Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MEXICO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Mexico - Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe er din partner når du søger den optimale biludlejning! Vi har historie tilbage fra 1954 og har igennem tiden opbygget samarbejde med de mest anerkendte internationale og lokale biludlejningsfirmaer i hele verden. Dette gør at vi er dækket ind og kan tilbyde biludlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Vi gør en ære i at give dig de bedste tilbud på markedet og servicere dig før, under og efter din billeje. Bestil din biludlejning i Mexico hjemmefra og spar tid når du ankommer. Vi ordner papirarbejdet og gør alt klar, så du kan nyde din ferie på den bedste måde! Med vores prisgaranti er du altid sikret de billigste priser på markedet samtidig med, at du kvit og frit kan afbestille frem til 48 timer før afhentning. I Mexico tilbyder vi billeje i over 50 byer. Det er selvfølgelig muligt at afhente bilen direkte i lufthavnen.

  Få mest ud af din billeje

  Mexico grænser op til USA i nord og har Stillehavet i vest og den Mexicanske Golf samt det Caribiske Hav i øst. Landet er opdelt i 31 delstater og 2438 kommuner, hvor hovedstaden Mexico City er den største. Landet er pulserende med mange storbyer, frugtbare og farverige regnskove sydpå og ørkenprægede arealer i nord. Tag til Mexico City hvis du ønsker at opleve en rigtig storby med lige under 9 millioner indbyggere. Byen gemmer på en fantastisk kultur og tager dig tilbage til maya-indianernes tid med flotte pyramider, templer og ruiner. Et af de mest populære feriesteder i Mexico er Cancun. På kysten hvor det Caribiske Hav møder den Mexicanske Golf ligger byen med vidunderlige strande og et unikt hav, hvor du kan opleve delfiner og havskildpadder. Oplev Mexico med en kør selv-ferie og oplev landet i dit eget tempo!

  Kørselsregler og tankstationer

  Mexico er på mange måder et ekstremt land. I nogle områder kan vejforholdene være meget ringe og i andre områder ligesom vi kender dem herhjemme. Især i Mexico City kan forholdene være ekstreme, men når man kommer ud fra byen er det mere tilforladeligt. Det anbefales ikke at køre om natten, da der kan være biler uden lys og dyr på vejen. Mange af de regler vi kender fra herhjemme gælder også i Mexico. Kørelyset skal være tændt under kørslen og det er ikke tilladt at snakke i håndholdt telefon. Der er mange tankstationer i Mexico. De fleste har åbent i dagtimerne fra 8 - 20. Er man ude på lange strækninger, så er det en god idé at fylde bilen op når man ser en tankstation, da der her godt kan være langt til næste. Fartgrænserne er nogenlunde som de danske, men kør efter forholdene. Det er smart at have en GPS, da dette hjælper med at holde overblikket og vejlede om ruten, da skiltningen ofte er på spansk.

  Parkering
  I Mexico er kutyme at man parkere bilen, hvor der er plads. Alligevel anbefales det, at man følger skiltningen. Der findes overvågede parkeringspladser, så man ikke risikere at man bliver lukket inde af andre biler.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Mexico, er du velkommen til at besøge vores kørselsinformations guide her.

  Vejafgifter

  Der findes mange betalingsveje i Mexico og det kan ofte betale sig at køre på disse, da vejforholdene er bedre. Priserne er forskellige afhængig af hvor du kører.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Mexico skal man være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr.

  Valuta

  I Mexico benytter de valutaen Mexikanske peso (MXN) 1 MXN svare til ca. 50 danske øre. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express accepteres i større forretninger og restauranter. Det anbefales, at man medbringer nogle Euro i kontanter til sin rejse, da disse er nemme at veksle.

  Tidsforskel

  Mexico er 7 timer foran dansk tid.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Mexico er 110 Volt , 60 Hz. Stikkene er to-benede og flade. Der skal benyttes en adapter til danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Rejser man til Mexico er man visumfri i de første 90 dage. Man skal være i besiddelse af et gyldigt pas, som skal være gyldigt i mindst 90 dage efter planlagt hjemrejse.
  Danmarks ambassade ligger i Mexico City og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Mexico City, Mexico
  Tres Picos 43
  Col. Polanco
  Mexico D.F.
  C.P. 11580

  Tlf: +(55) 5255 3405
  Email: mexamb@um.dk

  Nyttige links

  Biloversigt i Mexico