Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ATLANTA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Atlanta – Find din perfekte leje

  Beliggende i den sydlige del af Georgia, er et fantastisk sted at besøge, uanset om det er dit endelige rejsemål eller udgangspunktet for din amerikanske road trip - nemlig byen Atlanta. Ved at afhente en biludlejning i Atlanta kan du besøge denne mangfoldige by i sin helhed. Atlanta består af 242 forskellige kvarterer, herunder tre distrikter med mange højhuse, hvilket giver byen sin karakteristiske skyline. Udover disse bymiljøer er Atlanta også kendt som en "by i en skov", fordi 36% af den er dækket af træer - den højeste trædækningsgrad blandt store byer i USA. Find en god biludlejning fra Auto Europe i dag og færdiggør dine rejseplaner til Amerikas syvende mest besøgte by!

  Trafik

  En biludlejning i Atlanta er absolut den nemmeste måde at komme rundt i denne storby på. Det er også ret nemt at få dine lejer i Atlanta.Interstate 285, der er kendt for lokalbefolkningen som perimeteren, omgiver byen og opdeler den i to dele: centrum og tætte forstæder, ellers kendt som Inside the Perimeter eller ITP, og de længere væk forstæder eller OTP (uden for perimeteren).Hovedgaden, der strækker sig fra Buckhead til downtown, er Peachtree Street - men pas på at ikke forveksle det med de andre over 70 gader med "Peachtree" i deres navn!Mange af byens kvarterer ligger inden for et par miles af hovedgaden.

  Der er tre store motorveje, der mødes i Atlanta, hvilket gør det til et godt udgangspunkt for en biltur. Motorvejene er I-20, og I-75 og I-85 - de sidste to udgør Downtown Connector, et travlt motorvejssegment, der kan blive meget overbelastet i spidsbelastningstider. Mange gode destinationer kan nås med en billeje i Atlanta inden for kun ca. tre timers kørsel. Hvis du ønsker at opleve Georgias kystlinje, kan du køre til Savannah i løbet af tre og en halv time via I-75 og I-16 E. Nashville i Tennessee ligger også en tre og en halv times kørsel væk når du kører langs I-75 og I-24 W. Efter cirka tre timers kørsel, kan du køre via I-75 N og ramme Huntsville, Alabama. For yderligere information om færdselsregler i USA kan du finde nyttig information ved at klikke her.

  Parkering

  Parkeringspladser i Atlanta - selv i centrum, er der rigelige af, og du vil som regel være i stand til at finde selv en gratis parkeringsplads på gaden til din biludlejning. De fleste af de regulerede parkeringspladser i byen er i Central Business Disctrict, MidTown eller Buckhead. Vær opmærksom på parkeringsbegrænsninger i forbindelse med parkering på gaden, og når parkering skal betales, kan der være ændringer alt afhængig af tidspunktet på dagen, bestemte dage på året og den slags zone du er i. Parkeringstjenester og parkeringsmålere måler parkeringspladser, og betaling kan enten ske ved hjælp af kontantbetaling eller kredit- og betalingskort på nyere stationer (dog kan udenlandske kort ikke accepteres). Parkering i visse områder kræver en særlig tilladelse til beboere, og pladser hvor kantstenen er malet gul, kan aldrig parkeres i.

  Geografisk information

  Atlanta ligger i nærheden af Appalachian Mountains, på en højderyg syd for Chattahoochee River, og er hovedstaden i staten Georgia samt statens største by efter befolkning. Det fugtige subtropiske klima i Atlanta giver byen masser af regn hele året, men også fire forskellige årstider med varme somre og kølige vintre. Forår og efterår er gode tider at besøge byen, da mængden af regn er lavere og temperaturen er mild.

  Atlanta Lufthavn

  Atlanta Lufthavn er en af de travleste i landet, og serverer svimlende 150 destinationer i USA samt 80 rundt om i verden. Lufthavnen ligger omkring 16 km syd for Atlanta, og er et vigtigt knudepunkt for Delta Air Lines.

  Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL)
  Adresse: 6000 N Terminal Pkwy, Atlanta, GA 30320, USA
  Hjemmeside: www.atl.com
  Telefon: +1 800-897-1910

  Offentlig transport

  Selvom Atlanta hovedsageligt er afhængig af private køretøjer til transport, har byen også et stigende antal offentlige transportmuligheder, herunder buslinjer, et sporvogn og jernbanelinjer.

  Bus
  I Atlanta er der over hundrede busruter. For at få adgang til Atlanta-amterne, opererer busselskabet Xpress' 33 ruter.

  Sporvogn
  Den seneste tilføjelse til Atlantas offentlige transportnet er Atlanta-sporvognen, der åbnede i 2014. Også kaldet Downtown Loop, udgør linjen en rundt i centrum på ca. 4,5 km, herunder stop ved Centennial Olympic Park og Martin Luther King, Jr. National Historic Site.

  Tog
  Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority, også kaldet MARTA, tilbyder jernbanelinjer til mange destinationer i og omkring Atlanta, herunder lufthavnen, downtown og Buckhead. Linjerne er Rød, Guld, Blå og Grøn. De første to løber nord-syd, og de sidste to øst-vest. Linjerne krydser på Five Points Station. For langdistancetjenester serverer Amtrak Crescent-toget destinationer så langt som New York, Philadelphia og New Orleans fra Atlantas Amtrak station.

  Nyttige links

  Turist information Atlanta

  Lufthavnens officelle hjemmeside - Atlanta