Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MIAMI BEACH

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Miami Beach med Auto Europe

  At se USA med en udlejningsbil, er en speciel oplevelse. Billeje i Miami Beach giver dig mulighed for at opdage store dele af Florida. Auto Europe hjælper dig med at finde en udljeningsbil der passer til dine behov. Vi har alt fra biler i de laveste kategori, Mini, til større biler med plads til 7 eller 9 passagere. Eller prøv en af vores eksklusive cabrioleter eller sportsvogne og få en helt speciel oplevelse. Udover biludlejning i USA, tilbyder vi også autocamper leje i USA. Biludlejning i USA er billigt i forhold til Europa. Det fradragsberretigede beløb er i de fleste tilfælde reduceret til nul og når du lejer en bil i Miami, kan du vælge at leje en bil med "Gold Rate". Dette betyder at bilen har en gratis tank benzin og op til tre ekstra chauffører inluderet i prisen.

  Steder at besøge med biludlejning i Miami Beach

  Miami Beach må ikke forvæksles med Miami by. Miami Beach ligger ca. 6 km væk fra Miami, og der er ca. 100.000 bosat. Når Miami Beach nævnes, vil tankerne som regel flyde over i billeder af de fineste hvide sandstrande. Det ligger selvfølgelig også lidt i byens navn, at det er strandene, der er byens helt store trækplaster. Så hvis der ledes efter en afslappende ferie, med tid til at slikke sol og soppe sig i det himmell blå badevand, vil Miami Beach være det oplagte valg. Medmere har Miami Beach selvfølige også andet at tilbyde de mange besøgende. For udover den amerikanske kultur og livsstil, kan der også findes flere forskellige attraktioner i byen. Blandet andet er der mulighed for, at aflægge et besøg på et af Miami Beachs mesumer, deres mindes plads, eller den botaniskehave. Med en udljeningsbil fra Auto Europe kommer du nemt rundt og du kan planlægge lige som du ønsker.

  Hvorfor leje bil i Miami Beach med Auto Europe

  Auto Europe har 60 års erfaring i branchen og vi er specialister i udlejning af biler i Miami Beach og andre byer i USA. Prøv vores billeje i Washington D.C. eller kør langs kysten med billeje i San Francisco. Vi samarbejder med verdens førende biludlejningsfirmaer og netop derfor kan vi tilbyde vores kunder bedre service og god kvalitetsdygtige udlejningsbiler. Hos Auto Europe finder du altid den billigeste pris. Book din biludlejning i Miami Beach idag.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside - Miami