Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MINNEAPOLIS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Minneapolis til de bedste priser

  Minneapolis er den største by i Minnesota og ligger ved Mississippi-floden og danner de såkaldte tvillingbyer med flodbyen St. Paul. Den mest berømte placering i Minneapolis er forstad til Bloomington Mall of America, der er det største indkøbscenter i USA. Det er et ideelt sted for at få tiden til at gå og spendere nogle af sine feriepenge. St. Paul-området er et af de mest vigtige økonomiske centre i USA, men byen har også en lang række kulturelle attraktioner. Efter New York er Minneapolis den by i USA med flest indbyggere, der regelmæssigt går i teater. Få kendskab til attraktionerne i denne region med en biludlejning i Minneapolis. Ved byens Lufthavn samt i centrum tilbyder vi forskellige udlejningssteder at afhente køretøjet. Auto Europe giver de bedste priser og det største udvalg.

  Oplev seværdighederne i denne region med køretøjet og drag nytte af friheden. Vi anbefaler i høj grad at opleve Mall of America Knott's Camp Snoopy, som er en forlystelsespark eller UnderWater World. Begge attraktioner kan findes i Mall of America. Værd at besøge er også Walker Art Center & Sculpture Garden, med en af de bedste samlinger af samtidskunst og en meget smuk skulpturhave. Historic Old Town, Coon Rapids Dam Regional Park på Mississippi og Minnesota Zoo i Apple Valley er andre interessante destinationer, der hurtigt kan nås med en billeje i Minneapolis.

  Trafik

  Gaderne i byen er brede og bygget som en slags art-gitter. Dette letter trafikken i byen. Hovedgaden er Interstate 35, som løber fra nord til syd. 35W sektionen løber gennem Minneapolis vest for Minnesota og Mississippi Rivers. 35E er placeret øst for floden og passerer gennem St. Paul. Især ved broer over Mississippi-floden, hvor interstate møder statsvejen, kan de mange bilister ofte være med til at danne kø. Der skal betales vejafgift ved begge interstate sektioner 35W og 35E.

  Parkering

  Minneapolis har omkring 7.000 gade parkeringspladser i 8 forskellige parkeringszoner. Du kan betale med mønter eller kort (Mastercard, VISA eller American Express). Parkering er gratis på helligdage. Ved typiske vinterdage kan der være store begrænsninger for parkering ved kanten af vejen på grund af de store mængder sne. Derudover kan du parkere din biludlejning i Minneapolis i parkeringshuse eller på offentlige parkeringspladser. Park & Ride er en anden mulighed. Parker dit køretøj ved en bus eller togstation og anvend derefter offentlig transport til byens centrum.

  Geografisk information

  Minneapolis er beliggende i den norlige del af USA. Inden for bygrænsen er der 22 søer. Der har man mulighed for at svømme, ro i kajak, fiske eller cykle. Byen er hjemby til den afdøde Prince (sangeren) og har et fugtigt kontinentalt klima. Somrene er varme, mens vintrene er kolde med masser af sne. Det er 28 km fra Minneapolis til Excelsior, 40 km til Stillwater, 52 km til Hudson, 70 km til North Field, 90 km til Red Wing, 114 km til Menomonie, 124 km til Mantorville, 248 km til Duluth, 379 km til Fargo, 381 km til Sioux Falls, 392 km til Des Moines, 543 km til Milwaukee og 658 km til Chicago.

  Lufthavn

  Den største lufthavn er St. Paul International Airport Minneapolis. Vi har angivet alle relevante lufthavne til dit besøg i Minneapolis nedenfor.

  Minneapolis St. Paul International Airport
  Ligger ca. 11 km fra byen
  Hjemmeside: Minneapolis St. Paul International Airport
  Telefon: +1 612 726 5555

  St Cloud Regional Airport
  Placeret ca. 89 km fra Minneapolis
  Hjemmeside: St Cloud Regional Airport
  Telefon: +1 302 255 7292

  Rochester International Airport
  Er 134 km fra Minneapolis
  Hjemmeside: Rochester International Airport
  Telefon: +1 507 282 2328

  Offentlig trafik

  I Minneapolis er der over 100 buslinjer, der drives af Metro Transit. Man betaler direkte når man stiger på bussen. Byen har samtidig tre sporvognslinjer: Northstar Commuter Rail Line løber mellem Big Lake og downtown Minneapolis. Metro Blue Light Rail kører fra Target Field til Mall of America og Metro Green linje løber fra Target Field til St. Paul. Togtrafikken betjenes af Amtrak og går til mange andre amerikanske byer. Tager man f.eks. til Detroit vil turen tage omkring 15 timer. I centrum af Minneapolis finder man også masser af taxier til rådighed på ethvert tidspunkt af dagen eller natten. Normalt giver man mellem 10 og 15% ekstra som en slags drikkepenge.

  Nyttige links

  Turistinformation Minneapolis