Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA EDINBURGH LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Edinburgh Lufthavn - Bedst og billigst

  Edinburgh er hovedstaden i Skotland og er en fantastisk by. Byen er nemlig fuldt med historie, der går helt tilbage til romertiden. Det gør dermed, at der er en masse spændende seværdigheder, der har noget at gøre med denne historie. Man kan for eksempel besøge Edinburgh slot, komme på en whisky tur og meget, meget andet. Dermed burde man overveje at booke en biludlejning fra Edinburgh Lufthavn, da hvis man gerne vil nå at se det hele, så har man brug for en hurtig måde at komme rundt på. En anden fordel ved at have en bil er, at man kan tage væk fra byen og se, hvad dette enestående land ellers har at byde. Hermed kunne man for eksempel tage til en anden kendt storby Glasgow. Det er nemlig helt op til en selv, når man har en bil!

  Hvis du tænker, at du gerne vil leje en bil, så lej den igennem os, Auto Europe. Vi har nemlig massere af erfaring med biludlejning, da vi har været på markedet i over 60 år. I løbet af disse 60 år har vi opbygget stærke partnerskaber med lokale, nationale og internationale udlejere. Dermed kan du vælge lige den udlejer, du gerne vil leje med og så få det bedste tilbud med dem. Vi garanterer endda, at vores pris er billigst, så du kan ikke få et bedre tilbud! Book i dag, så du kan begynde at glæde dig. Hvis du vil vide mere om vores service og priser, kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Edinburgh, og derved se det fra Auto Europe's kunders synspunkt.

  Information om Lufthavnen

  Edinburgh Lufthavn er Skotlands største lufthavn, hvor cirka 12 millioner passagerer bruger lufthavnen hvert år. I hele Storbritannien er det den sjette største lufthavn, så det er ikke en lille lufthavn. Den ligger cirka 10 kilometer vest for byen Edinburgh i området, der hedder Ingliston. Selve lufthavnen er ejet af virksomheden Global Infrastructure Partners, som også ejer største delen af Gatwick Lufthavn. Alle lufthavnens passagerer kommer fra mange steder rundt om i verdenen, hvor de flyver til og fra lufthavnen med mange forskellige flyselskaber såsom Air France, Emirates og mange andre. Hvis du gerne vil dertil fra Danmark, så flyver Easyjet og SAS fra København og KLM og Lufthansa flyver fra Billund.

  Edinburgh Lufthavn (EDI)
  Officielt navn: Edinburgh Airport (På skotsk: Port-adhair Dhùn Èideann)
  Adresse: Edinburgh EH12 9DN, Storbritannien
  Lokation: Lufthavnen er placeret ca. 10 kilometer fra bymidten.
  Flyselskaber: Der er omkring 30 flyselskaber, der forbinder Skotland til resten af Europa og verden.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Edinburgh Lufthavn?

  Edinburgh Lufthavn har fremragende faciliteter såsom et biludlejningscenter og en direkte gangbro fra terminalen. Ganske bekvemt finder man alle biludlejningsfirmaerne i lufthavnens centrum, hvor man også finder det store parkeringshus. Dog inden du afhenter din billeje fra Edinburgh Lufthavn, anbefaler vi kraftigt at man læser sin voucher. På den er der nemlig vigtige informationer såsom, at man skal have sit kørekort med og et kreditkort i hovedførerens navn med nok kredit til at aflægge depositumet med. Åbningstiderne for de forskellige firmaer kan også variere, så derfor er det også en god ide at tjekke dem før afrejse.

  Budget Biludlejning ved Edinburgh Lufthavn Budget ved Edinburgh Lufthavn
  175 Jubilee Road, Billeje Center,
  Edinburgh, Skotland Eh12 9DN

  +44 (0) 344 544 4605
  Åbningstiderne:
  Man - Søn kl. 06:00 - kl. 23:30
  Europcar Biludlejning ved Edinburgh Lufthavn Europcar ved Edinburgh Lufthavn
  175 Jubilee Road, Car Rental Centre,,
  Edinburgh, Skotland EH12 9FT

  +44 (0) 371 384 3406
  Åbningstiderne:
  Man - Søn kl. 07:00 - kl. 23:59
  Hertz Biludlejning ved Edinburgh Lufthavn Hertz ved Edinburgh Lufthavn
  175 Jubilee Road, Car Rental Centre,
  Edinburgh, Skotland EH12 9FT

