Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PHOENIX

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Phoenix med Auto Europe

  Biludlejning i Phoenix er et ideelt valg, hvis du ønsker at opleve mere af det sydvestlige USA og staten Arizona. Fra Phoenix, har man nem adgang til Californien og Mexico, med ca. en times kørsel i bil. Det er lettest at afhente en udlejningsbil i Phoenix Sky Harbor Lufthavn. For at sikre at du får den bil, du ønsker, og for at undgå unødig stress anbefaler vi, at du booker din billige lejebil hjemmefra online, eller ved at ringe til os. Auto Europe har stor erfaring med biludlejning i USA og vil kunne rådgive dig før, under og efter din leje.

  Med en billeje i Phoenix er mulighederne mange, og hvis du er frisk en lidt længere køretur, kan du opleve naturvidunderet Grand Canyon, som ligger omkring 4,5 timers kørsel nordvest på. Du kan også lægge vejen forbi nabolandet Mexico, da grænseovergangen ikke ligger længere væk end små 3 timer.

  Phoenix har en populær og yderst besøgt botanisk have, som kan nydes af hele familien, hvis I trænger til et afslappende og smukt indtryk midt i ørkenen.

  Er man derimod frisk på en kulturel oplevelse, kan man vælge at lægge et besøg forbi et af byens mange historie og kunsteriske muséer.

  Trafik og parkering

  For at leje en bil i USA, skal du som hovedregel være mindst 21 år. Der er som regel tilstrækkeligt med et dansk kørekort, men undersøg altid inden reservationen, om du bør anskaffe dig et internationalt kørekort.

  Den amerikanske trafik er på mange områder anderledes end den europæiske. Fartgrænserne er noget lavere end hvad vi er vant til. De fleste stater tillader en hastighedsgrænse på ca. 105 km/t på motorvejene, så det er vigtigt at holde øje med skiltene, således man ikke risikerer en fartbøde.

  Der er ca. 2300 parkeringsmålere på gaden i downtown, uptown, capitol og Phoenix College området, der drives af byen Phoenix. Målerne håndhæves 8:00 til 5:00 p.m. Mandag til fredag (der er ingen afgift for aften og weekend parkering). Pakningsgebyret kan i mange tilfælde betales med kreditkort.

  Geografisk information

  Omgivet af søer og bjerge ligger Phoenix i Salt River Valley i det centrale Arizona i en højde på 340,5 meter over havets vandoverflade. Klimaet er varmt med gennemsnitlige temperaturer fra 19,4 °C i vintermånederne til 41,1 °C i sommermånederne. Da Phoenix er en ørkenby, er fugtighedsniveauet ret lavt. Byen er grønnere end de fleste ørkenbyer på grund af en nedbørsrate på 7,6 til 38,1 centimeter årligt. Som en af de mest solrige byer i USA har Phoenix et gennemsnit på 325 solskinsdage om året. For mere information om denne spektakulære ørkenby, bedes du besøge turistinformationssiden, der er anført nederst på denne side.

  I løbet af sommeren er det som sagt meget varmt i Phoenix. Ørkenklimaet betyder, at temperaturerne er høje hele året, selv om vinteren er meget koldere end om sommeren. Vi anbefaler derfor at når du booker din biludlejning i Phoenix med os, at bestille en bil med aircondition.

  Den bedste måde at opleve USA, er i bil. Lej en bil billigt i Phoenix og kør mod øvrige destinationer som f.eks. Los Angeles, der ikke ligger mere end 5 timers bilkørsel væk. Nyd terrænet under køreturen, da du med garanti ikke har oplevet natur som denne før.

  Phoenix Lufthavn

  Blot et par kilometer fra centrum ligger Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) centralt. Mere end 20 flyselskaber er placeret i lufthavnen, hvilket skaber et konkurrencedygtigt miljø for flybilletpriser i USA. Phoenix Lufthavn er også et af landets mest travle lufthavne, og er bl.a. kendt som den mest "venlige", med gratis WiFi i hver terminal og tre "dyreparker", der imødekommer turister, som rejser med kæledyr.

  Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX)
  Hjemmeside: www.skyharbor.com
  Telefon: 602-273-3300

  Offentlig transport

  Letbanen
  Det er én af de mest moderne letbaner i USA. Phoenix's system er begrænset inden for rækkevidde, men er godt til at komme rundt i downtownområdet, og omfatter et stop ved Sky Harbor International Airport. Togene kører fra de tidlige timer om morgenen til sent på aftenen.

  Lokal busforbindelse
  Busforbindelserne bruges primært af lokale beboere, men kort og tidsplaner kan findes på "Valley Metro", hvis du er interesseret.

  Busforbindelse
  Amtrak Thruway busser forbinder Phoenix Sky Harbor International Airport til Flagstaff, Arizona for forbindelse med Los Angeles-Chicago Southwest Chief. Greyhound bus service stopper i Phoenix på 24th Street, som ligger nær Sky Harbor International Airport.

  Taxa
  Der er dusinvis af taxiselskaber at vælge imellem i Phoenix: Blandt de mest anerkendte er: AAA Yellow Cab, Discount Cab og VIP Taxi. Du kan evt- hale en pedicab for ekstra sjov og uden miljøpåvirkning.

  Nyttige links

  Turistinformation Phoenix