Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I HONOLULU

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Honolulu – Garanti for de bedste priser

  Afhent din biludlejning i Honolulu og oplev al den skønhed O'ahu Island har at tilbude! Nyd solen på en af de mange vidunderlige strande i Waikiki-distriktet, besøg Iolani Palace eller besøg Ali'iolani Hale administrationsbygning. Begge bygninger er et eksempel på virkelig mesterlig arkitektur. Tag på klatretur på den uddøde vulkan Diamond Head for en uforglemmelig udsigt over hele øen. For en anden fantastisk udsigt over øen, tag en helikoptertur og se øen ovenfra. Vælg Auto Europe og udnyt vores gode tilbud og oplev en fantastisk ferie i Honolulu og det omkringliggende område! Vidste du at det største triatlon stævne finder sted i Kona?

  Trafik

  I øvrigt betragtes øen O'ahu med den største trafik. I alt kan otte motorveje bruges til at nå forskellige destinationer rundt på øen. I byen hersker der meget trafik og specielt i myldretiden om morgenen og aftenen. Når det regner, skal du være forberedt på reduceret synlighed og glatte veje. Sørg også for at prioritere fodgængere ved kryds. For virkelig at nyde den frihed, som en billeje i Honolulu giver dig, anbefaler vi at tage et detaljeret kort over øen med dig. For yderligere oplysninger om kørsel i USA, kan du læse vores guide.

  Parkering

  Gratis parkering på gaden er tilgængelig i Honolulu, men især i området omkring Waikiki er det ofte svært at finde en ledig plads. Prøv parkeringspladsen på Monsarrat Avenue, nær Honolulu Zoo og Kapiolani Park. Det optimale er altid at finde en gratis parkeringsplads, så man sparer gebyret. Ellers er parkeringshusene i byen et godt alternativ til sikker parkering. Mange hoteller tilbyder parkering til deres gæster, nogle gange endda gratis. Det er bedst at tjekke disse informationer med hotellet inden afrejse og til hvilken pris du kan bruge dem.

  Geografisk information

  Honolulu ligger på den sydlige kyst af O'ahu Island. Hovedstaden i den amerikanske delstat af Hawaii er også en af de største byer i Stillehavet med ca. 390.000 indbyggere. Landskabet varierer betydeligt afhængigt af kysten. Mens vestkysten er meget tør og med et ørkenlignende karakteristika. Frodig vegetation ses på nord og østsiden af øen. Kun få minutter væk fra Honolulu vil man finde regnskoven. Med Tantalus Drive er det muligt at køre gennem nogle dele af regnskoven. Øens højeste punkt er Ka'ala med 1220 meter. Fastlandet USA er omkring 4000 kilometer væk. Andre interessante øer, der tilhører Hawaii er Maui og Kauai.

  Det tropiske klima på øen sikrer vidunderlige temperaturer på 26 til 31 grader hele året rundt. Om vinteren (fra oktober til marts) regner det lejlighedsvis, men vandet forbliver varmt på dette tidspunkt og er behagelige 24 grader. Termometeret falder sjældent under 18 grader på dette tidspunkt. En ferie på O'ahu er det hele værd uanset om det er vinter eller sommer

  Honolulu Lufthavn

  Officielt navn: Honolulu International Airport
  Adresse: 300 Rodgers Blvd, Honolulu, HI 96819
  Telefon: (808) 836-6411
  Hjemmeside: www.gohawaii.com
  Placering: For at nå Honolulu International, behøver du ikke køre langt: Den ligger vest for byen cirka fem kilometer væk. For at starte ferien efter din ankomst til destinationen, skal man afhente sin udlejningsbil ved Lufthavnen.

  Offentlig transport

  Den officielle transittjeneste på O'ahu hedder TheBus. Med over 100 ruter, der regelmæssigt når mere end 4.000 stop, kan du komme til næsten hvor som helst på øen. Billetprisen er $ 2,50 og inkluderer en vis mængde tid til at rejse med bus. Det er værd at købe en 4-dages billet, som du kan købe til $ 35 i ABC-butikkerne. Med dette kan du bruge alle busser de efterfølgende dage uden nogen begrænsninger. Ved ankomsten til lufthavnen køre linje 19 og 20 til byen. Linje 22 går til forskellige strande og er derfor kendt som BeachBus. Nummer 52 kredser hele øen, men denne bus er som regel meget overfyldt, da mange turister bruger denne rute som et alternativ til en rundvisning. Dog er en biludlejning fra Honolulu ofte det nemmeste, da man kan køre frit rundt uden begrænsninger.

  Nyttige links

  Turistinformation Honolulu