  +44 (0) 843 309 3025
  Åbningstiderne:
  Man - Fre kl. 06:30 - kl. 23:59
  Lør - Søn kl. 07:00 - kl. 23:59
  National Biludlejning ved Edinburgh Lufthavn National ved Edinburgh Lufthavn
  175 Jubilee Road, Car Rental Centre,
  Edinburgh, Skotland EH12 9FT

  +44 (0) 131 348 4000
  Åbningstiderne:
  Man - Søn kl. 06:00 - kl. 23:59
  Sixt Biludlejning ved Edinburgh Lufthavn Sixt ved Edinburgh Lufthavn
  175 Jubilee Road, Car Rental Centre,
  Edinburgh, Skotland EH12 9FT

  +44 (0) 208 897 2100
  Åbningstiderne:
  Man - Søn kl. 07:00 - kl. 23:59

  Terminalen

  Edinburgh består kun af en terminal, hvor alle flyafgangene går fra. Disse flygange går fra lufthavnens 29 gates på de 2 etager. Fra disse etager går der både fly til internationale og nationale destinationer. Dermed er det også her, du kommer til at ende, når du flyver til lufthavnen. I terminalen er det heller ikke noget problem at tjekke ind og komme igennem sikkerhedskontrollen. Der er nemlig massere af tjek ind skranke og massere af sikkerhedskontrole, man kan komme igennem.

  Lufthavnens Faciliteter

  Den moderne lufthavn i Edinburgh har alt til den moderne rejsende. Den blev dermed i 2019 tildelt trofæet "Best Airport" i Europa. Ud over et moderne sted, hvor man kan afhente sin billeje i Edinburgh Lufthavn, vil man også finde toldfrie butikker, spisesteder, shopping, tøjrensning og et forsorgshjem til kæledyr. Luksus lounges med gratis WiFi finder man også i lufthavnen. Ved udgangen af terminalbygningen finder man VisitScotland informationscenteret, hvor man kan købe forskellige slags billetter og få kort og rådgivning om sightseeing i Skotland.

  Hvordan kommer jeg til og fra Edinburgh Lufthavn?

  Lufthavnen ligger kun 10 kilometer fra Edinburgh centrum og kan nås med bus, taxi, sporvogn eller i bil. Hvis du vælger bustransport, bemærk venligst, at Airlink 100 eller Lothian 35 betjener flere stop på vejen, og at natbusser også er tilgængelige. Du kan også nå Glasgow på lidt mere end en time med let trafik eller Aberdeen på 2,5 time. For at nå tilbage til Edinburgh Lufthavn igen kan man anvende A8 Glasgow Road. Anvender man GPS kan man med fordel indtaste EH12 9DN som adresse til lufthavnen.

  Parkeringstips

  I forhold til parkering så behøver man ikke at bekymre sig om, hvor man skal parkere sin biludlejning i Edinburgh Lufthavn. Der er nemlig massere af parkeringspladser ved lufthavnen, hvor der både er lang og korttidsparkering. Der findes også et multi parkeringshus med en gangbro til lufthavnen. I selve Edinburgh findes der gratis parkeringspladser i "Park & ride" zonerne og på enkelte gader. Dog skal man altid være opmærksom på skiltene for at undgå en bøde. Hermed er der også parkeringshuse og parkeringshuse i byen. Mange gange er det bedre at parkere i en af disse. Det er det, da man mange gange kan holde der i så lang tid, man gerne vil, og fordi det er sikrere. Det er det, da det tit er udlejningsbiler, som biltyve går efter. Dermed når bilen er i en parkeringskældre eller et parkeringshus, så er det svære for dem at stjæle bilen.

  Nyttige links

  Edinburgh Lufthavn


  Yderligere information om Edinburgh lufthavn

  Edinburgh Lufthavn
  Ingliston
  Edinburgh, Skotland, EH12 9DN

  IATA Code: EDI
  ICAO Code: EGHP
  Wikipedia
  Breddegrad: 55.948
  Længdegrad: -3.36519

  Generel information: Skotlands travleste lufthavn, der blev åbnet i 1916, er i dag blevet til en topmoderne lufthavn.