Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LONDON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i London med Auto Europe

  Når du lejer en bil ved Auto Europe, er du sikret de laveste omkostninger kombineret med den bedste kundeservice. Med over 70 gode beliggenheder omkring London, fra Heathrow lufthavn, Victoria Station til Paddington og Kensington, gør vi det let for dig, at komme afsted mod nye oplevelser. Om du ønsker at leje bil til en forlænget weekend i London, en van til familieferien eller du bare ønsker at forkæle dig selv med en blæret sportsvogn, så vil Auto Europe's store sortiment af biler og services imødekomme alle dine behov.

  Nu når man alligevel er i området, hvad med at besøge alle de kendte filmsteder fra Harry Potter, Game of Thrones og Downtown Abbey? Du kan blivere klogere på vores road trip side, hvor vi har samlet en masse spændende ruter.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra London.

  Trafik og betalingszoner

  Vi ved alle hvor svært det kan være, at køre bil i storbyer. Det gælder især parkering. Derfor er en god tommelfingerregel altid, des mindre bil, des lettere er den at manøvrere og derfor også lettere, at parkere. Derfor er det et godt råd til alle, der vil køre bil i London. Godt at vide er også, at i alle hverdage mellem 07.00 og 18.00 har forskellige zoner i det centrale London et trafikgegbyr. Zonerne er skiltet med et stort C på en rød baggrund. Betaling af trafikgebyret tillader dig, at køre ind og ud af denne zone så ofte, som du ønsker på den pågældende dag.

  Parkering

  Parkeringsafgifter er krævet overalt i byen. Der er både traditionelle metoder med betalingsautomater, men også mulighed for, at betale over mobiltelefon, som kræver at man ringer og oplyser gebyret. Så vær opmærksom på skiltene og gå ikke ud fra det er gratis, bare fordi der ikke er nogen automat! Det centrale London har også en lang række kommercielle parkeringshuse, afmærket med et hvid P på en blå baggrund.

  Geografisk information

  Det er ingen overraskelse, at Englands hovedstad er den mest befolkede by i landet, såvel som en af de mest trafikerede turistdestinationer i verden. London er en global by, der byder på et væld af seværdigheder lige fra kulturelle og historiske samt den økonomiske og sociale udvikling i byen. Floden "Themsen", som løber gennem Londons centrum, er en vandvej, der gennem tiden har været en værdifuld ressource for handel, rejser og næring. I dag bruges floden til sejlads og man kan nyde udsigten fra en af de mange turistbåde, som dagligt sejler på floden. Langs floden findes mange seværdigheder, som fx Tower Bridge, teatret Shakespeare's Globe samt London's rådhus City Hall, som ligger helt ud til floden. Ud over Themsen, er steder som Trafalgar Square, Big Ben, Hyde Park og Buckingham Palace nogle af byens attraktioner, der årligt lokker mange turister til. For dem der er interesseret i friluftsaktiviteter, udover parker og menneskeskabte forlystelser, vil disse kunne drage fordel af en lejebil, som gør det lettere, at rejse til de mindre urbaniserede områder i England. London er oprindeligt en by af romersk oprindelse, selvom branden i 1666 udslettede meget af den gamle arkitektur, med undtagelse af strukturer såsom Tower of London og Westminster Abbey. Bygninger, der er blevet bygget siden dengang afspejler hver skiftende tidsalder op til moderne tid.

  Du vil opdage, at vejret i London kan være iltre, men hvis det er baseres på sæsongennemsnittet, top sommertemperaturer varierer fra 13 til 23 grader, mens vintrene er på cirka fem grader med minimal snefald og konsekvent nedbør. Efterår og forår indeholder mere regelmæssigt tempereret vejr.

  Lufthavne i London

  London Heathrow Airport - (LHR)
  London Heathrow Lufthavn er den største af seks lufthavne i London og betjener årligt ca. 70 mio. rejsende. Den international lufthavn er beliggende ca. 30 km vest fra det centrale London.
  Hjemmeside: www.heathrowairport.com
  Tlf: +44 0844 335 1801

  Gatwick - (LGW)
  Den anslåede afstand mellem Gatwick Airport (beliggende syd) og centrum af London er 47 km. LGW tilbyder lufttransport på verdensplan til forretnings-og ferierejsende.
  Hjemmeside: www.gatwickairport.com
  Tlf: +44 0844 892 0322

  Stansted Airport - (STN)
  Du vil finde Stansted Lufthavn omkring 55 km nord for London. Lufthavnen tilbyder afgange til internationale rejsende.
  Hjemmeside: www.stanstedairport.com
  Tlf: +44 0844 335 1803

  Luton International Airport - (LTN)
  Også nord for London, Luton Internationale Lufthavn er mindre end 50 km fra byens centrum.
  Hjemmeside: www.london-luton.co.uk
  Tlf: +44 0158 240 5100

  London City Airport - (LCY)
  London City Lufthavn ligger i nærheden af Canary Wharf, det nye finansielle distrikt i London og tilbyder lufttransport til internationale destinationer.
  Hjemmeside: www.londoncityairport.com
  Tlf: +44 0158 240 5100

  Offentlig transport

  Buslinier

  Offentlige busruter tilbyder en bred vifte af destinationer i dagtimerne, og færre afgange om natten. Buslinjer såsom Megabus og National Express er til rådighed for nationale og internationale destinationer. Disse forbindelser omfatter byer som Edinburgh, Liverpool, Cardiff, Bristol, Birmingham, Paris, Køln og Amsterdam.

  London Metro
  London Metro, også kendt som "The Underground" eller "The Tube", tjener London med en offentlig metro service. Mere end 250 stationer forbinder London og dele af Buckinghamshire, Hertfordshire og Essex. Metroen kører normalt ikke natten over, med undtagelse af nytårsaften og udvalgte helligdage eller offentlige arrangementer.

  Taxier og minibusser
  Lovligt licenserede og forsikrede taxaer er sorte, og vil have et lys foran, der viser ordet taxa. De kan bookes på forhånd, prajet fra gaden, eller er beliggende i udpegede områder. En minibus kan også forbestilles. Dette er en anbefalet metode til at sikre chauffør og køretøj overholder regeringens standarder.

  Autocamper leje i London

  Nu hvor du kender lidt mere til London og byens nærliggende områder, er det tid til at planlægge et britisk eventyr. Auto Europe tilbyder et hav af forskellige autocampere, for ikke at nævne, at du kan planlægge din egen rejse efter egne præferencer! Vi tilbyder et varieret udvalg af autocampere i London, der passer til alles behov. Kontakt os i dag eller book din fortrukne autocamper på vores hjemmeside!

  Nyttige links

  Turist information London

  Kørselsinformation London