Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I DALLAS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Dallas til super billige priser

  Dallas er en moderne metropol og den tredje største by i den amerikanske stat Texas. Besøg Dallas med en billeje fra Auto Europe, for byen har utrolig mange ting, der skal opleves. Hvad end du er til et ranch-eventyr, amerikansk fodbold eller lukus - vil du kunne opleve det hele i Dallas. Denne spændende storby i sydstaterne byder på mange underholdende og kulturelle oplevelser, og der er noget for hele familien.

  Staten Texas er foruden Dallas også hjemsted for byerne Houston, San Antonio samt Austin som uden problemer kan besøges ved hjælp af en biludlejning i Dallas. Med denne billeje får man mulighedenfor at se alle de kendte seværdigheder og køre rundt i området i eget tempo. Dette gør, at man får mest ud af sin rejse i denne fantastiske sydstat.

  Trafik & parkering

  I Texas er bil en selvfølge, hvilket nok ligger til grund for statens størrelse. Heldigvis kan Auto Europe hjælpe dig med biludlejning i Dallas, så du hurtigt kan komme frem og tilbage. Der er en række motorveje både i og omkring Dallas, herunder I-20, I-35E, I-45 og I-635. Undgå myldretiden på motorvejen, da man ofte støder på lange køer og trafikpropper. Promillegrænsen i Texas er 0,8, hvor den i Danmark kun ligger på 0,5.
  Selskabet Parking Panda samarbejder med Dallas, og med dem kan du online reservere en parkeringsplads i byen. Husk at man i USA ikke må parkere foran en brandhane.

  Geografisk information

  Dallas ligger i det østlige Texas, ikke langt fra staten Oklahoma. Floden Trinity strømmer gennem byen og løber videre ud i Trinity Bay og den Mexicanske Golf syd for Texas. Klimaet i Dallas er subtropisk, hvilket betyder varme somre op til 40 grader og omkring 10 grader om vinteren. Tidsforskellen mellem Texas og Danmark er på 7 timer. Fra Dallas centrum er der ca. 50 km til Fort Worth, 315 km til Austin, 330 km til Oklahoma City, 385 km til Houston, 415 km til Tulsa, 440 km til San Antonio, 515 km til Little Rock, 590 km til Amarillo og 814 km til New Orleans

  Dallas' lufthavn

  Dallas/Fort Worth internationale lufthavn
  Ligger ca. 320 minutters kørsel fra centrum af Dallas.
  Hjemmeside: Dallas/Fort Worth
  Telefon: +1 972 973 3434

  Offentlig transport

  Bus
  Busserne i Dallas drives af DART (Dallas Area Rapid Transit) og de har omkring 120 buslinjer. Disse busser tager dig rundt i Dallas og til 12 andre nærliggende byer.

  Sporvogn
  Dallas Streetcar, som er navnet bag sporvognene, er en gratis fragtmulighed som kører mellem 05:00 til 19:15 mandag til fredag. De går fra Oak Cliff til Union Station. M-Line Trolley kører 7 dage om ugen og er også gratis. Den går fra Downtown Dallas til Uptown Dallas.

  Tog
  DART Rail har 62 stationer i Dallas. Der er fire linjer; Red (Parker Road Station til Westmoreland Station), Blue (Rowlett Station til Ledbetter Station), Green (North Carrollton / Frankford Station til Buckner Station) og Orange (Dallas Lufthavn til Parker Road Station). Trinity Railway Express har ti stationer og kører mellem Fort Worth og Dallas centrum.

  Taxa
  I det centrale Dallas er det ikke svært at finde en taxa på gaden, men hvis du er i udkanten af byen, kan det være lettere at ringe og booke en.

  Turist information Dallas