Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I HOUSTON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Houston – Find din perfekte leje

  Byen Houston har alt, hvad man vil forvente af en moderne, levende og vidunderlig amerikansk by. Beliggende i delstaten Texas i USA giver Houston et stort udvalg af underholdning og kulturelle muligheder. Med smukke omgivelser og en stærk økonomi har byen længe været et ønskeligt rejsemål blandt turister. Hvis du planlægger at shoppe, har Houston igen alt, hvad du behøver for at finde det perfekte produkt. Fra små uafhængige butikker til store multinationale kæder og store indkøbscentre har byen alt hvad der kræves til en veludnyttet dag. Selv om Houston er et fantastisk sted at besøge, er en biludlejning fra Houston den perfekte måde at besøge områder længere væk. Auto Europe har mange års erfaring med at tilbyde det bedste tilbud med den højeste service. Kontakt os i dag for at finde ud af mere.

  Trafik

  At køre sin billeje i Houston kan virke udfordrende. Dårlige veje, dårlig planlægning og konstant byggearbejde kan teste selv de mest tålmodige chauffører. Byveje og motorveje er ofte overbelastede, men et godt tip er, at undgå vejene i myldretrafikken. På samme måde anbefales det at undgå at køre i bymidten lørdage og søndage, hvor der kan være trængsel på gaderne. Et tip til en spændende road trip kunne være fra byen til New Orleans, da de meste af strækningen foregår vi kysten.

  Parkering

  Betalt parkering på gaden i byen er fra kl. 07.00 til 18.00 mandag til lørdag. Den maksimale opholdstid er op til 3 timer, før man skal finde en anden ledig plads. Sørg for at undgå røde markeringer, da det betyder, at parkering ikke er tilladt på ethvert tidspunkt. På samme måde skal man sørge for at forstå parkeringsskiltene, inden man forlader bilen. Nogle p-pladser er ulovlige at anvende på bestemte tidspunkter. Du kan betale for parkering enten ved at bruge penge, kreditkort eller betale via din smartphone. Store udvalg af overdækkede garager findes selvfølgelig også i byen, hvilket kan være en god mulighed, hvis du leder efter sikker parkering. Klik her for at læse mere om færdselsregler i USA.

  Geografisk information

  Houston blev grundlagt primært på mosejord, sump og skovområder. Dens lave niveau og fire floder gør stedet til en konstant risiko for oversvømmelser. Beliggende ca. 112 km fra Louisiana-grænsen, 380 km fra Dallas og 165 km fra Austin, hovedstaden i Texas har byen et fugtigt subtropisk klima. Om sommeren når temperaturen ofte op omkring 29°C

  Houston Lufthavn

  Houston Lufthavn (George Bush International Airport) ligger cirka 37 km fra byen. Der findes i alt fem terminaler i lufthavnen, der betjener indenlandske og internationale afgange. 11 biludlejningsfirmaer er også placeret i lufthavnen, hvilket giver dig enestående service og bilvalg og gør det nemt at afhente sin biludlejning i Houston.

  Houston Lufthavn (IAH)
  Adresse: 2800 North Terminal Road, Houston, Texas 77032, USA
  Hjemmeside: www.fly2houston.com
  Telefon: +1 281-230-3100

  Offentlig transport

  Houston har et veletableret integreret offentlig transportnet, som omfatter Metro Rail, busser (inklusiv Green Link), taxier, Uber, Jitney, Super Shuttle og B-Cycle. Metro Rail er en nyttig måde at udforske downtown, midtown og andre Houston distrikter. Systemet passerer tre metro linjer. Den røde linje (Northline til Fannin South) omfatter 25 stationer. Den grønne linje (Downtown til Magnolia Park) har 9 stationer og den lilla linje (Downtown til Palm Center) med 10 stationer.

  Metrobusserne er også meget effektive til at komme rundt i byen på. Med et stop ved hver anden blok kører den lokale busforbindelse langs de fleste bygader. En Park & Ride busforbindelse eksisterer også. Dette giver dig mulighed for at rejse til bestemte destinationer. For både metro- og metrobusserne eksisterer der et dagskort og det koster kun $ 3 pr. Dag. Greenlink busservice giver dig mulighed for at rejse gratis inden for downtownområdet. Ruten dækker 5 kilometer og omfatter 18 stop - langs populære Houston attraktioner.

  Andre transporttjenester omfatter, Uber (Journey-service tilbydes via App), Jitney (en shuttleservice, der fører folk rundt i Houston's natteliv og underholdningsområder) og endelig Super Shuttle (en tjeneste, der henter dig fra din adresse og tager dig sammen med andre, der skal samme vej). Siden 2013 har Houston også drevet et cykeldelingssystem kaldet B-Cycle-program. Med 21 rækker over hele byen og en pris på kun $ 5 per dag, er dette en god og sund måde at komme rundt på.

  Nyttige links

  Turistinformation