Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CHICAGO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Chicago til de bedste priser 

  Millioner af besøgende synes at højhusene, arkitekturen og en positiv atmosfære er gode grunde til at besøge denne berømte Amerikanske by. Chicago tog ikke lang tid at udvikle sig til en af de største metropoler i USA. Byen er bygget på sumpede moser ved siden af Lake Michigan, der er den 5. største ferskvandssø på jorden. Chicago har siden det tidlige 19. århundrede været involveret i et proaktivt initiativ til et grønt og bæredygtigt miljø. Denne tendes betyder at byen stadigt blomstre i dag. Chicago er derfor forankret i naturen, men på sammetid også super moderne. Sportsfans vil helt sikkert elske byen, da byen hører hjemme for mange professionelle sportshold fra den store Amerikanske liga. Er man kunstelsker ved man også, at byen fremviser flere offentlige kollektioner, hvor kunsten er præget af moderne professionelle artister. Dette gør byen til en storslået turistattraktion, hvis man er på jagt efter kunst. Er man mere til musikfestivaller behøver du heller ikke lede længere. Chicago afholder nemlig mere end 200 musikfestivaller årligt. Små gade fester er også attraktive at opleve, hvis man søger noget mere romantisk. Biludlejning i Chicago giver en fornuftig mening, da det er meget at opleve i byen, men også fordi at du kan nemt kan køre til andre byer tæt på. Du kan nemt køre til Detroit og Minneapolis.

  Auto Europe tilbyder nogle af de bedste priser verden over. Start med at planlægge din ferie hos os.

  Trafik

  Chicago er præget af et stort motorvejsnetværk, hvor man bliver ledt direkte ind i byen fra alle mulige direktioner. Disse motorveje og et meget logisk vejnet gør din biludlejning i Chicago nemt. Dog skal du være opmærksom på, at det i myldretiden kan være meget svært at komme frem.

  Parkering

  At finde en gratis parkeringsplads behøver nødvendigvis ikke være ligeså svært, som at finde en nål i en høstak. Vi anbefaler offentlige parkeringshuse i omegnen af Navi Pier. Dette er en af de mange berømte destinationer i Chicago. Nogle af P-husene skal man booke online før brug. Er man i Chicago kan man også få et parkeringskort, hvor alle tilgængelige pladser er noteret.

  Geografisk information

  Byens beliggenhed er i det nordlige Illionois, hvor Lake Michigans sydvestlige del omfavner Chicago. Da der ofte kommer kold luft inden fra søen, er det relativt ofte at man oplever kraftig sne i vintermånederne. Sommerne i Chicago kommer med en øget fugtighed og temperaturen kan snige sig op til 33°C. Gennemsnits temperaturen er omkring 24°C. De koldeste måneder er typisk Januar og Februar. Juli er oftest den varmeste måned, hvor August er kendt for at være den måned med mest nedbør.

  Chicago er særdeles berømt for sine højhuse, hvor byen har stor erfaring. 4 ud af de 10 største højhuse i USA høre hjemme i Chicago.

  Chicago lufthavn

  Chicago O'Hare International Airport er også bare kendt som O'Hare og ligger ca. 27 km nordvest fra byen.

  Chicago O'Hare International Airport (ORD)
  Adresse: 10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, United States
  Hjemmeside: Chicago O'Hare lufthavn
  Telefon: +1 800-832-6352

  Chicago Midway International Airport ligger i den sydvestlige del af byen og er ca. 13 km fra centrum. Lufthavnen anvendes primært til lavpris flyselskaber og er den anden største lufthavn i Chicago, lige efter O'Hare.

  Chicago Midway International Airport (MDW)
  Adresse: 5700 S Cicero Ave, Chicago, IL 60638
  Hjemmeside: Chicago Midway lufthavn
  Telefon: +1 800 832-6352

  Offentlig transport

  Det er relativt simpelt at navigere rundt i Chicago med offentlig transport. Man kan med fordel købe en én/fleredags billet. Billetten giver dig god værdi for pengene, hvis du har meget transport rundt omkring. The Chicago Transit Authority er det anden største offentlige transport system i USA. Det omfatter et stort areal og inkludere tog samt busser.

  Downtown området er let at udforske til fods og i bil. Hvis man ønsker at opleve byen og dets seværdigheder på en anden måde, så skal man prøve deres vandtaxaer. Ønsker man at opleve hele byen og dets områder vil en billeje være nemmest.

  Autocamper leje i Chicago

  Chicago er en af Nordamerikas suverænt største byer. Besøg den fascinerende by med autocamper, og rejs i det tempo som passer dig bedst. Oplev den fantastiske stat som er forholdsvis tæt beliggende på andre storbyer.

  Nyttige links

  Turist Information Chicago