Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I KONA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Kona til de bedste priser

  Kona, officielt kaldet Kailua-Kona, er et distrikt på Big Island of Hawaii i staten Hawaii. Stedet er kendt for at have utrolig smuk natur og er et godt sted at vandre og gå lange ture langs havet. De smukke omgivelser gør kun køreturen sjovere og med Auto Europe kan du nå at se en masse seværdigheder på din ferie biludlejning i Kona. Kør for eksempel til Magic Sands Beach, gå en tur i Kaloko-Honokohau National Historical Park eller besøg det kendte Alii drive. Dette er hovedgaden i Kona som har masser af shopping, restauranter og spændende kultur at observere. Kør langs havnen og bemærk den markerede målstreg til den årlige Ironman Triathalon, der afholdes her.

  Hawaii er det ultimative sted for eventyrlysne som ønsker at blande badeferie med aktive oplevelser. Det er en kæmpe attraktion at flyve i helikopter og opleve øen fra oven. Her kommer man tæt på vulkaner, nationalparkerne og de massevis af vandfald på øen. Har man derimod mod på det, kan man få lidt kilometer i benene, og derved vandre rundt til de forskellige steder.

  Er man en ægte vandhund, byder øen på en masse forskellige vandaktiviter såsom snorkling og dykning, kajakroning, surfing og mange andre spændende aktivtiteter. Det omkringliggende hav byder på koralrev og et bredt dyreliv, som er et dyk værd!

  Trafik og parkering

  Trafikken i Kona og langs Kohala Coast er blevet tungere i de seneste år. Der er ikke de store udfordringer ved at køre bil på de hawaiianske øer. Færdselsereglerne er nemlig ikke meget anderledes fra de danske. Den største forskel er terrænet, som er noget mere udfordrende end i Danmark.

  Du kan finde en parkeringsplads til din billeje, både i byen og tæt på strandene forholdsvis nemt. Grundet den manglende offentlige transport er en udlejningsbil yderst nødvendig, hvis du vil se mere af Hawaii, og samtidig spare penge på f.eks. taxa.

  Hvis du ønsker at nærlæse og forberede dig på din billeje i Kona, så læs vores guide om generelle færdselsregler i USA her

  Geografisk information

  Kona ligger på læsiden af Big Island, hvilket betyder, at vejret her generelt er fremragende: solrigt og tørt. Du kan finde behagelige temperaturer hele året rundt, med solrige morgener, overskyet eftermiddage og nedbør en gang i mellem.

  Da Hawaii er en ø-gruppe, kan man nemt rejse rundt og udforske de øvrige øers fantastiske natur og byer som f.eks. Honolulu, der blot ligger en flyvetur væk på ca. 40 minutter.

  Konas lufthavn

  Byens lufthavn, Kona International Lufthavn, ligger omkring 13 kilometer nord for Konas centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med en biludlejning i Kona ad Queen Kaahumanu Highway (HI-19).

  Kona International Airport (KOA)
  Telefonnummer: (808) 327-9520
  Hjemmeside: http://airports.hawaii.gov/koa/

  Offentlig transport

  Ufattelig mange rejsende bliver overraskede, når de opdager, at der næsten ikke tilbydes offentlig transport på øen Hawaii. Man kan med nød og næppe få plads i en gratis bus til hovedstaden Hilo, som hovedsagligt er rettet mod pendlere, som rejser til og fra arbejde inde i hovedstaden. Man kan godt finde plads på diverse turistbusser, men disse kræver booking på forhånd, da efterspørgslen er stor.

  Nyttige links

  Turistinformation - Kona