Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I MEXICO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Mexico

  Hvad enten du er til afslapningsferie ved stranden, eller aktiv kulturel rundrejse er Mexico lige et sted for dig. Landet har et kæmpe udvalg af kulturelle seværdigheder lige fra det Nationale Museum for Andropologi, som bl.a. rummer mange relikvier fra Aztekertiden til katedralen Metropolitana der er den første af sin slags i ”Den nye Verden”, og som den dag i dag stadig er blandt de største. Er man mere til afslapning byder landet på et stort udvalg af turistområder med fabelagtige strande, hvor området omkring Cancun især kan anbefales.
  Med en lejet bil kan du selv vælge, hvad du vil bruge din ferie på, og i hvilket tempo det skal foregå.

  Generel information

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Ved nogle forhandlere er maksimumsalderen for billeje 75 år. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne ved biludlejning i Mexico er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 100-110 km/t

  Vejregler
  I Mexico kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  Der er generelt et godt udvalg af tankstationer i Mexico. De fleste har åbent fra 08 - 20, og er ofte bemandede. Kører man i mere fjerntliggende egne er det en god idé at fylde tanken op, når man ser en tankstation, da der kan være langt til den næste.

  Afgifter
  I Mexico er der mange betalingsveje, og de varrierer meget i pris. Disse kan varriere alt fra 25 - 80 kr.

  Parkering
  I Mexico er det nærmest kutyme at parkere, hvor der er plads. En god idé er dog at holde sig til afmærkede, og gerne overvågede parkeringspladser. På denne måde slipper du for at din bil bliver ”buret inde” af andre biler, og for biltyveri.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Mexico, oftest med et gebyr. Internationale envejslejer er ikke tilladt.