Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NEW YORK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i New York – Find din perfekte leje

  Auto Europe har mere end 60 års erfaring indenfor billejebranchen. Vi samarbejder med de største biludlejningsselskaber verden over, og kan derfor tilbyde biludlejning fra flere end 24.000 forskellige biludlejningskontorer i flere end 180 forskellige lande. Vi er meget fleksible, og kan tilbyde din billeje i New York fra begge lufthavne eller et af de mange bykontorer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra New York du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkeing

  USA er bilernes land, og New York City er ingen undtagelse. Et utroligt bredt vejnet og logiske vejinddelinger præger byen hele vejen igennem på trods af undergrundsbanens effiktivitet. En udbredt fejltagelse er, at der på Manhattan ikke findes nogen tankstationer. Det er ikke sandt, skønt det kan føles sådan, da der normalt er mindst en times ventetid på tankstationer på Manhattan. Kører man i øvrigt på Manhattan må man forvente køer og længere rejsetid.
  Vær opmærksom på følgende, når du kører i New York:

  • Maksimumhastighederne i New York City er generelt 40 km/t (25MpH). På enkelte strækninger kan der være anden begrænsning. Alle hastighedsbegrænsninger vil være tydeligt skiltet.
  • Alle passagerere skal være fastspændt under kørsel.

  Klik her for mere information omkring kørselsforholdene i USA.

  Parkering

  Som en af verdens største storbyer, er det næsten med garanti sikkert, at alle gadeparkeringer altid vil være optaget. Det samme i mange af p-husene. Dog findes der online-portaler, hvor man vil kunne bestille en p-plads i p-hus eller foran privat egendom, og således være sikret parkering. Auto Europe anbefaler portalen ParkWhiz under følgende link: www.parkwhiz.com

  Geografisk information

  New York City er største by i staten af samme navn, og er også USA's største by. Byen består af de fem inddelinger Booklyn, Queens, Manhattan, Bronx og Staten Island, og har et anslået befolkningstal på ca. 8,5 mio.
  New York er kendt for Manhattans imponerende skyline med nogle af de højeste bygninger i USA, bl.a. One World Trade Center, som er bygget på samme sted, som de gamle World Trade Centre stod indtil 11. september 2001. One World Trade Center er i skrivende stund USA's højeste bygning med sine 541 meter.
  Forlader man Manhattans forretningsliv og bedriver sig ud i de ydre bydele vil man finde charmerende små spisesteder, barer og spillesteder i samme stil som 20-ernes USA og en indbydende blandet kultur.

  New York ligger i et fugtigt subtropisk klima, og oplever årlige gennemsnitstemperaturer på omkring 13 grader.

  New Yorks lufthavne

  John F. Kennedy International Airport

  John F. Kennedy Internationale Lufthavn er beliggende i Queens, ca. 20 km sydøst for Manhattan. Kontaktinformationer er som følger:

  John F. Kennedy International Airport (JFK)
  Website: https://www.panynj.gov/airports/jfk.html
  Telefon: (718) 244-4444

  LaGuardia Airport

  LaGuardia Lufthavn er beliggende i Queens, ca. 16 km øst for Manhattan. Kontaktinformationer er som følger:

  LaGuardia Airport (LGA)
  Website: https://www.panynj.gov/airports/laguardia.html
  Telefon: (718) 533-3400

  Offentlig transport

  New York har en mere en 110 år gammel velfungerende undergrundsbane, som samtidig er verdens største målt på antal stationer, og verdens mest brugte udenfor Asien. Undergrundsbanen er den hurtigste transportform i New York, da vejene meget af tiden er plaget af køer og langsom kørsel.

  Autocamper leje i New York

  Auto Europe har nået nye højder inden for udlejning, og med vores autocampere i New York, kan vi bidrage til en forglemmelig og oplevelsesrig ferie på de amerikanske veje. Oplev friheden samt de utallige muligheder en autocamper medbringer, og få det maksimale ud af din ferie i New York.

  Nyttige links

  Turistinformation New York