Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA GATWICK LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra London Gatwick Lufthavn

  Bestiller man en billeje med Auto Europe, er det en fantastisk måde at spare på. Samtidig er man sikret en yderst professionel service. Auto Europe tilbyder biludlejning ved mere end 24.000 afhentningssteder rundt i verden. Vores leverandører er både lokale og internationale virksomheder, som giver dig mulighed for at vælge mellem en lang række ledige biler. Leder du efter en biludlejning fra Gatwick Lufthavn? Prøv os! For road trip inspiration til din udlejningsbil i Gatwick lufthavn, kan du besøge vores road trip side.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra London.

  Lufthavns information

  Gatwick Lufthavn (LGW)
  Adresse: West Sussex RH6 ONP, Storbritannien
  Lokation: 5 km nord for Crawley og 47.5 km syd for det centrale London.
  Flyselskaber: Lufthavnen tilbyder med end 25 flyselskaber, der betjener indenlandske og internationale afgange. Både København og Aalborg Lufthavn tilbyder direkte afgange af selskaberne SAS, Norwegian, British Airways, easyJet og Ryanair.

  Terminaler

  Gatwick Lufthavn består af en nord og syd Terminal. For at rejse mellem terminalerne, skal man anvende lufthavnens monorail system.

  Billeje afhentning og aflevering

  Afhent din billeje fra Gatwick Lufthavn og begyndt din tur til London, så snart du træder ud af flyet. Biludlejningsselskaberne befinder sig i den nord- og sydlige del i Terminal 1.

  Selskabernes åbningstider

  Leverandører Åbningstider
  Avis Man til søn - 08:00 til 23:59
  Budget Man til søn - 06:00 til 23:59
  Enterprise Man til søn - 06:00 til 23:59
  Europcar Man til søn - Hele døgnet
  Firefly Man til søn - 06:00 til 23:59
  Hertz Man til søn - 06:00 til 22:00
  Interrent Man til søn - 07:00 til 22:00
  Thrifty Man til søn - 07:00 til 22:00

  Lufthavns faciliteter

  Begge terminaler er udstyret med restauranter, butikker og lounges. Du vil næppe føle som om, at du er i en lufthavn med den store mængde af faciliteter stillet til rådighed for rejsende. Wi-Fi og ladestationer til mobiltelefoner er placeret overalt i lufthavnen.

  Transport

  Gatwick Lufthavns jernbanestation ligger ved siden af den sydlige Terminal og giver en direkte forbindelse til det centrale London og mange andre byer i Storbritannien. Udenfor ankomsthallen kan man også finde bus og taxaer.

  Parkering tips

  Langsigtet og korttidsparkering er til rådighed i lufthavnen, men det er bedst at booke på forhånd, da parkering ofte er begrænset i sommermånederne. Parkering og hotel er også tilgængelig som pakkeløsning og er ofte tilgængelige til overkommelige priser, hvilket giver yderligere bekvemmelighed under rejsen.

  At finde en parkeringsplads i London kan være en udfordring, især i byens centrum. Men du kan planlægge alt på forhånd, ved at betale for Londons Congestion Charge. Dette er en god idé, hvis man anvender en biludlejning fra Gatwick Lufthavn.

  Offentlige parkeringspladser er angivet med et hvidt P på en blå baggrund. National Car Parks (NPC) betjener op til 100 parkeringspladser. Q-park er et godt alternativ, da de har 14 parkeringspladser i det centrale London med sikre indgange og kundetoiletter. Bestiller man forud, kan man spare penge i forhold til den almindelige parkeringspris, der skal betales på stedet. Dette er meget praktisk, når man besøger storbyen.

  Parkering restriktioner gælder generelt 8:30 til 18:30 mandag til lørdag. Men sørg for at tjekke skiltene for detaljeret information. I London er det meget normalt, hvis man parkerer på gaden, at man anvender et af de mange parkometre. Du skal blot købe en billet og placere den på instrumentbrættet eller i bilens forrude. Hvis din bil ikke er parkeret i henhold til de lokale parkering eller trafikale restriktioner, vil du få udstedt en bøde fra (PCN).

  Nyttige links

  Gatwick Lufthavn hjemmeside