35 mio. passagerer årligt er lufthavnen også en af de travleste i Amerika.

  Officielt navn: Orlando International Airport (MCO)
  Adresse: 1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, USA
  Hjemmeside: Orlando Lufthavn
  Telefon: (407) 825-2001

  Offentlig transport

  Fra Orlando Central Station er der togafgange til de fleste vigtige byer i Florida. Her ankommer fjerntogene fra f.eks. New York såvel som andre større byer. Fra stationen afgår busser til byen, såvel som til lufthavnen. Fra 2014 forventes de første af byens nye automatiske tog at begynde at køre. Det er et nyt togsystem der skal binde byen hurtigere sammen. Fra hovedbanegården skulle der have været forskellige højhastighedsforbindelser, de planer blev dog afbrudt i 2011.

  Ting at opleve med din billeje i Orlando

  Fra Orlando kan man besøge Disney World, Universal Studios og den flotte SeaWorld der blandt andet tilbyder spækhuggershows.

  Trafik og parkering

  En billeje er et populært transportvalg blandt turister i USA. Det er en af de bedste måder at komme rundt i landet på, og se noget af hvad dette fantastiske land har at tilbyde. Især hvis man vil ud og se på det flotte landskab, eller tage en tur langs kysten, så har man alle mulighederne for at nå hvad man gerne vil under ens ophold i USA med en lejebil fra Auto Europe. På ens tur rundt i landet kan man evt. køre en tur ind i landet og nyde den flotte natur eller også køre op langs kysten og nyde godt af de fantastiske badeforhold.

  Her er nogle kørselstips der kan være gode at vide i Florida:

  • I USA kører man i højre side af vejen.
  • Bilisterne kan opleves som mere agressive end man er vant til fra Danmark.
  • Brug kun venstre spor på en motorvej til at køre stærkt, eller at overhale.
  • Ved normal kørsel skal man altid holde sig i højre eller midtere spor.
  • I Florida er minimumsalderen for at køre bil 16 år. De fleste biludlejere kræver dog en minimumsalder på 21 år samt at førerens kørekort har været udstedt i minimum 3 år for at leje en bil. Derudover kan personer under 25, der vil leje en bil, blive udsat for skulle betale et "young driver fee", altså et gebyr fordi man er under 25. Dette gebyr betales til den lokale udlejer når man henter bilen. Du kan finde mere specifik information omkring dette under "Produkt information" i søgemaskinen på vores hjemmeside, såvel som på din voucher.
  • Det er ikke tilladt at bruge mobiltelefon under kørsel.
  • Det er påbudt for alle i bilen at bruge bilens sikkerhedsseler.
  • I Florida er der enkelte betalingsveje, og når det er gældende er der altid tale om mortorveje eller også kaldet Freeways. Det skiltes der dog også for, og der er altid et alternativ for betalingsveje, som ofte løber paralelt med betalingsvejen. Det er vigtigt at man er opmærksom på at der ofte kun kan betales med mønter, da betalingsboderne er ubemannede.
  • Parkingsmulighederne er begrænsede i bycentrum, og man finder sjældent gratis parkering her. Der er dog flere parkeringshuse samt undergrunds parkeringsmuligheder i byen. For mere information omkring kørsel i USA, se vores guides.

  Nyttige links

  Turistinformation