Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I EDINBURGH

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Billig billeje i Edinburgh – Find din perfekte leje

  Auto Europe giver dig de bedste tilbud på billeje i Edinburgh. Vi har mere end 60 års erfaring indenfor formidling af biludlejning og samarbejder med de største internationale og nationale udlejningsselskaber i Skotland. Globalt kan du leje bil på over 24.000 forskellige biludlejningskontorer i mere end 180 forskellige lande. I Skotland har vi mange leverandører og kan derfor altid finde den billigste billeje i Edinburgh der dækker alle dine behov. Vi er meget fleksible og i Edinburgh kan vi tilbyde billeje direkte fra lufthavnen eller banegården samt på mange kontorer i byen.

  Vi har oprettet to forskellige sider, der sætter fokus på road trip i Skotland. Disse sider er blevet lavet for, at gøre det nemmere for dig, at finde inspiration til din næste rejse. Lyder dette ikke spændende? Tjek vores guide om seværdigheder i Skotland eller udforsk det skotske højland, for at blive inspireret.Hvis du vil vide mere om vores service og priser, kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Edinburgh, og derved se det fra Auto Europe's kunders synspunkt.

  Trafik og parkeing

  I Skotland har de venstrekørsel og det gælder også i Edinburgh. I Edinburgh city er der mange gader, hvor det ikke er tilladt at køre bil, som f.eks. på Princes Street. Det er også en del ensrettede veje i byen og vær opmærksom på at der er mange kloaksdæksler i vejen. Fra regionen Fife og ind mod byen kan trafikken være tæt. Myldretiden ud og ind af byen er mellem kl. 7.30 til 9.30 og 16.00 til 18.30.

  Parkering

  I Edinburgh er der mulighed for at parkere på gaden og her betaler man i en parkeringsautomat, som oftest skal betales mellem kl. 8.30 til 18.30 mandag til lørdag inde i byen. Det er også muligt at betale med mobiltelefonen gennem RingGo, enten via deres app eller via SMS. Læs altid parkeringsskiltene grundigt! Som i andre storbyer findes der selvfølgelig også mange parkeringshuse man kan benytte. Der er syv Park & Ride stationer i udkanten af Edinburgh: Ingliston, Hermiston, Straiton, Sheriffhall, Newcraighall, Wallyford og Ferrytoll. Park & Ride er et system hvor du parkere i udkanten af byen og tager offentlig transport det sidste stykke til din ønskede destination i byen.

  Geografisk information

  Edinburgh er Skotlands næststørste by efter Glasgow, som ligger 80 km vest på. Byen ligger på sydsiden af fjorden Firth of Forth og Edinburgh Castle spejder sig over byen i vest. Shoppinggaden Princess Street deler Edinburgh i New Town og Old Town. Omkring gaden Royal Mile ligger der mange seværdigheder udover de hyggelige pubber og butikker. Tag en tur til Arturs Seat som ligger 251 meter over havet, hvor der er en flot udsigt ud over byen. Til dem der elsker friluftslivet er der ud over strande også mange parker og naturreservater, hvor man kan tage madkurven med. Om sommeren er klimaet ca. Som det er i Danmark. Det er altså rimelig mildt og det har tendens til at blæse en del.

  Edinburgh Lufthavn

  Edinburgh Airport (EDI)
  Lufthavnen ligger ca. 10 kilometer fra den store by. Årligt betjener lufthavnen omkring 7 millioner passager, hvor mange af dem er turister. Skotland er blevet utrolig populært og specielt med en billeje, hvor der er mulighed, for at opleve landets smukke landskab og skjulte skatte.

  Hjemmeside: www.edinburghairport.com/
  Telefon: +44 844 448 8833

  Offentlig transport

  Tog
  Inde i byen ligger togstationen Edinburgh Waverley og Haymarket. Togene herfra tager dig rundt i Edinburgh og resten af Storbritannien, herunder London og Glasgow.

  Tram
  Det er 15 tramstop i byen ved populære destinasjoner. Du kan købe billetten i en automat ved stoppet.

  Bus
  Edinburghs busterminal ligger på St Andrew Square. Det er to busselskaber i Edinburgh, Lothian og First. Busserne tager dig med rundt i byen og omegn. Der findes naturligvis også sightseeing busser som er rigtig gode til at få et overblik over byen og se de mest kendte turistattraktioner og seværdigheder.

  Autocamper leje i Edinburgh

  Efter et lidt nærmere kendskab til Edinburgh, er det langt om længe tid til planlægningen af dit skotske eventyr! Auto Europe tilbyder en komfortabel og overkommelig rejsemodel i form af autocamper leje i Edinburgh. Du vil ved hjælp af din autocamper komme vidt omkring på en selvstændig og behagelig måde. Vi tilbyder et varieret udvalg af autocampere, således du har muligheden for at leje din fortrukne model. Kontakt vores team allerede i dag eller book online! Dette er en af de bedste måde at udforske Storbritannien på!

  Nyttige links

  Turistinformation Edinburgh